Страница 175 от 175 ПърваПърва ... 125165173174175
Резултати от 2,611 до 2,622 от общо 2622
Like Tree990Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2012

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Такъв брум има и в мотора на последния ми ZS-W от самото начало след монтажа , не от лагери , такъв брум има от не добре уплътнена намотка на трансформатор ел двигател и тн честотата е около 50Hz . Моят си работи така от 2 години но е в офис и брума не пречи . И да намесваш и демферраш самия двигател вибрира и създава брум . Икономия на смола , или по скоро дефектен мотор .

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Гледам тоя Fram Moonstone, излиза доста изгодно с ваучер за около 700 лв.Много ми харесва дизайна и 360гр клапата му.Видях че е разглеждан по напред,с единичен външен топлообменник ,трв и 700 гр фреон е .Четох и че външното тяло е над 30 кила,което значи че дори и единичен ,топлобменника трябва да е по голям може би.Вътрешното пък било 11 кг.Лошото е че никакви технически характеристики не намирам за него.Не може да се каже и кой точно модел на мидея са копирали.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Виж Williams Sense WSXT

5. Member
    Тук е от
    Mar 2011

На него прилича да.Данните са много неточни,дават му да пада до 0,5 ампера което са 110 в,ама това е на хартия.Иначе 11.5 кг вътрешно тяло,би трябвало да е тих.И външното не е зле ,26,5 кг ,като за 700 лв е добре.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Същият е, но с тези цепеници данните са винаги под въпрос. Друго си е да се влезе в сервизно на някое от Мицубишитата примерно и да се ориентираш какво има вътре и кое как работи.
    Със същите външни тела са вероятно и Kaisai KLWB-12HRHO и някои от Мидеите, които ще те таксуват двойно от цената на този Fram, когато е с тази отстъпка - 2 броя вместо един от другите

7. Member
    Тук е от
    Dec 2012

Аз бих заложил на Williams , това е оригинална Мидеа но с друга форама на външното тяло , вътрешните са еднакви , новите Мидеи спокойно слизат 110 Вт. както споделят колегите с Мидеи . По едно ереме бях намерл и кой модел на Мидеа е това , модела е от висока клас на Мидеа и си заслужава .
    Този пост е редактиран от gerhar; Вчера в 17:34.

8.  

9. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

слизат ,ако работи сервизното меню на този Уйлямс/Кайсай ,което трябва да се изпробва .. щото дори на някои мидеи не работи .

10. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Fram-а си е направо едно към едно с Williams-а, а като данни само за външното тяло съвпада с този Kaisai, също и с външното на Midea GAIA
    Предполагам че Fram е една от многото марки на Емаг

11. Member
    Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    слизат ,ако работи сервизното меню на този Уйлямс/Кайсай ,което трябва да се изпробва .. щото дори на някои мидеи не работи .
    На истинските Мидеи си работи без проблем всичко , а на сурогатите на кото пише че са произведени от Мидеа за еди кой си , и на външното и вътрешното тяло абревиатурата е една и съща а в същото време такава машина няма в нито един каталог на Мидеа , може да не работят много неща , защото никой не знае какво е асанблирано в тях и дали въобще ги има , затова нямя една с една да работи еднакво . Ти имаш от истиските и знаеш как работи , ама колко колеги написаха че техните не работят така добре като твойта машина, Williams и MDV в Европа са си Мидея . не знам дали Кайсая може да се сравнява с тях . Не рекламирам нищо , но ми умръзна на тая територия секви тарикати да продават боклуци и да не знаеш какво купуваш . Панаирите в Китай работят с пълна сила . Така че ако може във форума да си помогнем да разберем кое каво е пак ще е от полза

12. Member
    Тук е от
    Dec 2024

То едва ли да има особена разлика, ако теглото отговаря. Аз бих купил нещо от Емаг вместо Мидеа, за да се спести от всякакви посредници по веригата и ако се хване и добра отстъпка, цената както се вижда е наполовина за същото нещо. Нали някой не си мисли че Мидеа са нещо по-премиум от клонингите, които бълват
    Като гледам и цените на Мидеите за нещо по-така, нещо не ми се виждат и те толкова изгодни вече, но всичко се вдигна и няма и да стане по-евтино, само ще пада теглото за същите цени.

13. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

тия цени на Мидея се коментират .. мен Темпекс ми направиха по 300 лв на брой отстъпка

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2012

Оспамихме темата на splendor , има си тема за цепениците . Иначе, всеки как го акъл учи .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 175 от 175 ПърваПърва ... 125165173174175

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 14:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 23:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 09:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 22:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе