Ами не става ясно кой е производителят, само че е извън ЕС. А това 0,6Мпа може би означава, че ако му купиш предпазен клапан от търговската мрежа,може да му отпадне гаранцията, защото там се продават клапани на 0,8Мпа. Дали е по-малко издържлив- само можем да гадаем
Е вижда се - Тедан , сърбия
и до колкото съм чел произвеждат изключително качествени бойлери - даже може и в тоя форум да имаше обсъждане някъде
Виждам, пе и тебе са заблудили Тедан е е сръбска фирма произВодител на бойлери, а българска строителна фирма, която е решила да печели от търговия, вместо да се занимава със строителство. Ако погледнеш сайта им ще видиш, че недоволните са много, много повече от доволните и рейтингът им е 2/5
https://registarnastroitelstvoto.com...BE%D0%BE%D0%B4
Само съм чел - не ми се е налагало никога да купувам бойлер , надявам се и да не ми се наложи
Имам 2 , ама са handmade
То цялата държава субсидира топлофикация София
Аз живея в къща на село и нямам допир с евтино отопление и топла вода . Бойлерите са собственоръчно изпълнение(без ел.нагреватели) . Имам и един китайски на покрива заедно с вакуумните тръби , ама тоя не го броя
погледнах сайта им, но не видях рейтинг
иначе в инфото за фирмата от твоя линк видях факт, който не може никой да отрече
няма друг бойлер на българския пазар с такава гаранция - на моя както вече написах е 12 годиниВсеки предлаган продукт е с отлично качество, гарантиран произход на вложените материали, най - дълъг гаранционен срок и оптимално съотношение цена - качество.
единствената по-голяма гаранция на продукт, който съм си купил е на едни аксесоари за баня - 25години! Щото са неръждавейка и няма какво да им стане ! Чак жена ми се ядоса, че трябва да пази толкова години гаранционната карта
а относно въпроса с предпазния клапан - той си върви оригинално в комплектацията на бойлера, така че аз лично притеснения за него нямам
Този пост е редактиран от apmil4ev; 03-11-24 в 15:43.
това с налягането може и да е неадекватно написана информация
аз разглеждах скоро някакви бойлери с 2 серпентини ( да ги ползвам за котел + доработена термопомпа- още е на база чертеж де ) - в нета има странности от сорта на 2 бара , 3 бара и т.н. , което поне според мен няма как да е вярно .
За налягането - а дано, ама надали. За бойлера с 2 серпентини - има такива, но едва ли ще те зарадва цената -- най-евтиният е 2000лв, 200л