Има ли някой който да ползва телевизор на JVC - смарт?
Има ли някой който да ползва телевизор на JVC - смарт?
Гледам, че в ем@г има на промоция Телевизор LED Smart Telefunken, 32" (81 см), 32FB5500, Full HD.
Телефункен е Beko, но може ли да се получи повече информация за шасито и смарт функциите на този модел?
Чета тук всички сте разбирачи. Какво тв 50-55' от не популярните марки ще ми препоръчате?
Здравейте!Има ли някой с наблюдение на https://www.technomarket.bg/televizo...rt-tv-09162547 или общо за марката?
Разгледайте и моделите на Телефункен. Гледах един 55' 4к и много ми хареса. Образът не е натрапчив, дори имаше добра дълбочина на картината.
Имам друг модел,не съм много доволен!
Маже картина,цветове са много изкуствени,звук отврат за капак изгоряха и пиксели.
Пиша за стар модел на марката,така че мнението ми не е много обективно.
Преди две години купих JVC за кухнята и съм по-доволен,но пак му боднах едни Едифаер за звук.
Тези тв-та се ползват само за телевизия.
От мен толкова,дано малко съм бил полезен.
Аз съм с такъв телевизор. По-принцип съм доволен, но така се случи, че платката му изгоря от дефектирало захранване. Добрата новина е, че ми го смениха с нов, но не знам вече до колко е надеждна марката. Може просто да съм изкарал късмет с най-куцата бройка и другите да са ОК. Мен най-вече ме грабна, като го сравнявах в магазина с други телевизори в ценови клас до 1200лв. Честно казано не видях телевизор с по-добра картина. Точно Skyworth най-много ми хареса. Препоръчвам същото сравнение да си направите директно в магазина и да си изберете телевизора, който Ви хареса най-много.
Здравейте, може ли насока към коя марка от ниския ценови клас телевизор да купя за служебно ползване. Мястото където ще се използва позволява да е с максимален размер до 28 инча. Ще работи почти без изключване и е желателно да издържи поне колкото му е гаранцията без да се налага да ходи по сервизи. Благодаря
Здравейте, Вчера си купих от Техномаркет телевизор 24" NEO 2419, но въпреки добрите ми познания по настройка и въвеждане в експлоатация на нови ТВ-та, този ми разказа играта. Качването на каналите от кабеларката го направих безпроблемно, но след това да редактирам списъка с канали ми отне 3 часа и резултат никакъв. Според неговата инструкция със синия на цвят бутон маркираш даден канал, местиш го до желаната позиция и пак с този бутон го пускаш там. Това се прави, но номера на канала си остава предишния и при викане с цифров бутон вместо например канал с №4 излиза предишно заемалия го канал. На преместения от мен трябва да го търся с излезлия от качването списък на кабеларката. Промяна не може да стане по никакъв начин. Пиша тук с надеждата някой дали знае нещо по въпроса, иначе утре го връщам в магазина. Прилагам и снимка на менюто за настройка, което е същото и на телевизори Arieli и UTOG купен от еМаг и пак върнат заради този проблем