Страница 139 от 140 ПърваПърва ... 89129137138139140 ПоследноПоследно
Резултати от 2,071 до 2,085 от общо 2089
Like Tree849Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Пловдив

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Започна офертата на звездите, аз боднах 3 бройки, 2 tswf и 1 ACT-09, идват с 5 години гаранция.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2022

Добре е цената на tswf-719лв

4. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2021

660 беше лятото.
    hgeorgiev одобрява това.

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012
    Живее в
    София

12 TSWF от тази сутрин. Температура около 0гр. Настроен на 26гр. Добре работи машинката.

Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk

6. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Да вкарам малко разяснение, относно гаранционните ремонти по цепениците.
    1.Заявява се "куриер" през приложението на Ем.г,в разяснение при поръчката е написано,че ако е едра бяла техника,няма нужда да се приготвя за куриер,а ще бъдете посетени от техник на място.
    2.Румънците насочват поръчката към П.н сервиз и в деня насрочен за "куриер" получавате обаждане за посещение.
    3.Идва екип на място и диагностицира проблема. При мен е шумно моторче,на турбината,на вътрешното тяло.
    4.Поръчват новото моторче от румънците
    5.Обаждане,че моторчето е при тях и назначаване на ново посещение.
    6.Дойдоха на място,смениха го за около час. Помолих ги да ми свалят турбината да я измия,гресираха втулката и го сглобиха.
    За сега работи тихичко . Момчетата споделиха,че мотора е капсолован,но ако се наложи извънгаранционен сервиз,ще могат да сменят лагерчетата.

п.п.ремонта бе на TSWF. Цепеницата кара 4-та година,профилактиката съм си я правил единствено аз. Няма задължителна такава,че да ти важи гаранцията.

Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от HiDefinition; 06-12-24 в 18:50.
    svetlio1, niordanov, Palev и 1 други харесват това.

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Малко слаб ми се струва мотора 20 вата иначе е хубава марка, добре са се справили с гаранцията.

8.  

9. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

сивата метална капачка надигаш леко и ще изкочи. веднъж на тошиба съм сменял - получи се.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2021

Искат ли някъкъв документ от монтажа?
    Цитат Първоначално публикувано от HiDefinition Виж публикацията
    1.Заявява се "куриер" през приложението на Ем.г,в разяснение при поръчката е написано,че ако е едра бяла техника,няма нужда да се приготвя за куриер,а ще бъдете посетени от техник на място.
    2.Румънците насочват поръчката към П.н сервиз и в деня насрочен за "куриер" получавате обаждане за посещение.
    3.Идва екип на място и диагностицира проблема. При мен е шумно моторче,на турбината,на вътрешното тяло.
    6.Дойдоха на място,смениха го за около час. Помолих ги да ми свалят турбината да я измия,гресираха втулката и го сглобиха.
    За сега работи тихичко . Момчетата споделиха,че мотора е капсолован,но ако се наложи извънгаранционен сервиз,ще могат да сменят лагерчетата.

п.п.ремонта бе на TSWF. Цепеницата кара 4-та година,профилактиката съм си я правил единствено аз. Няма задължителна такава,че да ти важи гаранцията.

11. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

По принцип искат документ за монтажа,на мен не са, тъй като те са ми го монтирали. Още като го закупувах бях разучил,за монтажи,гаранции и хубави-лоши предпочетох те да ми ги монтират. И към ден днешен не съм сбъркал. Първият път техниците, които дойдоха попитаха може ли гаранционната карта със стикера от монтажа. Казах им,че не знам къде е,обадиха се на техническия им сътрудник и той потвърди монтажа, и така всичко е точно.
    Lucky Acho одобрява това.

12. Novice
    Тук е от
    Nov 2012

След година ползване едната от двете Звездни цепеници 12 TSWF има леко цъкане и звук от втулката и лагера срещу ел. мотора на турбината на вътрешното тяло.

Също така, когато размърдам с ръка турбината усещам, според мен, повече от необходимото луфт във втулката в лявата част на турбината.
    От към мотора нещата изглеждат наред.

Тук може да се чуе:
    https://youtu.be/8E79tL5vye4

Имаш ли повече снимки на мястото срещу ел. мотора - на втулката и лагера на турбината от лявата ѝ страна, за да добия представа какво представлява черупката и как мога да гресирам без да демонтирам пластмасите?

Цитат Първоначално публикувано от HiDefinition Виж публикацията

13. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

От лявата страна няма лагер,само втулка е. Първоначално си мислех,че цъкането е от нея-но не е. Нямам снимки.Не можеш да стигнеш до втулката без да се разглоби всичко,пробвал съм. Почти съм съм сигурен,че и при теб е моторчето.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

Погледнахте ли си машините, че в тая мъгла гледам отвори за конденза на външните тела запушени с висулки, перки почти целите покрити в скреж, все едно капаци имат отпред... Поливах едната цепеница да и падне "капака" на перката аз, ама преди да видя моята, гледах некви чужди и си викам - тея хора не са случили на читави машини. Имаше и маркови, и цепеници от няколкото, които мернах. Преди да вляза в този форум си ми беше толкова спокойно и само с дистанционното ми беше интеракцията с климатика, а сега - дефроства ли, натрупал ли е скреж, трака ли, тресе ли...ужас направо
    Този пост е редактиран от slimini; 02-01-25 в 08:13.

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2022

От снощи много гъста мъгла със температури от-4 вечерта до към 2-3 градуса през деня,вечерта при тези условия правиха дефрости на около 3 часа като побеляват яко,през деня на положителни но пак със гъста мъгла са дефроствали 2 пъти общо 3 броя TSWF.Като работят от порядъка на 290 до към 450 вата настроени и 3-те на 24 градуса.Ами доволен съм от машините!
    Този пост е редактиран от Boooom; 03-01-25 в 11:41.
    estqwerty одобрява това.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2013

По-добре такива цепеници, отколкото прехвалени. И моя оригинален TCL работи супер.

18. Junior Member Аватара на its large
    Тук е от
    Jan 2016

Цитат Първоначално публикувано от Boooom Виж публикацията
    От снощи много гъста мъгла със температури от-4 вечерта до към 2-3 градуса през деня,вечерта при тези условия правиха дефрости на около 3 часа като побелява яко,през деня на положителни но пак със гъста мъгла са дефроствали 2 пъти общо 3 броя TSWF.Като работят от порядъка на 290 до към 450 вата настроени и 3-те на 24 градуса.Ами доволен съм от маините!
    Това къща или Апартамент отоплявате.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 14:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 23:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 09:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 22:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе