Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
Не ми се занимаваше,да го разглабям,тъй като за мен е идентичен със старите 9-ки,12-ки с външно 24кг. Капилярка,Rechi, стаята е около 15кв,но ще е с постоянно отворена врата към коридор 5-6кв.Нагревател не мисля,че имат нужда да им монтирам. TSWF го ползвам вече 4-та зима,не се е случвало да замръзне до тракане на перката.
Някой може ли да ми каже 12TSWF колко степени има на вътрешния вентилатор и с какви шумови нива са горе-долу? Не мога да намеря такава информация в спецификациите.
От дистанционото имаш 5 фиксирани, Ауто+тих режим. 53db.
Цитат:
Първоначално публикувано от
dimitar3
Някой може ли да ми каже 12TSWF колко степени има на вътрешния вентилатор и с какви шумови нива са горе-долу? Не мога да намеря такава информация в спецификациите.
Да не мислиш да го слагаш в спалня? Ако да,не е за там. Дай повече инфо за помещението в което ще работи.
Re: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
На 12 wi fi при сух студ, както е напоследък има ли чести контролни дефрости. Този новия ако има добър минимум и той ще е добре.
Тия дни на 2 пъти го хванах на чист топлообменник да дефроства. Предни дни като умишлено го следях нямаше.ЕAWF със сигурност е по добрия избoр спрямо wifi серията. 22кг са прекалено мижави,въпреки че нямам оплаквания,на студено не сме стояли.
Re: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
Като за парите си бих казал е доста добре, някой друг дефрост, не е проблем важно е че неги подкарва през час под 0 градуса. ЕAWF също изглежда добре, ще чакаме отзиви.
Цитат:
Първоначално публикувано от
HiDefinition
Да не мислиш да го слагаш в спалня? Ако да,не е за там. Дай повече инфо за помещението в което ще работи.
Не, просто от чисто любопитство ми стана интересно. За момента няма да го слагам никъде, просто си разглеждам.
53db предполагам трябва да е най-силнате степен, тъй като е доста. Но явно няма инфо като за други климaтици на коя степен колко db е.
1 Прикачен файл(ове)
Ако може да се вярва на телефона.... На 1.5м от климатика съм,работи на 2-ра степен,отоплява 2 стаи общо 35кв и не ми се е налагало да задавам друга скорост до сега.https://forum.setcombg.com/attachmen...id=42562&stc=1
от коридора се чува леко сушилнята,не знам дали успява да я хване.
3 Прикачен файл(ове)
мда Мидеята вкара един дефрост ,Хитака не е чул че има симфония :)
Абе нещо и аз не я чух :lol: Като се засили тази вечер снеговалежа ще е.
1 Прикачен файл(ове)
Мойте цепеняци цял ден с он/офф. От сряда ще е готино времето. Прикачен файл 42577
Ако се премести тръбния или външния въздушен датчик като в тази тема, дали няма да се разредят дефростите?
https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D1...D0%B5-101.html
нали нямаше дефрости по време ,само при нужда ..