Здравейте, аз съм "Краси с жена си" хе хе хе
Ще патуваме с Pat от Варна заедно, така че с транспорта сме уредени...
Ще съм с 1 GB CF на фотото, така че всички ще са документирани, мислете му!
[8D]
Здравейте, аз съм "Краси с жена си" хе хе хе
Ще патуваме с Pat от Варна заедно, така че с транспорта сме уредени...
Ще съм с 1 GB CF на фотото, така че всички ще са документирани, мислете му!
[8D]
Миналата седмица минах покрай Ханчето "Боаза" (нарочно вече го пиша така, някои знаят защо [8D]) - там си е, не го е отвлякъл пороя, басейна е пълен, тревата е зелена, а бирата - студена [:D] - с две думи, нищо не напомня за това, което предстои да се случи там след само по-малко от 20 дни.
Ето ТУК е схемата с резервациите. Тя отразява тези заявки, които съм получил по e-mail, по реда, който съм описал по-горе. Ако съм пропуснал някого, с когото по принцип сме говорили, че ще идва - това е защото не съм получил e-mail от него.
Стана въпрос за автобуса - тръгва от София за Елена всеки ден в 16.30 ч от Хотел "Принцес" (така де, мизерния паркинг зад него, претенциозно наричан от някои "автогара"). Чух обаче, че са открили новата автогара, ето защо достатъчно предварително (примерно до 21.06) ще уточня мястото и часа на тръгване. Както вървят нещата засега, по-големият проблем с транспорта ще е за тези, които имат намерение да пътуват в събота...
Напомням - пишете на dil@elena.vali.bg с копие на slero@mail.bg Kрайният срок е 11.06.2004 (петък).
До скоро !
И моля, моля ...
Докера по далече от жените ... отсега да се разберем ...
[:D]
Слеро, случайно ли избра <font color="pink">розовичко</font id="pink"> за стаята на Доко или той самичък те помоли?!
[8D]
има вероятност и аз да дойдаобещавам да не досаждам и няма да говоря против жените
сега издиржам slero да го питам нещо
и дано го намеря преди крайния срок. *
Бел.Ред. 11.06.06![]()
Dockera загуби един бас и сега двамата с Malone ще ни сервират коктейли по бански и папионки[][Wow!][Yeah!]
Абе всички ли в петък ще ходите? Няма ли някой пътуващ в събота сутринта, трябва ми транспорт[]. 16.30 в петък ми е прекалено рано (на работа съм) за автобуса, ако има някой пътуващ по - късно в петък, и има налично място, да казва. Ще се запиша и аз за две нощувки тогава. Ама казвайте до четвъртък най - късно, да знам колко нощувки да заявя на Slero. А ако не за петък, за събота задължително си търся транспорт.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Абе всички ли в петък ще ходите? Няма ли някой пътуващ в събота сутринта, трябва ми транспорт[].
<div align="right">Originally posted by Pitar K - 09/06/2004 : 01:05:59</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
И аз съм така.... по-точно двама сме![]()
Гаро, ако не намерите транспорт ви предлагам, за да не изпуснете половината от съботния купон да направим следното:
Намерете някой нощен транспорт до Търново, влак или автобус, а аз ще дойда да ви взема тримата [тебе, компанията ти и Pitar K] от Търново.
Ако пристигате през ноща ще карам първата вечер на лимонадка, не ме бърка.
Няма да изгоря кой знае колко бензин.
А ако пристигате сутринта е още по лесно, ще се накажа, но прилично.
[:D]
Photosaur случайно да ви се намира едно местенце в колата? Че аз май съм единственият от Шумен и ще съм много благодарен ако минете да ме заберете по посока Елена [8D]. (естествено ще покрия част от парите за бензина)
Само дано утре да не забравя да преведа парите и да пратя пощата [:D] [B)].
<font color="blue">Един леко офф топик въпрос. Докато стражарите и юзерите се плацикат в басейна и се наливат с бира, ако някой през тези 3 дни реши да атакува форума как ще бъде спрян. Сега е трудно да се удържат "глупостите", а тогава... Голям хаос ще настъпи [] Само питам за информация, понеже няма да ходя до Елена и се чудя какво да правя тези 3 дни без вас (може да пусна няколко неудобни теми например, незнам)...</font id="blue"> [}
][}
][}
][}
][}
]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font color="blue">Един леко офф топик въпрос. Докато стражарите и юзерите се плацикат в басейна и се наливат с бира, ако някой през тези 3 дни реши да атакува форума как ще бъде спрян. Сега е трудно да се удържат "глупостите", а тогава... Голям хаос ще настъпи [] Само питам за информация, понеже няма да ходя до Елена и се чудя какво да правя тези 3 дни без вас (може да пусна няколко неудобни теми например, незнам)...</font id="blue"> [}
][}
][}
][}
][}
]
<div align="right">Originally posted by sorrowsad*-*09/06/2004*:* 09:42:33</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ще има екип в сянка (имената се пазят в тайна), който ще следи нещата денонощно. [:D][:D][:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font color="blue">Един леко офф топик въпрос. Докато стражарите и юзерите се плацикат в басейна и се наливат с бира, ако някой през тези 3 дни реши да атакува форума как ще бъде спрян. Сега е трудно да се удържат "глупостите", а тогава... Голям хаос ще настъпи [] Само питам за информация, понеже няма да ходя до Елена и се чудя какво да правя тези 3 дни без вас (може да пусна няколко неудобни теми например, незнам)...</font id="blue"> [}
][}
][}
][}
][}
]
<div align="right">Originally posted by sorrowsad*-*09/06/2004*:* 09:42:33</div id="right">
<font color="blue">Един леко оффтопик отговор.
Аз!!! Аз ше пазя форума! Ше съм нещо между медния титан Талос и триглавото куче Цербер в защитата му!!!!</font id="blue">
<center>[:D][:D][:D]</center>
Peter K, ако ако Gadget не пътува с нас ще има 1 авободно място - ще пътуваме към 19ч в петък.
Мерси, устройва ме [^].
Само че трябва да е сигурно, за да ми се резервира място и за петък.
Danail Killer, не знаем все още дали ще пътуваме с децата или не, зависи дали ще има кой да ги гледа. Ще знам със сигурност след 4-5 дена. Иначе няма проблем, но от това зависи дали Pat и жена му ще идват с нас в колата също, или ще патуваме с 2 коли. Идеалния вариант беше да вземем Berlingo-то, но се случи малък инцидент, и колата заедно с бабата и дядото гледачи са в Ловеч на лекар [V]