Добавяш климатика в количката,добавяш ваучера в количката. Цъкаш на падащото меню под ваучера,избираш някой друг продукт от тия където ти излезнат и си готов. Аз пробвах с климатика и доза за иригатор.
благодаря, HiDefinition, успях да поръчам
Аз имам две такива машини и нямам такъв проблем със струята равномерна е навсякъде и при двете!
Някой може ли да каже АСТ 24 WI FI с какъв размер тръби е?
Ако ще купуваш 24000, има по изгодно предложение с близо 300 лв., като външното е 51.5 кг.
Да, гледах ги ама не знам нищо за тях освен, че се произвеждат в мидеа. За външното тяло сигурен ли си щото и на 24 wi fi пише, че е 52 кг ама не е.
И аз гледам табелката, а другия го имам. Външното му е 48 кг., като скоро беше писано, че новата партида била с 42-44кг. Иначе климатика не е лош, но не очаквай тишина, затова ти предложих Мидеята
Мерси. Ще го мисля. В помещението има заложени тръби за 18ка. Прдполагам, че на аст 24 са 6.35/ 12.70, понеже на tcl elite 24 са така. На мидейските 24ки са по-golemi та не знам дали ще стане.
18wifi. Ако дефростта е като на TSWF,за същите пари и според спецификите на помещенията,може би 18wifi е по добрия избор.![]()
Здравейте, монтираха ми два ACT-12TSWF скоро. От единия съм много доволен, но другия не работи хич добре. При зададена температура 31 градуса и консумация 1300-1400W топлата струя не може да подмине 35 градуса. При монтажа е изтеглен вакуума и според, човека, който ги монтира, проблема не е от липса на фреон.
Ще съм благодарен на полезни съвети и насоки от Ваша страна.
Момчета помагайте! Star light TSWF който поръчах от Емаг, се оказа че ми е продадена от дилър не знам дали е редно да му споменавам името! Въпросният МОШЕНИК и сега предлага машините на сайта на Емаг. Имам машина със гаранция две години,която трябва да си я ремонтирам сам!! Та въпросът мие как мога да демонтирам Хоризонталната клапа! от към моторчето най безболезнено без даго счупя! Защото се опитах със пинсета да стисна ПВЦ държачите на оста на моторчето но не става! няма дори и прорез за превъртане на клапата от към оста на моторчето. Искам да разглобя вътрешното тяло на машината зада проверя какъв може да е прблемът та да няма дебит турбината,Лицевия панел го държа леко отворен защото иначе започва да вие моторът на турбината и се мъчи много,