На Вестел 3 серия настройва ли се лятно часово време и как,защото не намерих такава настройка на NEO LED-32975,а те доста си приличат.
Христослав ,я кажи това "чудо на техниката " става ли за гледане......Grundig Full-HD LED 3D Smart TV, 120 cm 47 Zoll , 47VLE973BL, Energieeffizienzklasse: A bei real,- online kaufen| real,- Onlineshop Харесал съм си го тук за квартирата в Германия,не ми се дават пари за по-скъп. Общо взето ми изглежда приличен
Не знам - предполагам че става. Не съм го виждал наживо. Вестел имат и доста добри телевизори за цената си, но не се внасят у нас. Чудя се дали няма да намериш аналога му сред техните модели.
Televizyonlar | Televizyonlar | VESTEL
Здравейте! Някой има ли Funai LH7-M32BB с който да гледа ефирните цифрови ТВ? Не мога да разбера този телевизор дали има DVB-T MPEG-4 както уж пише из нета в спецификацията му или е MPEG-2.... Не вади картина, а само звук и пише какво е предаването - примерно БТВ- Новини -на цифровите програми. От държави каквато и да избера все това става-Германия,Белгия,Чехия-(няма Финландия в менюто) хваща 7 цифрови но без картина - илзиза надпис на черен фон "Не се поддържа". Какво значи това-има ли и какво е това DVB-T ? Може ли да се оправи някак си или трябва външен DVB-T да се купува?
Този пост е редактиран от niki72; 12-07-13 в 11:24.
Телевизора ти е стар от 2007 година и има само MPEG-2 декодер. Няма MPEG-4 и поради тази причина не може да декодира картината. Трябва да си купиш сет-топ-бокс.
То и аз го видях ама щом при смяна на всички страни, не ти декодира картината явно липсва.
FUNAI LH7M32BB - 80 cm, fiche technique, prix et avis consommateurs
В инструкцията какво пише ? на всички страни ли пробва ? \Пробва ли ръчно да зададеш параметрите?
Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-07-13 в 12:16.
Ръчни настройки не открих да има за цифровия тунер-дава ръчно само за аналоговия-така си пише в менюто при избор за настройка-странна работа.Ресетвах го от и менюто-фабр. настройки. Само сменям държавата и давам автоматично сканиране и хваща цифровите все без картина,ще му потърся упътването довечера и пак ще го пробвам на всички държаво,обаче най-вероятно си няма MPEG-4
Здравейте,имам HITACHI H8L02 започна да мига синия диод на предния панел и не се включва.Занесох го на ТВ сервиз и се оказа че е изгоряла платката за управление.Та цената на тая платка била колкото цената на нов телевизор,въпроса ми е този модел на Хитачи с какви части е ,понеже в интернет казват,че е турско производство.Най-вероятно има още марки с идентични части от които мога да взема тази платка.Примерно някой телевизор със счупена матрица
Производство на Vestel - Турция. На платката (някъде в края на една от страните) има маркировка от букви и цифри. Това е модела. Потърси го в интернет. Ориентировъчна цена - 200 лева.
Мхм,телевизора нов е 235лв
Цената която съм дал, е на базата на това, което съм намирал в интернет за известните марки. Потърси може да е по-евтино.