Страница 4 от 17 ПърваПърва ... 2345614 ... ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 242
Like Tree17Одобрявам

FRAM MOONSTONE ACF-MS12WIFI-GD

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Отговор: FRAM MOONSTONE ACF-MS12WIFI-GD

В интерес на истината Breezeless и Solstice са доста прилични модели,ако се изключи това че нямат еев.Но пък имат пипнат софтуер,който чрез лек тунинг ,може да ги накараш да работят комфортно в малки стаи.Но е факт,че брийзлеса е скъпичък.Примерно Tcl Fresch in 3.0 ,е с двоен топлообменник и еев и се намира за 600-650 евра.Даже не знам ,дали да съжалявам че не взех един сив Tcl Fresch in 1.0 ,пак с двоен топлобменник и еев,със яката кълчеща се клапа на 360 гр,както първия TSWF ,бях го намерил за 500 евра.Но пък там най вероятно няма да слиза под 300 в и ,за моята малка стая няма да е много добре.Ей този модел,върти си клапата на 360 гр,като първия TSWF

https://www.alleop.bg/invertoren-kli...uri-srebrist/p
    Този пост е редактиран от ^Rokera^; 10-07-26 в 14:43.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Онзи ден като споделих ревюто на Midea Breezeless и първоначално имаше заглавие от сорта на "Оптимален вариант или overprice", а след това го променили на "Почти идеален климатик"...

4. Member
    Тук е от
    Mar 2011

На зима ще направя сравнение с колко гр духа Самсунга със еев при 200 в,консумация и с колко мидеата

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Най-големият климатичен ентусиаст тук и единствената надежда да се вдигнат продажбите на Fram Moonstone, ако не го спрат през това време

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: FRAM MOONSTONE ACF-MS12WIFI-GD

За малки стаи са доста добре, аз даже го предпочетох от Дайкин перфера ftxm20a, който имам на вилата, само че е в 24 квадрата. За малки и изолирани стаи breezeless S е много добър избор, но само ако му се направи настройка за по нисък минимум, било 10 12 14хз,и т.н който както иска имаш избор. Вярно е че се стреми на минимум да работи, но при мен на 7 градуса духаше с 30 градуса с 110 вата, за сега не съм забелязал липсата на еев да му оказва влияние на добрата работа.Сега ти се струва че духа хладно, но на зима ще е по различно усещането си мисля, но под 29-30 градуса ако пада струята наистина ще е неприятно. Breezeless s вътрешното има отпред 3 редов топлообемника
    Screenshot_2026-01-29-19-19-46-049_com.google.android.youtube.jpg, и нагреватели на компресора и тавата.
    Този пост е редактиран от mystikalrs; 10-07-26 в 18:34.

7. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

струята не пада под 30 градуса ,има достатъчно ниски степени на турбината ... има немалко по скъпи климатици които имат склонност да веят хладно

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

12tswf е на същата цена, но вече е с прекалено леки тела.

10. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Лунния камък му отне трона на TSWF

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Едва ли, защото хората гледат да има много ревюта, но за Старлайта са на база включително и предишни версии
    Тези последните версии на TSWF имат ли eev или липсва...интересно щеше да е да се видят техни измервания в Евровент, но не тестват TCL или техни клонинги, а в същото време тестват куп марки които никой не е чувал...

12. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Цитат Първоначално публикувано от casal Виж публикацията
    ..интересно щеше да е да се видят техни измервания в Евровент, но не тестват TCL или техни клонинги, а в същото време тестват куп марки които никой не е чувал...
    Ами то не е задължително, тестват който си плати. Носиш им машина + €€€€ и готово .
    Aleksandars одобрява това.

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

Китайски юани приемат ли

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Тази сутрин пак си поиграх на отопление.От по ниския ценови клас,машините явно са особено подходящи за по малки стаи.Външна темп.ми показваше 16-17 гр,вътрешна 24.Пуснах го на 24 и автовентилатор,развъртя до 700в,и си остана на 650-700в,докато не изписа 27 на неговия дисплей и изключи.Темп на питата беше 55 гр.При следващото тръгване,при автовентилатор,тръгва много плавно от 50-60в,развъртя до 140-150 и почна да намаля,като се установи на 105 в и си свали вентилатора до първа скорост от 600 об.При тези условия ,темп.на питата беше 35 гр.Докато ,Самсунгите ми примерно,също слизат на 190 в,но след офф ,развъртат винаги почити до номинал от 700-800 в,и при по топло време,докато свали и минава в един постоянен он-оф.

16. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

по принцип и мидеите така правят ,освен ако не са на Сайлънт ? пуснал ли си Сайлънт от приложението ... а консумацията през приложението ли я гледаш или с външен уред

17. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Като цяло приложението ми е орязано от функции,не е като на по новите мидеи.По скоро е като на твоя брийзлес,със тежкото външно.Нямам енергиен монитор в приложението,със външен гледам на Ledvance.Не беше на сайлънт при теста,а на автовентилатор.На сайлънт от дистанционното,даже и при първо пускане ,не развърта над 400 в.Също така,като поработи малко на 105 в и питата е на 34-35 гр,не позволява да вдигнеш над 1 ва скорост.Иначе от приложението,нямом бутон сайлънт,сомо 1 процент на вентилатора.Не ми работи оттам и изключването на дисплея и спирането на звука.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2024

И на 160w не желае да си вдигне фактора на мощността - 0,49. Или поне според този уред.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 17 ПърваПърва ... 2345614 ... ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе