Страница 2 от 10 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 138

Крадецът вика. "Дръжте крадеца!"

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2003

@ Black Adder <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Много лесно ще разбереш, пусни си някой анализатор на интернет пакети, да речем IRIS, и си пусни сутрин рано компютъра, ще видиш нещо подобно:

DATA

Subject: ACTIVE

To: d_m_w@e-card.bg

Date: Fri, 8 Oct 2004 19:22:23 +0300

X-Priority: 3

X-Library: Indy 8.03.10

....... и т.н.

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Това може ли да го прихване firewall ?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Firewall-a само ще ти каже че иска нет достъп.

А ето точно какво получават тия на мейла.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

From: ?@?

Cc: d_m_w@e-card.bg

Date: 09-10-2004 21:51

Subject: DEMO

DemoMode=DEMO

Login=Служител Админ

Kasa=A

DiskSerNo=1620126511

DaysUsed=6/9

Program=C:\Program Files\GenSoft\Sklad.exe

MW_Ver=08-10-2004

DB_Ver=125

EXE_Date=08-10-2004

GDB_Date=09-10-2004

LastKasa=A

Send=09-10-2004 21:51:35

WinVer=Windows XP or .NET server (Build 2600: Service Pack 1)

[WIN_OWNERS] - тука са всички потребители на Windows

WebFldrs XP - Owner: ььььььь , Company: ьььььььь

[E_MAILS] - тука всички акоунти на Outlook

Mail akaunta mi e towa: mail@mail.mail

Mail akaunt 1: mail@mail.com

Firma_1=|Наша фирма в Бургас|EGN:4324235345|CITY:Бургас|ADDR:Ул.Бургаско пиво 5|TEL:444444444444|EMAIL:бургас@дддддддд|DAN_NO:5645664|BULSTAT:645645645645|MOL:Бурго Бургаски|MOL_EGN:65346456|

Sklad_1=|Склад 1 Варна|ADDR:Гр.Варна|MOL:Петканов|NOTE:Проба Склад 1 Варна|

Sklad_2=|Склад 2 София|ADDR:Гр.София|MOL:Иванов|NOTE:Проба Склад 2 София|

User_1=|Подчинен 1 служител|EGN:3535345345|CITY:София|ADDR:53454345|TEL:45645646|EMAIL:подчинен@служител1,ком|

User_2=|Служител Админ|EGN:5634645645|CITY:София|ADDR:Ул.Софиянска 55|TEL:тел143456456|EMAIL:служител@служител|

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Тия имат пълен списък на всички складове, лица, ЕГН, Дан.Н., Булстат, телефони и т.н.

Тия горе ги направих набързо пробни и ето резултата.

Съд за тия.

4. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Кражбата е не само криминално деяние, но е и морален акт.

Именно затова изглеждат странно лозунгите "Щом манго краде мога и аз ..."

5. Тук е от
    Jul 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Тия имат пълен списък на всички складове, лица, ЕГН, Дан.Н., Булстат, телефони и т.н.

като гледам каква информация крадат направо си плачат за пандиза тия

[!][!][!][!][!]

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Тия май наистина могат (пък и трябва) да си изпатят...

[1]

Чл.2, ал. 1 от Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) гласи, че

"лични данни са информация за физическо лице, която разкрива неговата физическа, психологическа, умствена, семейна, икономическа, културна или обществена идентичност."

[2]

В образеца на заявлението за регистрация на администратор на лични данни е посочено, че физическа идентичност са данни като имена, ЕГН, адрес, телефони, месторождение, паспортни данни и др.

[3]

От примера на koranto е видно, че се събират данни за физическа (име, ЕГН, пол), икономическа и/или обществена идентичност по смисъла на ЗЗЛД

От [1], [2] и [3] следва, че въпросната фирма събира лични данни и вероятно (но недоказано - засега) ги съхранява, обработва, предава и още Бог знае какво ги прави.

Дори и да са направени опити за спазване на част от разпоредбите на ЗЗЛД от страна на Декарт (регистриран администратор, формално спазени процедури по съхраняване и т.н.) при всички случаи не е спазено изискването на нито една от алинеите на чл. 19 от ЗЗЛД:

"(1) Администраторът по чл. 3, ал. 1 обработва личните данни на физическото лице с негово съгласие освен с изключенията, предвидени в закон.

(2) Администраторът по чл. 3, ал. 1 е длъжен да информира съответното физическо лице преди обработването им за целта и средствата за обработката им; задължителния или доброволния характер на предоставяне на данните и последиците от отказ за предоставяне; получателите или категориите получатели, на които могат да бъдат предоставени данните, и сферата на ползването им; правото на достъп и на поправка на събраните данни, наименованието и адреса на администратора по чл. 3, ал. 1 и на обработващия данните, ако той е различен от този администратор.

(3) Информацията по ал. 2 се предоставя от администратора на съответното физическо лице преди обработването й, когато личните му данни са получени от трето лице."

Очевидно не е приложена разпоредбата на чл. 20, ал. 1, че "съгласието на физическото лице по чл. 19, ал. 1 трябва да е свободно изразено и недвусмислено."

Невъзможно е Декарт да се позоват на чл. 20, ал. 2: "Съгласието по чл. 19, ал. 1 не се изисква, когато обработването на данни: се отнася до лични данни, събрани и обработвани по силата на задължение по закон; се извършва само за нуждите на научни изследвания или на статистиката и данните са анонимни;

е във връзка със защитата на живота или здравето на съответното физическо лице или на друго лице, както и когато неговото състояние не му позволява да даде съгласие или съществуват законни пречки за това."

Така че, според чл. 42 от ЗЗЛД, Декарт би трябвало да отнесат серия от глоби в границите от 500 до 3000 лв. За първо провинение...

Като начало някой потърпевш може да ги подпука. Или да се разлаят кучетата...

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Еми отива се с закупената от тях програма(пакет), с доказателствата, които сте събрали, подава се жалба и се кара по линейния ред. Ще платят не само глоба, но вероятно и неустойка на потърпевшия(те)

Това е. Тяхната дейност не оправдава дейността на другия(хакера). За техните мизерии те са си отговорни, вие за вашите.

Само дано не се окаже, че имат ЕУЛА или нещо такова, което никой не чете....

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Само дано не се окаже, че имат ЕУЛА или нещо такова, което никой не чете....

<div align="right">Originally posted by D3BEP*-*10/10/2004*:* 19:28:05</div id="right">

Мдааа... Това е не само възможно, но и вероятно. Иначе трябва да супер задръстени.

10x 2 D3BEP! Вече ще си чета eula-та...

10. Тук е от
    Oct 2004

Ne znam koga niakoi za posledno vi e obiral i ne znam kak tochno ste se chuvstvali sled tova!

Moga da kaja kak sam se chuvstval az. Vupreki che moia sluchai e malko razlichen.

V 2.39 me navestiha Kradci onzi den biah si na selo i doidoha da mi otkradnat 1-ta mi gazova butilka i 2 pechki Chudo ot Turskite. Krajbata na Intelektualna sobstvenost ne e koi znae kolko po razlichna, i moga da predpolagam samo kak sa se chuvstvali horata. A tozi (Kraker) "daje ne znam dali moje da se nareche taka zashtoto edva li toi e kraknal neshto" ne krade samo 1 kopie che da ne ti puka tolkova a krade 50-100 i trupa pari na gurba na drug. Tova che ot 1 milion komputri v BG 75% polzvat FlexType mi e predelno iasno i tova che firmata ne se griji da si poluchava parite ot tova moje da znachi che na taia firma ne i puka dali ia kradat ili ne. A i te sa dostatachno dobri za da gi kradat i kopirat. [8D] Sashtoto vaji i za MoneyWorks i za Zeron.

Evala na Zeron i GenSoft che sa se setili za nachin da si napraviat malko reklama bez pari. Vapreki che me samniava da ima reklama bez pari [}] zashtoto kakto vidiahte v klipchetata na horata ne im varnaha parite ot krajbata na Software.

Spored men izliza che Gensoft MoneyWorks izprashta samo nujnata informacia za da moje horata da razberat koi gi krade [Yeah!]

From: ?@?

Cc: d_m_w@e-card.bg

Date: 09-10-2004 21:51

Subject: DEMO

DemoMode=DEMO

Login=Служител Админ

Kasa=A

DiskSerNo=1620126511

DaysUsed=6/9

Program=C:\Program Files\GenSoft\Sklad.exe

MW_Ver=08-10-2004

DB_Ver=125

EXE_Date=08-10-2004

GDB_Date=09-10-2004

LastKasa=A

Send=09-10-2004 21:51:35

WinVer=Windows XP or .NET server (Build 2600: Service Pack 1)

[WIN_OWNERS] - тука са всички потребители на Windows

WebFldrs XP - Owner: ььььььь , Company: ьььььььь

[E_MAILS] - тука всички акоунти на Outlook

Mail akaunta mi e towa: mail@mail.mail

Mail akaunt 1: mail@mail.com

Firma_1=|Наша фирма в Бургас|EGN:4324235345|CITY:Бургас|ADDR:Ул.Бургаско пиво 5|TEL:444444444444|EMAIL:бургас@дддддддд|DAN_NO:5645664|BULSTAT:645645645645|MOL:Бурго Бургаски|MOL_EGN:65346456|

Sklad_1=|Склад 1 Варна|ADDR:Гр.Варна|MOL:Петканов|NOTE:Проба Склад 1 Варна|

Sklad_2=|Склад 2 София|ADDR:Гр.София|MOL:Иванов|NOTE:Проба Склад 2 София|

User_1=|Подчинен 1 служител|EGN:3535345345|CITY:София|ADDR:53454345|TEL:45645646|EMAIL:подчинен@служител1,ком|

User_2=|Служител Админ|EGN:5634645645|CITY:София|ADDR:Ул.Софиянска 55|TEL:тел143456456|EMAIL:служител@служител|

I ne mi e iasno koi sad moje da gi osadi za tova, apak i zakonite v BG sa tvurde zle napisani i moje da se talkuvat.

Istinata e che krakove ima samo za programite koito sa dobri []

Za informacia programata MoneyWorks struva 300lv ot nova godina nasam. A vseki zakupil programata ne e nasilvan da si ia kupuva. Windows sushto struva pari no edva li niakoi Home user si go e kupil [8)] Da ne govorim kolko firmi go polzvat 4 free.

Vobshte koranto reklamata v foruma sushto struva pari. No edva li niakoi ti plashta ili shte ti plati za tova.

Mersi za klipchetata az lichno propusnah da gi gledam.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

@Sonaris

1. Не съм домакин на форума, но все пак - добре дошъл.

2. Тук сме приели да пишем на български език и на кирилица. Моля, прави и ти така.

3. Преди да се чудиш "koi sad moje da gi osadi za tova", добре би било да се справиш със ЗЗЛД. Направил съм ти кратка извадка в по-предишния си пост по темата, ако ти е недостатъчно - потърси из Интернет целия закон. Така би разбрал колко и какви негови текстове са нарушили Генсофт. Твърдиш, че "zakonite v BG sa tvurde zle napisani i moje da se talkuvat". Аз лично нямам юридическа квалификация (не говоря за юридическа култура) и не бих се наел да обобщавам по този начин. Ти имаш ли? Съмнявам се, като гледам как изтъкваш като недостатък факта, че законите "могат да се тълкуват".

4. Досега никой от администраторите или модераторите не е заподозрял koranto в правене на безплатна реклама във форума. Не мисля, че имаш право да му отправяш ти тази забележка.

5. Благодаря за изключителнo уместния пример, който даваш с FlexType. Даваш ми идеята за едно благородно според мен начинание: да подемем инициатива за изчистване на всеки компютър с инсталиран Windows от FlexType. Така ще направим една макар и малка крачка в борбата със софтуерното пиратство и едновременно с това ще спасим настоящите и евентуалните бъдещи потребители от уродчето FlexType. Очаквам предложения за девиз на кампанията!

За да нямаш съмнения относно позицията ми спрямо софтуерното пиратство нека да уточня: фирмата ни е дилър на MS, всички продукти, с които работим са легално закупени, а на <u>личния</u> си компютър имам <u>легални</u> и Windows, и MS Office, и Corel, и т.н.

P.S. "Vobshte koranto reklamata v foruma sushto struva pari" -

Пише се "въобще", обръщението се загражда със запетаи, а "в" става "във", когато следващата дума започва с "в" или "ф".

Хайде остани си със здраве.

12. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">.........

4. Досега никой от администраторите или модераторите не е заподозрял koranto в правене на безплатна реклама във форума. Не мисля, че имаш право да му отправяш ти тази забележка.

......

Хайде остани си със здраве.

<div align="right">Originally posted by Raid - 22/10/2004 : 19:32:04</div id="right">

То, че си понаправи сам авто-реклама, направи си човека, но има още боб да яде, за да стигне нивото на <font color="limegreen">GaBoss</font id="limegreen">. [:D][:D][:D]

13. Gen
    Gen е офлайн

Тук е от
    Oct 2004

Hi Sonaris,

Благодаря ти!

Около тази история доста се изписа по форумите, но на нас хич не ни остава

време да ги следим.

Общо звето всеки си има своята истина.

А нашата истина е, че всичко стана малко на майтапи то без да го искаме.

Когато разбрах, че някой краде нашата програма първата ми реакция беше да

го поканим в някой офис и да му дръпнем един бой.

Обаче съдружниками е по-хитър и предложи да направим скрита камера, а на

момчетат от NTV тази идея много им допадна. В предаването излъчиха много

малко от това какво всъщност се случи. Хакера намяша да избяга защото вратата

по сценарий трябваще да бъде заключена след него. Но по време на боричкането

(не сме го удряли) той хвърли парите през балкона и един от телевизията

отиде да ги вземе (не успя защото някакър циганин ги събрал и избягала) и

оставил врата отворена. Ние останалите незнаехме, че вече вратата е отворене

и го пуснахме. Останалото го знаеш.

И още нещо. До идването на хакера нямахме и предстатва кой ще дойде. Аз бях

сигурен, че ще дойде някой първокурсник и в сценария въощбе не беше предвидено викането на полиция.

Човека обаче първо беше супер професионалист (32 годишен), второ се държа силно агресивно и от телевизията

се принудиха да извикат полиция, а пък те от своя страна икономическа полиция.

В последствие му конфискуваха колата и комютъра, а в момена е подсъдим.

Това е. Не сме плащали на никого, не сме и искали да навредим на никого.

Все още в България се гледа странно на софтуера като на стока която може да бъде крадена или подарявана.

Ние като софтуерна фирма, която произвежда само това и с това се изхранваме сме се сбъсквали многократно с това разбиране.

Няма ден през, който някой клиент да не звънне и да моли да му подарим лиценз за ново работно място.

Всеки път аз ги питам дали аз съм дошъл при него да го моля да ми даде от неговите стоки без пари само защото той има много от тях.

С кражбата е също. Ако крадец ти влезе във фирмата и ти открадне комютрите и имаш възможност да го хванеш как ще постъпиш с него?

Аз несъм ли в същата позиция - крадат ми основно средство за моето съществуване.

А да съществуваш от писане на собствен софтуер в България не е никак, ама никак лесно.

Все пак ме успокоява мисълта, че се опитвам да живея чесно и тук и да се препитавам със собствен труд,

а не на гърба на някой друг. Да заминеш на някъде или да крадеш - това е лесно.

Аз избирам да ми е трудно.

Мерси за линка към форум и успех.

Gen

GenSoft Ltd.

P.S. Сега ми хрумна това писмо да го направя отворено пускайки го във форума.

P.P.S И още нещо което забравих да спомена в писмото ми то тебе. Повечето от клиентите ни знает, че излъчваме обратна идентификационна информация за тех. И че в тази информация няма никаква бизнес оринтирана информация, а само идентификационна. По скоро е направено, за тези които незаконно ползват нашия софтуер. Нашите клиенти много добре знаят, че техните интереси са защитени. Уверявам те, че няма да намериш дори един, който да ми се разсърди за това, камо ли нещо повче... С повечето от тах се познаваме лично и сме приятели. Ние лягаме и ставаме с мисълда не да им рушим бизнеса, а да го подпомагаме. Защото когато те са добре и ние ще сме добре.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2004

<font color="maroon">Mod edit Lupus.

Злобата ти е непредизвикана и необоснована от нищо. Не си страна в този разговор.</font id="maroon">

16. Member
    Тук е от
    Apr 2003

// офтопик

Sonaris и ru-boy - въобще нямам нужда да си правя някаква реклама или нещо подобно особено във форума на СетКом (форум чиито посетители уважавам - това че не взимам участие в темите, не означава че не съм редовен посетител и нямам контакти с потребители на форума). Както и да е. За рекламата - ако си направите труда да се поразтърсите из други БГ форуми и сайтове (фрий) ще откриете предостатъчно доказателства рекламиращи ме достатъчно.

ru-boy - колкото до нивото на GaBoss - PZ Crack Team са оставили видна следа в БГ РЕ и вероятно още дълго време ще останат на върха. Ще ти кажа нещо за хората занимаващи се с РЕ. Първо се почва с кракове, гледаш да изпъкнеш, мислиш че жалките ти способности да кракнеш някоя програма са едва ли не върха на света, но с времето мирогледа ти се променя (израстваш) и вече гледаш на РЕ като на познание, а не като на средство да изпъкнеш или блеснеш. Според мен тогава вече може да се наречеш <font color="red">истински cracker</font id="red">. Дотогава си бил просто глупак радващ събирачите и продавачите на пиратски софтуер. Подозирам че това се случи с PZ Crack team и те затова спряха дейността си.

Raid - един глас от мен за анти-FlexType кампанията.

Gen - всеки има право на мнение. По мнението на Mr.TECHNO по-горе не личи да е бил информиран за "... обратната идентификационна информация ...". Надявам се наистина вашите клиенти да са защитени.

Лично за мен темата за Декарт/ГенСофт, хакери, кракери е приключена и няма да взимам повече участие.

Със здраве на всички.

17. DGP
    DGP е офлайн

Тук е от
    Aug 2003

1. За рекламата - айде холан ако обичаш ... безплатна реклама по телевизията, "обяснения" (и естествено още безплатна реклама) във форума, та какво казваш, не сте искали, тъй ли ... и един мармот ...[:D]

2. Поставиха ти въпроса каквo прави файл, очевадно творение на друг човек/хора в инсталацията на програмата, никакъв отговор и "замитане" ... та само "хакера" ли крадял, казваш ... [?]

3. За това:

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">P.P.S И още нещо което забравих да спомена в писмото ми то тебе. <font color="red">Повечето от клиентите ни знает, че излъчваме обратна идентификационна информация за тех</font id="red">. И че в тази информация няма никаква бизнес-ориентирана информация, а само идентификационна... бла-бла, бла-бла ... <div align="right">Originally posted by Gen*-*24/10/2004*:* 12:35:59</div id="right">

а\ А другите, които не знаят? Ами закона, който ти цитираха на 1-ва страница? Микромеките го отнесоха по този палиграф, но за тебе (май) не важи [?]

б\ Дали тази информация няма никакво бизнес-ориентирано приложение, а само идентификационно, също е добър въпрос. Няма да ти обяснявам колко пари се правят от продажба на такава информация на трети /заинтересовани/ страни ... ти твърдиш, че няма такова нещо ... ами ОК, само че едва ли ще си признаеш, ако има, нали? И точно поради горните "леки" отклонения трябва да ти кажа, че не съм склонен да ти вярвам. Ако бях твой клиент и не знаех за малкия "пропуск" с информирането, вече щеше да има подаден иск срещу вас. Благодаря ти все пак, че ме светна за някои неща ... като например много да внимавам на кого да се доверя, когато искам да си купя и ползвам легално български софтуер.

ПС: Не оправдавам действията на "хакера", естествено, той трябва да си понесе последствията. НО ... за вашите си мизерии сте отговорни вие.

ППС: Много моля модераторите/админите да не замитат поста ми поне докато не ми се отговори на въпросите. Това мисля ще е интересно и полезно за доста хора тук.

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

този спор може да продължава вечно. искам да споделя няколко мисли, които минават през главата ми винаги, когато се "зачекне" тази тема.

първата е пряко свързана с темата и е относно

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">"Повечето от клиентите ни знает, че излъчваме обратна идентификационна информация за тех.... Нашите клиенти много добре знаят, че техните интереси са защитени. Уверявам те, че няма да намериш дори един, който да ми се разсърди за това, камо ли нещо повче..." </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

съществуват правни положения, които не допускат съглашение между двете страни, доколкото тези отношения се регулират na по-високо ниво, разбирай закон. давам брутален пример: секс с малолетно лице. независимо от приятелските отношения, това деяние е подсъдимо. това не подлежи на договаряне, извинение или каквото и да било.

същото е и с конфиденциалната информация. служителите в органите на мвр най-добре знаят за какво говоря. независимо дали ти е приятел/жена/дете или какъвто и да е даден човек, ти просто нямаш право изнасяш информация. ако го направиш си носиш последствията. и няма оправдания "ама никой досега не се е оплаквал или е имал напротив".

в случая с програмата - ето ви решение: нека се извършва online проверка на валидността на серийния номер и дали вече няма регистрирано копие под този номер. ако се окаже, че номерът се дублира, само тогава програната изпраща информацията за фирмата, използваща я. не сте M$, че да имате милиони продадени копия, ще си следите серийните на продадените бройки.

второто, което искам да кажа, е относно "справедливостта" в оценката на труда на програмиста и любимия на всеки пример "а аз ако дойда да ти открадна телевизора/колата/стоката". има една огромна разлика между това да произведеш и да ти откраднат един стол и една програма. при кражбата на стола производителят е ощетен в рамките на конкрeтeн актив и е фактически лишен от възможността за последващата му реализация. за да възстанови загубата си той е принуден да произведе с нови ресурси, труд и време нов стол, което не само го лишава от печалбата от предния, а и прави допълнително разходи за производството на следващия. със software-а не е така. единственият финансов удар по програмиста/къщата е пропуснатата полза, без да е принуден отново да полага същия труд! ако е написал продукт специално само за един клиент и този продукт е откардат - само тогава примерът с колата е същия. иначе - твърдо не.

всеки си гледа от своята камбанария, но ми отговорете на един въпрос:

бил гейтс е най-богатия човек на света защото е най-добрия програмист (оставяме настрана факта, че de facto нищо не е написано от него) или защото е добър търговец?

така че не се бийте в гърдите колко добри програмисти сте и как заслужавате всеки лев, а се замислете как да станете по-добри търговци, защото се става богат не с качествата, които имаш, а с умението да ги продадеш

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 10 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Внимание! Дръжте под око децата си!
    От Jackas във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 26-05-11, 23:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе