Страница 9 от 11 ПърваПърва ... 7891011 ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 153

За "Big Brother" и останалите....

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не, тъпо е да превърнеш простотията и агресията в правила на живота в тази държава, в пример за подражание и обект на възхищение!

<div align="right">Originally posted by Lupus*-*05/12/2004*:* 23:31:23</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Нали Биг Брадър винаги гледа? Не мога да си обясня защо се поощрява алкохола за сметка на цигарите. "Да падат дрехи и задръжки...". Е, да, ама последствията от алкохола са непредвидими! Нищо не пречеше на "Бай Бигчо", като ги видя че се поуливат, да им каже: "Донесете шампанското в Изповедалнята", нали? Така както занесоха намерените цигари преди няколко дни... Тук се получи нещо от рода на: "Дай властта в ръцете на маймуната и й гледай сеира". Ми така ще е. Според мен трябваше да има и 5-ти СМС-номер: "ИЗГОНИ Биг Брадър"! []

2.  

3. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Малък ОFFTopic:

Някъде в мрежата има ли RIP-ове на предаванията след 18.11?

4. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Искам да се обърна най-вече към X-RAY , DJ и другите привърженици на Найден и Гроши. Разбирам желанието ви да гледате нещо раздвижено и как да кажа ... по необикновено. Сигурно не би ви било интересно предаването да се свежда до едни разговори. Аз съм на друго мнение, но се опитвам да погледна от вашата страна. НО не може обект на внимание (и на подражание в последствие) да бъде субект (език не ми се обръща да го нарека човек) с речников запас 30-40 думи, от тях 80% жаргон. Предполагам се сещате, че имам предвид Найден. Отделен въпрос е психичното му здраве и интелектуално развитие (имам деца на 10-12години и те определено разсъждават по зряло). Не става въпрос САМО за постъпките му, а и за ОТНОШЕНИЕТО му към това което е направил. Ако си спомняте репликата му беше нещо от сорта: "Еми случи се мам*а му, кво да праа" . Знаете ли какво е обяснението на престъпниците извършили тежки престъпления, когато ги попитат защо са го направили - най-често обяснението е същото и нито капка чувство за вина. Могат да ти изиграят цял театър за това, колко много съжаляват, но това е театър - няма го разкаянието и осъзнаването, че така просто не може да се постъпва. Ето за това трябваше да го (ги) изгонят. Защото трябва да осъзнаваш какво правиш. Иначе си за лудницата. Тезата, че всички правят такива неща е не само глупава, но и смешна. Тези който правят такива неща ги прибират в полицията, за да си получат порцията "възпитание".

Съгласен съм, че Кошлуков е доста двуличен, но за сметка на това бащата на Найден си беше съвсем открит и честен, което ме навежда на мисълта "за ролята на семейството във възпитанието на подрастващите" : " Не правете като тях, да не станете за смях "

И последно, за да не кажете че виждам всичко в черно, един индиректен съвет към Найден - да се насочи към рисуването. Видя се че има заложби, има и енергия - е, да я насочи в градивна посока, може да постигне големи успехи [:D]

5. Member
    Тук е от
    Feb 2001

. Значи да кажа, че и аз се опитвам да погледна от другата страна и точно затова се опитвам да накарам хората, гледащи твтърде сериозно и строго на Найден да осъзнаят, че всъщност малко вероятно е самият Найден в своя всекидневен живот да върши всички тези простотии, които направи там. Според мен всичко това беше за забавление на нас, зрителите. Много добър актьор е бтв, направо страшен .

Той много добре съзнаваше, че върши простотии, сам го е казвал много пъти. За мен въпросното му държание си беше самоцелно(не говоря за нещата, които направи за да го изгонят, те вече си бяха плод на емоции).

А също така пак повтарям, не виждам какво точно Найден направи, че чак и за полицията да е бил . И си прав, Найден през цялото време играеше театър, много добър при това(според моето скромно мнение де)

6. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">. ..... И си прав, Найден през цялото време играеше театър, много добър при това(според моето скромно мнение де)

<div align="right">Originally posted by X-RAY*-*06/12/2004*:* 15:09:29</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ако приемем, че това е било театър, значи той прости изигра себе си (собственото си "АЗ"), но преигра. И най-добрия актьор, за да покаже колко много го е свил стомаха, не би си показал първо демонстративно задника на зрителите, а после да изпразни съдържанието му насред сцената.

7. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Малък ОFFTopic:

Някъде в мрежата има ли RIP-ове на предаванията след 18.11?

<div align="right">Originally posted by Pat*-*05/12/2004*:* 23:55:28</div id="right">

Pat, аз също търся, ама май няма... [V]

След като спряха да ги качват на: http://free.datacom.bg/browse/slimi/BigBrother.BG/, сега спряха и сайта: http://torrents-bg.com/ - на него ги качваха редовно и със страхотно качество на картината и звука [един 25-минутен TV Rip беше около 170 МВ]. За съжаление, от 10 дена насам, като се опитвам да заредя сайта ми излиза следното съобщение: "Site Offline. Check the IRC channel for updates (#torrents@UniBG)".

Мисля, че Доко знае нещо... ама си трае... []

8.  

9. T
    T е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002

Аз също съм на мнение, че тези двамата трябваше да си отидат.

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Привет на новите Анелия [Венета] и Силвия-Александра [Зайнеб]. Мдаа, Биг Брадър си знае работата... [][][]

Зара обаче ги изкърти с лафа [относно презервативите]: "То и аз си мислех, че няма да ми трябват..." [][][]

Ха, наздраве!

11. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Всичко хубаво ама... ама втори етнически турчин в Българсия Биг Брадър ми идва множко. По-добре циганка да бяха вкарали ако е наложително...

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

IvO_tm ми на арената гледам че се въртят някакви... []

и честит Биг Брадър-Турция, но по Българска Национална Телевизия... [!]

13. Тук е от
    Sep 2003

Как ще изглежда ББ по цигански...

"Първи ден:Голям купон по случай,че сите роми заедно сасъбрали 12 души,които не са роднини помежду си.Освен това са сами в цялапартамент 300 квадрата.Йедене и пиене на корем,докато е още чистичко.

Втори ден:Оказва се,че съквартирантите не са 12,ами 36 човека,защото всеки е донесъл в куфара си по двама свои роднини.

Трети ден:Водата в джакузито е газирана,ама става за пиене.Съквартирантите са недоволни,защото в изповедалнята няма тоалетна хартия,а пликовете от мисиите много драскат.

Четвърти ден:Нонстоп секс понеже няма друго за правене.

Първа елиминация:Сериозен проблем,понеже са номинирани Манго,Хасан и Айше,а така се казват 28 души от всичките 36.В крайна сметка доброволно си тръгват по трима от всяка група.След тяхното заминаване къщата мистериозно остава без одеала,батерии за чешмите,мокет,помпа на джакузито и дръжки на вратите.

Втори месец:Досега няма успешно завършена мисия,понеже още на първите елиминации са изхвърлили оня Хасан,дето е учил първи клас и след това няма кой да чете условията.В крайна сметка съквартирантите са с около 200% на минус от бюджета.Няма за ядене,изпушили са храстите,в боклука също няма нищо,бубите също са изядени,а в крайна сметка спира токът,защото някой е прибрал жиците.Пак е време за нонстоп секс.

Три месеца след края на шоуто:Телевизията е фалирала,праграмата е закрита,но никой не се е сетил да изведе съквартирантите..."

[:D]

14.  

15. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

@St-George

Охааа, Оххх,

Насмях се от сърце[:D][:D][:D]

Много свежооооо. И след 9 месеца - майко милааааа....[Wow!]

16. Member
    Тук е от
    Jul 2004

@St-George

[:D][:D][:D]

леле-e-eeq така не съм се смяла отдавна, добра идея за шоуто[Yeah!]

p.s.[Oops!][] извинявай че не ти исках copy rights, но разпространих твоя пост на неколцина приятели от ICQ[]

17. Тук е от
    Sep 2003

Е аз не претендирам да съм Автора. И аз го копнах от друг форум [:D]

18. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Сайта http://free.datacom.bg/browse/slimi/BigBrother.BG/, отново "отвори врати" с пълна колекция TV-Rips на <font color="blue">"Биг Брадър"</font id="blue">, десетина рипа на <font color="blue">"Бай Брадър"</font id="blue"> и доста други нещица... []

Нека "свалянето" започне... сега! [:P]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 11 ПърваПърва ... 7891011 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам Brother MFC 7820N и Brother QL650TD
    От jjelev във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 20-12-11, 12:07
  2. Big Brother на ДивХ ???
    От Popkaro във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 23-09-06, 14:36
  3. Vip Brother
    От ggbg във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 43
    Последно: 23-03-06, 17:17
  4. Въпрос предимно към Молов ама и останалите
    От Blade™ във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 25
    Последно: 04-02-04, 13:50
  5. За Крис и останалите
    От Tedy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 02-11-02, 00:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе