Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Finlux ?

Гласували
125. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 55" LCD

14 11.20%
  • 52" LCD

0 0%
  • 48" LCD

4 3.20%
  • 47" LCD

1 0.80%
  • 46" LCD

3 2.40%
  • 42" LCD

16 12.80%
  • 40" LCD

14 11.20%
  • 39" LCD

3 2.40%
  • 37" LCD

2 1.60%
  • 32" LCD

50 40.00%
  • 26" LCD

3 2.40%
  • 24" LCD

9 7.20%
  • 22" LCD

5 4.00%
  • 19" LCD

1 0.80%
Страница 8 от 40 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 588
Like Tree44Одобрявам

Finlux телевизори

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    Търговище

Re:Finlux LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Не виждам особена прилика между DSM,Skyworth и Finlux.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Малко тъп въпрос ама могат ли да се настройват канали ръчно на Finlux-а?
    Като взех телевизора пуснах автоматична настройка. После разместих каналите както ми харесва.
    Сега искам да пусна да видя дали го има БНТ 2, ама нещо не намирам начин.
    Не искам да ми изтрие всички канали и да търси наново, че после пак трябва да ги размествам.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

persizi, менюто на по-старите модели на Finlux е гадно и смотано направено. Значи много си лесен за субовете, номера е да си сложил флашката във Телевизора и така да влезеш в менюто setup и от там езици, тогава вече ще имаш активни мултимедиа субтитри, без флашката не ти дава да ги пипнеш. Правиш ги на руски и си тръгват без проблем, ако пак са на маймуни виж им кодировката. Специално го тествах на 22FLHX841U.

tweeg, какъв ти е модела на Тв-то? Няма модел без ръчни настройки.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2005

22FLHY930LHU

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

tweeg, това е от новите модели и става. В меню, на инсталация, имаш 5 реда, второто е ръчна настройка. Първо сменяш със стрелките горе вида тунер, който искаш да търси, второ отиваш на номер канал, който искаш да е програмата която търсиш. Трето имаш търсене с по вида на и по неморе на канала, а има и авто, а има и по честота, както ти е удобно. Проблем ми е, че на бачкане нямам никаква цифрова, а съм със скапаният Булсат ком и то през антенният изход и всичко е навързано с усилватели и е мизерия.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2005

1) натискам MENU бутона
    2) отивам на "Install and Retune" с "ОК" бутона
    3) отивам на "Manual Channel Scan"
    4) "Search Type" ми е "Digital Cable"
    5) натискам "ОК"
    6) след това ми показва списък с няколко канала, ама нито мога да избирам от тях нито нищо.
    7) след няколко секунди ме праща на първия канал от списъка. които ми е извадил на предната стъпка (аз него си го имам).

Друго, което ми е странно е, че примерно като имам канали от 1 до 113 и се опитам да избера 120-ти то ме праща на 113 (последния). Та ми е чудно как точно "отиваш на номер канал, който искаш да е програмата която търсиш". Е туй чудо как става при "празен" канал?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2005

Ето и моите впечатления от двумесечните ми наблюдения на модела 32FLY905PU. Ами до сега съм гледал обикновен 21 инчов телевизор и нямам голяма база за сравнения, а и не съм голям маниак относно качеството на картината. Ако бях такъв сигурно щях та съм поне с 47 инча. Ми добро си е телевизорчито поне за тези пари. Кабелната ми е аналогова и за това няма да я коментира. В този режим на гледане единственото нещо което ме дразни е инфото при смяна на каналите. Голямо, грозно и черно. През USB-то съм пускал филм с размери почети 4 GB без проблем. Пробвахме и с външен хард 750GB. Замисли се но го отвори. За съжаление с моят неможа да се справи (терабайт). Звукът на телевизорът е ужасен. Целият телевизор кънти. По този случай звукът е пуснат към ресирвър Пайнер през коаксиалният цифров изход. Минус тук е че няма оптичен. От сателита имам програми с АС3 звук, но пайнерът не индекира такъв. Може би нещо в неговите настройки. Към телевизора имам включено и РС. На два пъти активирах някаква функция като при обикновените монитори. Включваш компа и телевизора тръгва. Изключиш и телевизора се изключва освен ако междувременно не си превключил на телевизия. Проблемът е че в този режим телевизора няма изключване. Така и не открих как се излиза от режима освен с издърпване от контакта. То и как се влиза в него не разбрах де.
    За сега това от мен.

10. Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от LUDIA
    persizi, менюто на по-старите модели на Finlux е гадно и смотано направено. Значи много си лесен за субовете, номера е да си сложил флашката във Телевизора и така да влезеш в менюто setup и от там езици, тогава вече ще имаш активни мултимедиа субтитри, без флашката не ти дава да ги пипнеш. Правиш ги на руски и си тръгват без проблем, ако пак са на маймуни виж им кодировката. Специално го тествах на 22FLHX841U.
    Това съм 99% сигурен, че го пробвах и пак не стана, но беше отдавна и за да съм 100% сигурен пак ще пробвам.
    Сега се появи друг проблем. Докато гледам аналогова телевизия често в горния десен ъгъл без никаква прична се появява квадратчето за информация, все едно се натиска копчето "info" на дистанционното. На цифровата телевизият няма проблем. Някой има ли представа как се решава този проблем или да го нося в сервиза?

11. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от persizi
    Това съм 99% сигурен, че го пробвах и пак не стана, но беше отдавна и за да съм 100% сигурен пак ще пробвам.
    Сега се появи друг проблем. Докато гледам аналогова телевизия често в горния десен ъгъл без никаква прична се появява квадратчето за информация, все едно се натиска копчето "info" на дистанционното. На цифровата телевизият няма проблем. Някой има ли представа как се решава този проблем или да го нося в сервиза?
    Според мен това се получава заради смущения в сигнала ти повикаи техници първо да проверят сигнала и после ако вс е наред мисли за сервиз.

12. Тук е от
    Jun 2011

На този телевизор гледам само ефирна телевизия. Може и от смущения да е, но преди не се появяваше.

13. Member
    Тук е от
    Jul 2009

от собственик на Finlux днес научих че по добро то тях няма
    Finlux, Samsung и Panasonic слагали еднакви матрици и само името на Samsung и Panasonic оскъпявало техните модели

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Точно Самсунг и Панасоник няма как да се срещнат при матриците. Да ти беше казал поне Самсунг и Сони или ЛГ и Панасоник...

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Аз лично съм виждал Финлукс с матрици на Самсунг 40" и 55" и LG 42" , като този 55" LED се представя доста добре за тази цена , въобще някои от моделите имат доста добра картина .

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Може ,няма лошо ,те Finlux май се явяват нещо като топ бранд на Вестел ,е и Грундиг ,но нещо го забравиха него в БГ -гледам ,че в Германия се предлага доста.

18. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Грундиг ги произвеждат другите от конкуренцията, Коч холдинг

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 40 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. OLED Телевизори - съвети и обсъждане
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1795
    Последно: 14-01-25, 21:07
  2. Hitachi телевизори (инфо на първа страница)
    От hristoslav2 във форум Други телевизори
    Отговори: 341
    Последно: 23-07-21, 18:47
  3. Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница
    От hristoslav2 във форум Sharp телевизори
    Отговори: 1269
    Последно: 09-03-15, 23:29
  4. Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 2014
    Последно: 07-01-15, 19:15
  5. Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1539
    Последно: 26-01-14, 17:56

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе