Grundig има но до 32"
BEKO и Grundig са 1:1
55" LCD
52" LCD
48" LCD
47" LCD
46" LCD
42" LCD
40" LCD
39" LCD
37" LCD
32" LCD
26" LCD
24" LCD
22" LCD
19" LCD
Grundig има но до 32"
BEKO и Grundig са 1:1
Вярно бе ,както се казва -"вие жълтите/черните/ сте ми еднакви"
За тоя собственик е дошъл много рано 1 априлПървоначално публикувано от qbadabaduuu
Zdraweite na wsi4ki. Izwinqwam se 4e pi6a na maimunski, no nqmam kirilica na tozi kompiutar, a tuk ne wijdam prewoda4 .
Taka waprosa mi e sledniq - ba6ta mi kara mejdunaroden prewoz i si wze Finlux na 12v za zapalkata na tira. Po princip si polzwa bulsatcom, no ponqkoga nqma wreme da razkodira kanalite i iska na flashki da mu ka4a filmi za po-barzo da ima kwo da gleda. Filmite warwqt no ne izlizat subtitrite. W nastroikite si pishe za ezik na sub - bulgarski, no kato pusna filma i na subs ne mi izkarwa ni6to. Polzwah raz6irenie .sub. Nqkoi znae li w kakwo raz6irenie trqbwa da sa subs za da se 4etat? Blagodarq predwaritelno na horata koito 6te pomognat a na tezi koito 6te pliuqt....mnogo im zdrawe. Modela e - 16fld910lu.
Не знам в този модел как е, но при мен след като пусна филма се влизаше в някакви настройки и от там тръгваха. В момента нямам нищо на флашката и пиша по спомени.
Днес не е 1 април,но пък е петък 13 януари... LCD Finlux 32FLY905PU FULLPIXПървоначално публикувано от jonov
е от флагманска серия http://lcd.tv.zora.bg/catalog/produc...905pu_fullpix/ Преди няколко дни консултат в Зора ми спомена, че Финлукс са със сроден софтуер с Нитачи. За толкова пари този 32 инчов телевизор май и реално си е най-добро решение.
За всеки влак си има пътници - за едни по малко , за други повече ....
Аз бих икономисал един стек цигари и ще заложа на http://www.technomarket.bg/products/...onic-tx-l32c3e
Този Панасоник е почти с изчерпано количество. При мен дилема сега е 32FLY905PU FULLPIX
или Philips 32PFL3406H. Този Филипс след броени дни ще е на промоцена само 510 лв в Метро. Дайте мнение - бюджетна серия Филипс или флагманска Финлукс!? Поизведеното в Китай или произведеното в Турция...Вече си имаме турско Хитачи 24 инча - перфектно е, при изгодна цена.
" Преди няколко дни консултат в Зора ми спомена, че Финлукс са със сроден софтуер с Нитачи"
Finlux, Hitachi, Telefunken, Sang....
нямат разлика в менюто
вероятно използват един софруер
Поддържани формати при Нитачи: H.264,ts,XviD,mp3,mp4,JPG
Менюто е на български и не възникват затруднения. Аналогично са нещата и при Финлукс. Поставих риторично въпроса за сравнение на флагманска серия с бюджетна...Заради сродните цени. Мониторът ми е китайски Филипс и си работи отлично. Бюджетният Филипс вероятно ще е с малко по-добър звук, а всичко останало ми се струва, че ще е по-добре при модела на Финлукс... Мога да си позволя да си подбера доста по-скъп телевизор спрямо споменатите, но не виждам причина да го правя...При наличие на стационарен компютър и още два лаптопа с рутер у дома - не са ни нужни още екстри, които вероятно почти няма да се ползват... Консултат в Зора твърдеше, че Нитачи дава по-добра картина от Финлукс, а аз съвсем не съм убеден в това...Вече ми омръзна да сравнявам телевизори.
ако 100лв не са проблем Panasonic TX-L32C4E
Сега още гледаме в хола 29-инчов кинескопен Панасоник от 2005 г - Quintrix. И защо пак да го предпочитаме само като марка http://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-p...tml#properties Той може по-малко неща от флагмандския Финлукс. Ние сме си в 2012 година...Не е лошо човек да е реалист.
Не виждам голям смисъл от толкова терзания за 32" тв за 500-600лв ...
TNN
ти си от хората които не знаят какво искат :D
първо казваш че не са ти нужни екстри които няма да ползваш а после че сме 2012 и търсиш ТВ което "може повече неща"
пък аз все си мисля че картината е най-важна в един телевизор
Картината винаги е най-важното. А заради мнението на Светльо - отлетях отново да разглеждам PHILIPS 32PFL9705H... Финлукс предлагат добър избор, дори и да не се спра на техен модел... Аз наистина не зная какво искам - докато не реша за себе си.
Наистина терзания за 32" са си неуместни...