Страница 4 от 14 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 206

Междупланетна сбирка на СЕТКОМ (SE) + наградите

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ох искам и аз да доида ама не знам дали ще съм свободна.Така че съм 80% сигурна ще кажа за останалите 20% до една седмица преди сбирката.Само че искам някои да ми каже как се ходи до там.Реис ли е влак ли е.И каде точно се намира??Защото на мен Елена ми навява Море.А пак и четох през пръсти така че може и да съм пропуснала линка.

<div align="right">Originally posted by DoHKuXoT*-*27/05/2004*:* 19:52:46</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ето един линк за мястото:

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=ad...7&Map12_8.y=97

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

http://www.elenabg.net/setcommeeting/ - в момента се отваря, може да има известни затруднения, но след weekend-а се надявам да се оправят.

Профита по-горе (още в самото начало) е дала този линк, ама кой да прочете! Това е страничката, която бях направил за миналогодишното издание на сбирката; след като стане ясно къде ще правим купона (очертава се Ханчето), ще има цялостен update на информацията, в т.ч. и относно цените, тъй като още не съм говорил дали ще има някакви преференции.

Засега това, което мога да кажа допълнително, е, че има ежедневен автобус от София за Елена (20-местен), тръгва от София в 16.00 или 16.30 ч... не помня точно, ще проверя. Минава точно край Ханчето [:D]

И никой да не е и помислил да минава Балкана през прохода Елена-Твърдица! Там е кошмарно. Ако се налага, ползвайте пътя през Сливен-Стара река или Шипка.

4. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

И аз идвам,само че за една вечер.В неделя трябва да съм в София.

Една стая 2+1

Добре че ще има и други деца.

Досега не съм присъствал на такова събиране и не познавам никой от вас затова предлагам всеки да носи в лявата ръка дамаджанка а в дясната две пръчки луканка :-)))

5. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Маршрути:

<u>София-Елена</u>

<u>Русе-Елена</u>

<u>Плевен-Елена</u>

<u>Варна-Елена</u>

<u>Айтос-Елена</u>

<u>Пловдив-Елена</u>

<u>Бургас-Елена</u>

Който е от друго място и не може да се оправи, да пише, ще му map-на маршрута.

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Има и тенис кортове, така, че който играе може да си носи ракетата:-))А не е зле и карти някой да вземе:-))

7. YG
    YG е офлайн
    Member
    Тук е от
    Mar 2002

2 места и за мен - със сигурност

8.  

9. Тук е от
    Feb 2004

А от Стара Загора знаеш ли транспорт Malone??

И мен ме броите отделна личност.Искам си леглото.Знам ли го Dockera Като се напие колко харка.

10. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

От Стара Загора мога да ти напиша маршрута, за транспорт не мога да кажа, може би на автогарата ще те упътят. До Велико Търново.

Директно до Елена не знам, от другия край на България съм. Може и да има директна връзка.

Най-добре някой от Стара Загора да ти даде съвет.

Стара Загора, Казанлък, проход Шипка, Габрово, Велико Търново, Елена.

Довечера и карта ще сложа за маршрута.

Може и през Твърдица, но Слеро каза, че по него път ще се чувстваш като във филм на ужасите.

<font color="blue">--- offtopic ---</font id="blue">

Докера ако почне да похърква се налага да му се прави изкуствено дишане ... така съм чувал.

Ама "уста в уста" защото е алергичен.

С апаратче не става, изприщва се.

Има няма два часа ще са ти нужни да го свестиш. Че трябва и да го обръщаш. По лице, по гръб, после две сесии настрани и пак отначало ...

Страшна работа ...

[:D]

11. Тук е от
    Feb 2004

С тези линкове си направих един приблизителен маршрут.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

<font color="blue">--- offtopic ---</font id="blue">

Докера ако почне да похърква се налага да му се прави изкуствено дишане ... така съм чувал.

Ама "уста в уста" защото е алергичен.

С апаратче не става, изприщва се.

Има няма два часа ще са ти нужни да го свестиш. Че трябва и да го обръщаш. По лице, по гръб, после две сесии настрани и пак отначало ...

Страшна работа ...

[:D]

<div align="right">Originally posted by Malone*-*28/05/2004*:* 14:28:16</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Относно Dockera ще си взема спирт и хубаво ше му дезинфекцирам апаратчето.Ама ако още е алергичен ще се паникьосам и ще викна теб да го обдишваш.

Пак за обръщането с малко студена вода и твоита помощ не само ще го обърна ами и ще го дигна.

12. Тук е от
    Aug 2002

Бройте ме и мен. Засега за един човек .

Хехехех, за Dockera не се бойте, ако трябва аз ще се справя с положението... сигурен съм, че хъркам повече, така че може да ни сложите в една стая . Нека да видим кой-кого ще буди през нощта .

Мен ме притеснява нещо друго... кой ще помага да влачим Крис като се напука? Това си е тема за размисъл [:D][8D].

Malone принципно мен маршрута Варна-Елена ми върши работа, защото съм от Шумен, но ми е интересно колко километра се пада и за колко време се стига. Ако не ти е проблем ми направи маршрут .

[edit] С помощта на www.bgmaps.com си направих маршрута, така че няма нужда . Това са някакви смешни 128км... буквално на един хвърлей място.

13. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Така, аз се чудя дали да идвам или не.. всъщност ако имам възможност ще дойда.. не за друго а щото обещах на някои хора да ги видя че ни съм ги виждал от сума ти време.. обаче ако някой успее да ме отвори как да стигна до Елена от Пловдив.. иначе ще дойдем най-вероятно 3-ма.. т.е. една стая с три легла .. или две легла(влюбените гълъбчета с мен ще се сместят.. и все пак не разбрах - в Боаза ли ще сме или в другото че нито в тоз пост нито в анкетата се е решило.. а и не мога да хвана никой в ICQ-то да ми разясни.. та да резюмирам:

принципно ме бройте.. и ако можете да ми кажете как да стигна от Пловдив до Елена, освен това повече инфо каде ще се ходи.. с снимки разбира се. Ако е Боаза.. лесно ама иначе...

14.  

15. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Deadmaker, погледни по-горния пост на Малоун. Маршрута Пловдив - Елена го е изложил.

До този момент анкетата показва, че предпочитано място е Боаза. Сега очакваме Дилян да ни зарадва с допълнителна информация, както спомена по-горе, но все още "катери баирите в Елена" та нека му дадем мъничко време, че всичко на неговия гръб стоварихме.

16. Gadget
    Guest

Гледам, че се събраха достатъчно хора, които ще се грижат за Dockera, така че аз няма да го мисля дали е добре или зле

17. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Aз все още се чудя за събота вечер, но неделя сутринта определено ще съм там за малко

18. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Така, значи ето малко новини от Ханчето:

1. Засега няма резервации за датите 25-26-27 юни и съм помолил да не приемат докато не се уточним (но това значи че трябва да действаме бързо!);

2. Не е ясно дали ще има чалга на живо (т.е. има вероятност и да няма), но като цяло заведението си е от такъв тип... ще се опитам да измисля нещо по въпроса, напр. да сме някъде по-встрани (в друга част на заведението), ако е прекалено непоносимо;

3. Има около 35-40 места за спане (точното разпределение - допълнително). Цените са малко по-високи от миналогодишните (тогава бяха, така да се каже, "промоционални") - стандартно стаята с три легла е 50 лв., ще се опитам да преговарям за малка отстъпка, но едва ли ще слезем под 15 лв. на легло (което всъщност не е толкова много, според мен).

4. В най-скоро време ще направя схема на местата, която ще поддържам в актуално състояние според получените заявки (вероятно придружени с определен депозит). Мисля, че най-късно до 10-12 юни трябва всичко около спането да е ясно, оттам нататък ще е малко по-трудно да гарантирам местата.

Ще продължавам да ви държа в течение []

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 14 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. СЕТКОМ - ХардуерБГ Сбирка във Варна !
    От wsd във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 57
    Последно: 18-10-07, 15:45
  2. Сбирка на СЕТКОМ- Търново
    От Mr.TECHNO във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 30-01-07, 16:06
  3. Сбирка София?
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 06-04-06, 23:06
  4. Наградите на ММ
    От FearMe във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 7
    Последно: 06-03-06, 17:02
  5. Отговори: 12
    Последно: 28-05-04, 09:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе