Здравейте, имам нужда от съвет и се радвам, препоръчаха ми вашия форум като място с опитни специалисти в много сфери на технологията.
Наскоро си купих телефон Самсунг Е710, и както разбрах в последствие, това че менюто е на Vodafone се оказа голям проблем. При беглото ми разглеждане не бях забелязала хилядите различия на операторското меню от оригиналното. Липсват прекалено много неща, основно, че функцията на ММС и Wap са заключени. Всяка втора функция на практика те извежда на Vodafone Live. Дори и desktop themes, i screensaverite са осакатени, сложили са само по един в тон с червеното меню на Vodafone.
Питах на мн места дали сменят софтуер за този телефон и получих безкрайно много противоречиви мнения.
Все още не съм на ясно съществува ли оригинален софуер за него или е правен по поръчка за оператор единствено (Е715 за USA - T-Mobile, а моя E715 - за Европа).
Можете ли да ми помогнете, посъветвате - възможна ли е смяната изобщо, има ли софтуер?
Куде могат да ми го направят, специално за този модел (не върши работа софтуера на неговия събратим Е715, туй като не поддържа функция Видео Рекорд).
Пробвах Jeff, Germanos, Mtel ми отговориха пък, че имали софтуер, но не разполагали с box и кабел да инсталират?!?!!?
Надявам се поне тук да намеря решение