Премери с шублер колко са дебелостенни тръбите ако можеш.
Преглед за печат
Премери с шублер колко са дебелостенни тръбите ако можеш.
e 0.5 ще са макс ,може и 0.3 да са :))
Здравейте,един бърз въпрос.Много се чудя между 12ACT/Wifi и 12ACT/EAWF.Стаята е около 11-13 квадрата в къща.Външното тяло ще е под един голям навес.За топлене-ще топплят и двата.При нас зимата много рядко да падне под нулата-района на Стара Загора.Интересува ме да е по-икономичен и безшумен.Разликата в цената и на двата е минимална,като ги пуснат на оферта.Гаранцията на EAWF е 5 години,на WIFI-2 години,но нея не я гледам чак толкова много-както дойде,
fiko200 , двете машини на шум и разход на практика са еднакви , имат разлика в дизайна на вътрешните тела и в някои функции които не са нужни за размерите на помещението .
Емаг увеличиха базовата цена на TSWF на 1050лв от няколко седмици. с 15% които пускат често вече излиза към леко над 1200лв с монтажа.
Някои има ли идея/личен опит как стои въпроса дали имат задължителна профилактика техните климатици с 5 години гаранция? В темата срещнах едни да казват че няма задължителна, а други да казват че п*н сервиз казват че има.
за тези пари мидея ,за съжаление .. да си ги ползват
Имам една налудничева идея да сложа TSWF във кухня 10кв срещу вратата към коридор 8кв:lol:HiDefinition дали ще ми се получи схемата :BigGrin
Ще е греда. Нон стоп ще е "заспал" . Но може да си първия и да му сложиш резистор на външния датчик,да го лъже с 5гр. Тогава ще работи.
Но не виждам защо да си го причинаваш,като някой от моделите за 500лв ще свършат по добре работата,а и ще остане някой лев за хубаво уиски :)
Да питам TSWF-ла имали в приложението информация за моментното потребление на ток ,че не намирам тази информация?
Външна 13 градуса няма офф работи на тези ватове цял денhttps://forum.setcombg.com/attachmen...id=42689&stc=1
Какви градуси вади при тази консумация?
Нямам термометър да премеря но струята не е гореща!
При мен на втора степен с тази консумация изходящата темп е 30,5-31,5гр