Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 50 от общо 50
Like Tree5Одобрявам

FRAM MOONSTONE ACF-MS12WIFI-GD

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Отговор: FRAM MOONSTONE ACF-MS12WIFI-GD

В интерес на истината Breezeless и Solstice са доста прилични модели,ако се изключи това че нямат еев.Но пък имат пипнат софтуер,който чрез лек тунинг ,може да ги накараш да работят комфортно в малки стаи.Но е факт,че брийзлеса е скъпичък.Примерно Tcl Fresch in 3.0 ,е с двоен топлообменник и еев и се намира за 600-650 евра.Даже не знам ,дали да съжалявам че не взех един сив Tcl Fresch in 1.0 ,пак с двоен топлобменник и еев,със яката кълчеща се клапа на 360 гр,както първия TSWF ,бях го намерил за 500 евра.Но пък там най вероятно няма да слиза под 300 в и ,за моята малка стая няма да е много добре.Ей този модел,върти си клапата на 360 гр,като първия TSWF

https://www.alleop.bg/invertoren-kli...uri-srebrist/p
    Този пост е редактиран от ^Rokera^; Днес в 14:43.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Онзи ден като споделих ревюто на Midea Breezeless и първоначално имаше заглавие от сорта на "Оптимален вариант или overprice", а след това го променили на "Почти идеален климатик"...

4. Member
    Тук е от
    Mar 2011

На зима ще направя сравнение с колко гр духа Самсунга със еев при 200 в,консумация и с колко мидеата

5. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Най-големият климатичен ентусиаст тук и единствената надежда да се вдигнат продажбите на Fram Moonstone, ако не го спрат през това време

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: FRAM MOONSTONE ACF-MS12WIFI-GD

За малки стаи са доста добре, аз даже го предпочетох от Дайкин перфера ftxm20a, който имам на вилата, само че е в 24 квадрата. За малки и изолирани стаи breezeless S е много добър избор, но само ако му се направи настройка за по нисък минимум, било 10 12 14хз,и т.н който както иска имаш избор. Вярно е че се стреми на минимум да работи, но при мен на 7 градуса духаше с 30 градуса с 110 вата, за сега не съм забелязал липсата на еев да му оказва влияние на добрата работа.Сега ти се струва че духа хладно, но на зима ще е по различно усещането си мисля, но под 29-30 градуса ако пада струята наистина ще е неприятно. Breezeless s вътрешното има отпред 3 редов топлообемника
    Screenshot_2026-01-29-19-19-46-049_com.google.android.youtube.jpg, и нагреватели на компресора и тавата.
    Този пост е редактиран от mystikalrs; Днес в 18:34.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе