Венето, мила ми Венето... да си вземаш "куфарчето" и да се омиташ по абсолютно най-бързият начин от Къщата, преди наистина да си наранила някой, че тогава Найден и Гроши ще ви си сторят като "ангелчета".
Въобще не искам да коментирам пък тези 20 <font color="red">censored</font id="red"> "психолози" (да, в кавички), за какъв <font color="red">censored</font id="red"> са ги сложили там и как <font color="red">censored</font id="red"> си вършат работата, <font color="red">censored</font id="red">? Еми, извинявайте, <font color="red">censored</font id="red">, аз на психолог посмъртно няма да отида (дори и да ми се <font color="red">censored</font id="red">...).
<u><font color="red">5 дена</font id="red"></u> и пълен психически срив, за първи път виждам нещо подобно и то от човек, трезво претендиращ, че влиза за да спечели <font color="blue">200 000 лева</font id="blue"> и то за <font color="blue">45 дена</font id="blue"> (даже и толкова няма). Алоооо?!
И да нарече мъжа си "тъпо к-о-п-е-л-е" пред цяла България, докато преди 5 дена бракът й беше привидно най-щастливият на цялата планета. Да, вече ще е наистина най-щастливият и всички го разбраха.
Аман от фурнаджийски лопати (и от такъв тип жени)!