Както на доста хора и на мен ми се случи....ухапа ме улично куче...не го обвинявам горкото,може би от уплах,беше се свряло в кофата,и докато хвърлях боклука то изкочи и щрак...както и да е
Веднага отидох в Пирогов,след като почаках къмто час няй накрая една сестра ме попита за кво съм тука,да съм ходел при личния ми доктор...да,обаче личния ми доктор ме прати точно тук и казвам аз!
-СПРИНЦОВКАТА НЯМА НАЛЯГАНЕ В МОМЕНТА МОМЧЕ-отговори тя и си замина някъде с чашка кафе в ръка
Брей,си викам,напредък!Въвели са електрически спринцовки!!!!След час обаче не издържах,влезнах почти със взлом в лекарския кабинет и попитах какво става....след като чу за историята с налягането докторката(мамицата и мръсна корумпирана) само се изсмя:
-Какво електричество бе младеж,няма налягане разбира се,няма кой да бутне буталото..........
И цялата тази работа за 20 лева:толкова явно струва хипократовата клетва!!!!!!Бяс,тетанус,тения......надали ги интересува това,не ги интересува че плащам и 300 лева данъци всеки месец,обаче за 20тачка налагането се появи тутакси.
В уникална страна живеем приятели...с уникални медицински кадри!