Страница 5 от 14 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 206

Междупланетна сбирка на СЕТКОМ (SE) + наградите

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Хубаво де.. цените никога не са били толкова решаващи в случая.. обаче имам много работа и не знам да ли ще може да се намери нещо като пролука в графика.. така че ме пишете под въпрос.. ще ви кажа в най-скоро време дали ще дойда или не.. но по хубу да не правя излишни резервации.. аз треа съм писан с оражево май..

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2001

И аз се замислям да намина.

Но от сега ми е трудно да потвърдя със сигурност, за съжаление.

А, знам, че ще си струва :-)

4. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Някой от администраторите или Съни да пишат директно в поста ми, ако се налагат корекции за да не разтягаме темата. Обаждайте се директно на тях или пишете, но после, който редактира калкулацията да трие корекциите след моя пост, за да не flood-им обсъждането.

Коригирайте и цифрите срещу имената и сбора долу.

//До поста на Dark Rose списъка е редактиран

<font color="red">

Sunny - 2+1 [апартамент]

Крис - 2+1 [апартамент или с две легла, той ще уточни]

Gadget - 2 [две легла]

Dockera&DoHKuXoT - 2 [едно легло]</font id="red"> [Malone: Доко, аз мислех, че ще се гушкате с Гаро [:D]] <font color="orange">[Gadget: Ще се гушкаме, ама на друго място ]</font id="orange">

<font color="red">Profita - 2+1 [две легла]

Dark SkyWalker - 1

Pitar K - 1

Lupus - 3 [апартамент]

Raid - 1 [+1 под въпрос]

Pat - 2 [две легла]

Malone - 2+1 [апартамент или две легла, без значение]

ru-boy - 2 [две легла]

"Краси с жена си" - 2 [2 легла]

Vandal - 2+1 - [2 легла]

Danail Killer - 1 легло

DeathKnight - 1 ковчег

</font id="red">

Или до тук:

27 възрастни

5 деца

//До поста на Dark Rose списъка е редактиран

Под въпрос са:

ДонКихот

Gadget [едно допълнително място]

Deadmaker - 3 легла

DarkRose

Profita - 2 легла (допълнителни)

Raid - 1 (допълнително място)

Два апартамента със сигурност за семействата на Sunny и на Lupus.

Стаите вече зависят от това кой как ще се комбинира и дали някой ще иска да е сам в стая или с приятел.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Тази година пропускам със съжаление , - Юни месец - след 15 - до към 20 Юли чакам да се роди и второто дете

така че нямам как - освен ако не искам да ставам освен баща и акушер, а всички от Setcom - кръстници

Другата година - 100 % сме 4 -ма

6. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Както гледам резервациите за места непрестанно варират, един се отказва, друг се записва. Та ако <font color="red">евентуално</font id="red"> след като приключим със записването останат две свободни легла - пишете още една двойка към списъка.

Казвам само при положение, че останат свободни такива - за запълване капацитета на хотела.

7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Ето наличната леглова база от страницата на хотела:

Хотелски комплекс “Боаза” може да предложи на своите гости <font color="green">12 двойни</font id="green"> и <font color="purple">5 тройни изключително уютни и удобни стаи </font id="purple">и <font color="red">1 просторен, изискан и луксозен апартамент</font id="red">. Всяка стая ползва самостоятелен санитарен възел с баня. По време на престоя на гостите в хотелски комплекс “Боаза” на тяхно разположение има:

Телевизор

Телефон

Хладилник с мини-бар

Радио

Ютия

Така, че като гледам, май ще си го резервираме целия, с полагащите се за това отстъпки[:D]

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Корекция:

Raid - 1 [+ 1 с голяма вероятност, но засега под въпрос]

10. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Така... ето подробна информация за Ханчето, която по-късно в подходящ вид ще бъде оформена като web-страничка със схема на леглата и т.н.:

Леглова база - 40 места:

Стая с две отделни легла - 1;

Стаи с три отделни легла - 7;

Стаи със спалня + самостоятелно легло - 4;

Апартамент (две помещения с два санитарни възела, в едното - спалня + самостоятелно легло, в другото - диван/спалня) - 1

Апартаментът би могъл да се ползва от хора, които са сами (4-5 човека) - така ще излезе по-евтин, а и местата като цяло са поограничени... това всъщност е само предложение, ако някой иска да го наеме целия - няма проблем.

Цени с договорената отстъпка: Стая, независимо от броя на леглата в нея - 45 лв.; Апартамент - 85 лв.

11 юни е срока, до който всички легла на 25/26 и 26/27 юни са запазени за нас. След тази дата няма гаранция за места, т.е. до края на следващата седмица трябва да заявя и предплатя местата, които ще искаме.

Изпращайте ми мейли на dil@elena.vali.bg с копие на slero@mail.bg, като пишете за кои дати, за колко човека и в каква стая ангажирате легла (за предпочитане е да се ангажират цели стаи); ако някой е сам, това ще го приемам като "нямам претенции към съкафезника" [8D]

Вече беше споменато за частично предплащане. Никак не ми се иска да минаваме на този вариант, но е по-сигурно за всички: все пак става дума за нощувки на 250 км от София. Досега не чух никой да е против, така че възприемам тази идея; ако някой не е съгласен, да каже. Предлагам капарото да е по 10 лв на легло за всяка нощувка, но ако някой в момента има затруднение, може да прати и по-малко. Средствата превеждайте на

Дилян Стефанов Млъзев

Банкова сметка: 1032708800

Банков код: 79078069

Централна кооперативна банка

Не е необходимо да хуквате веднага към банката, за целта си има www.epay.bg [:P]

В превода пишете "Резервация за Ханчето - $nickname" (заменяте $nickname с името, с което сте регистрирани във форума). Поемам ангажимент след получаване на превода да отговарям на мейлите с потвърждение, както и да отразявам състоянието на легловата база на бъдещата страничка и да пиша във форума.

Пишете ми и ако някой има проблеми с транспорта - ще се опитам да уредя нещо, поне за тези, които са от София - има директен автобус. Също ако някой ще пътува и има свободни места.

BTW, системата с превода на капарото може да ви се види несигурна... така че ако някой ми няма доверие или има друго предложение, да ми пише на PM, ICQ или тук.

И... стягайте се! [:D][:D][:D]

11. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

При мен ще има 2 свободни места.

Който иска може да се възползва.

Тръгване 9:00 от София

Пристигане 9:45 :-)))

12. Gadget
    Guest

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">При мен ще има 2 свободни места.

Който иска може да се възползва.

Тръгване 9:00 от София

Пристигане 9:45 :-)))

<div align="right">Originally posted by Vandal - 05/06/2004 : 19:37:56</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

За петък или събота става дума?

13. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

И аз съм малко под въпрос. Зависи от семейния бюджет изпити и всякакви такива житейски глупости [V]

14.  

15. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

За петък Gadget ,събота се прибирам.

16. Member
    Тук е от
    Aug 2001

Значи, понеже не съм много наясно с банковите преводи, да попитам - от всяка банка ли мога да преведа парите? И второ - кога тръгва директния автобус имам предвид час?

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Значи, понеже не съм много наясно с банковите преводи, да попитам - от всяка банка ли мога да преведа парите? И второ - кога тръгва директния автобус имам предвид час?

<div align="right">Originally posted by Pitar K*-*06/06/2004*:* 20:29:34</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

От всяка банка можеш да преведеш парите, като ще ти удържат комисионна - примерно 1 лев. А за транспорта Slero обеща да даде информация.

18. Member
    Тук е от
    Aug 2001

Мерси, Sunny. Понеже, като свърша работа, повечето банки са затворили, та затова питах. [8D]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 14 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. СЕТКОМ - ХардуерБГ Сбирка във Варна !
    От wsd във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 57
    Последно: 18-10-07, 14:45
  2. Сбирка на СЕТКОМ- Търново
    От Mr.TECHNO във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 30-01-07, 15:06
  3. Сбирка София?
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 06-04-06, 22:06
  4. Наградите на ММ
    От FearMe във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 7
    Последно: 06-03-06, 16:02
  5. Отговори: 12
    Последно: 28-05-04, 08:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе