Отговор: Миланов и приятели - свободна тема за цепеници...
В час по трудово или гаражно изпълнение. Ако работи компресора таймера за изключване си работи и изключва климатика. Ако обаче е бил минал в off, нищо не изключва. Така си остава в off с въртяща турбина и леко отворена клапа. А това до сега не е било така.:))
П.П.
Ако се натисне копчето клеар за отмяна на таймера и времето на таймера за изключване не е изтекло се изчисва таймера и си остава в off с изключен компресор и въртяща турбина.
Ако времето на таймера е изтекло и се натисне копчето клеар, както си е в off с турбина на обдухване размърдва клапата прибира я и се изключва.
- - - - - - - - - -
Няма да се учудя ако мидеите и треотата са написани с по-грамотен софтуер. На това моето съкровище някой се е опитвал нещо да прави в завод ли , в гараж ли и общо взето е станала боза някаква.
Миланов, или си му качил някакъв ъпдеит по уайфай, който не е за тошиба, а за мидея, или не си си чел инструкцията за употреба. Off-таймерът на дайсейкай се управлява по няколко разчични начина, с различни начални условия за настройка. Пак ти напомням, слагай едно лъскаво трео и не се занимавай с тошибата. Не е за теб.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Може и софтуера да е писан в Индия.
dodo, шестицата е с много прости таймери. Няма какво да се чете. Четвърта година в този сезон го ползвам така - вечер да поработи час два или три, да се изключи сам към 22-23-24 часа и сутрин в 4..5 часа да се включи.
Таймера е само 24 часов. Да се включи в зададен час, да се изключи в зададен час, да се включи в зададен час и да се изключи и да се изключи и включи. Като това може да е еднократно или ежедневно. Като ежедневното повторение, конкретно при описаното по горе ползване е неприложимо.
Твоите дайсейкаи и особено хевито zm-s от към таймери са доста по-сложни.
- - - - - - - - - -
Цитат:
Първоначално публикувано от
Ventsislav Negentsov
Може и софтуера да е писан в Индия.
Вътрешното тяло е от нордик модела 25SKVP2-ND, може от това да идват бъговете.
Тръбите излизащи от вътрешното така ли трябва да са долепени без изолация (в една обща) ?https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fb9b2f0105.jpg
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Така са си. Иначе става много плътно и трудно за монтиране/долепяне до стената. ( Поне моите много скромни наблюдения).
То това да ти е проблема след като виждам заварката на тръбите.
Ами аз ги изолирах (има предостатъчно място) , заварката какъв проблем да е щом по цялата машина има стотици :)
Никакъв не е:) Този с капилярката наистина ли го продаваха като хиперинвертор?
https://forum.setcombg.com/%D0%BF%D1...tml#post892379
Бях си харесал друго фуджису , но се оказа че било запазено и ми предложиха този като ми обясниха че в япония вички били хиперинвертори и няма да сбъркам който и да взема. Но си беше "на цената" 650лв. с монтажа. Никой не ми е виновен :) Но машинката не ме е предавала както казах . Само разхода и е завишен спрямо другите но ще видим дали тя е виновна.
Цитат:
Mig82
Бях си харесал друго фуджису , но се оказа че било запазено и ми предложиха този като ми обясниха че в япония вички били хиперинвертори и няма да сбъркам който и да взема. Но си беше "на цената" 650лв. с монтажа. Никой не ми е виновен :) Но машинката не ме е предавала както казах . Само разхода и е завишен спрямо другите но ще видим дали тя е виновна.
За 650 лв си върши работата нали?
Не знаех че си ползвател на К2У.:Drinks:
Върши хайванчето , не се отказва въпреки скромните си параметри :https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0b54ab0b09.jpg
С тия скромни параметри и оувърклокнат комрлесор, ще вие зимно време като миксер! Яко кастрирана хладилна част, на всичкото отгоре и на 100V. Нямаше ли някое трео или мидея на старо?
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Заминава в 13кв.м. стая с читава изолация , до сега беше откъм комшиите и не съм го чувал и те нищо не са казали. Това ми беше първия климатик . Монтираха ми го 2011 а беше произведен 2010 по табела- светеше.
Цитат:
Mig82
Заминава в 13кв.м. стая с читава изолация , до сега беше откъм комшиите и не съм го чувал и те нищо не са казали. Това ми беше първия климатик . Монтираха ми го 2011 а беше произведен 2010 по табела- светеше.
Какво минимално топлоотдаване му дават и на каква минимална консумация пада?