Страница 8 от 11 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 153

За "Big Brother" и останалите....

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Радвам се, че изхвърлиха двамата ентусиасти от шоу-то.

От тук нататък може и въобще да не го гледам, но поне съм спокойна, че иgиотщините не се толерират.

Когато гумата се изхабява преди молива, явно някой прекалява!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Профита - гепи майка... Права си до мозъка на костите си, не мога да не забележа обаче,че човека със взятките продължава да реализира взятки

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Големи глупости правиха тези двамата но не трябваше да си гонят> Такива са си ги избрали. Нали уш правят подбор на хората които ще отидат там. Другаат грешка на биг брадър е че ки вързаха с белезници и после им дадоха алкохол, но тъпия Ники Кънчев твърдеше че това била най полулярната мисия в биг брадър. Да ама не. Да са подбрали тогава хора които психически могат да изгържат на това. Аз също щях да съботирам тази най тъпа мисия досега. Пък и без да съм психолог ми е ясно че като се изнервят хората от тази мисия и после им дадеш алкохол ще се получи това което се получи.

5. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Мисля, че продуцентите на предаването след тая издънка нямаха друг изход. И без това оценките на твърде много хора за това шоу са негативни. Ако не го бяха направили, срещу тях щеше да скочи цялата културна общественост, че и СЕМ. Не, че с изгонването им положението ще се оправи, но поне ще могат да кажат: "Ние взехме строги мерки"[:D]!

А това, че публиката го е направила с гласовете си е пълна манипулация! Нека математиците във форума да покажат със сметки как се променят 7-8% в едно гласуване за 10-15 мин.??? За мен това би означавало едно от двете:

1. Или броя на гласуващите е толкова малък, че няколко десетки гласа са съществени за резултата.

2. Или резултатите се "смучат от пръстите" в зависимост от конюктурни съображения.

6. DJ
    DJ е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jun 2001

http://www.bbsux.hit.bg/index.html

Найден и Гроши №1

7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">http://www.bbsux.hit.bg/index.html

Найден и Гроши №1

<div align="right">Originally posted by DJ*-*05/12/2004*:* 14:09:32</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Още едно доказателство, че глупостта човешка е неизчерпаема и безгранична!

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">/Взехте ни парите, поне да ни бяхте оставили шоуто!!!/ </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Че кой Ви би по главите да си ги давате???

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ние БЪЛГАРСКИТЕ зрители сме напълно несъгласни с това да бъдем манипулирани и лъгани.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Вярно, ама кой Ви кара да седите като овце пред екрана за да ви лъжат???

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...да бъде деиствително шоу режисирано от зрителите...</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Блажени са верующите....[:D]

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Целият проблем тръгна от провалената мисия. Нищо нямаше да се случи ако Найден не беше забравил, че трябва да го вържат . А след това ББ можеше направо да ги изгони, ама не, трябва гласуване да има...и сега ако то не е вярно и манипулирано... дълга и широка

Ехх, жалко, аз наистина съжалявам за двамата. Какво да се прави, явно все още не съм достигнал възрастта в която да гледам на света само от строго морална гледна точка и да осъждам всяка възможна простотия, пък било то и направена заради едното шоу.

10. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Въпросът не е до простотията. Аз също се кефех от сърце на простотиите. Те обаче бяха изгонени заради агресията, което няма нищо общо с простотията, и което изгонване напълно подкрепям. Човек, който не се владее, е опасен за другите. Какво ще кажете, ако при следващото напиване Гроши строши бутилката в главата на Алиджан, и после съжалява пред камерата, бършейки сълзи и сополи. Тогава всички онези, които реват да остане, мистериозно ще се обърнат на 180 градуса, нали. Нищо ново под слънцето...

11. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Не е въпрос за достигане на определена възраст, X-RAY, както и до строго ограничаване на виждането за морал. Аз не съм тесногръд човек и като повечето искрено се забавлявах на хумористичните изблици на Найден. Но моите уважения - заради няколко сълзи от смях, не мисля да рискувам след години детето ми да смята това поведение за нормално. Как бих го възпитавала за в бъдеще?! Какъв пример да му дам?

- Виж мама, този батко к"ъв е пич... Чупи, хвърля, блъска, играе си с жените... А пък как ругае, мама, да знаеш... Слушай, че и ти да се научиш.

Айде вън. Всяко нещо си има граници. Съгласете се, че той прекали. А за Гроши няма какво да коментирам. Мека Мария... даде воля на приятелските си чувства.

Лично мнение. Не харесвам хора, които не умеят да контролират емоциите си.

12. Тук е от
    Dec 2000

Убеден съм, че шоуто изгуби с изгонването.

До сега мислех, че гласуването няма значение и всичко е режисирано. С изгонването на Найден и Гроши шоуто губеше и бях сигурен, че ще останат. Аз никога не съм гласувал в подобни предавания, но последните кадри от къщата ме убедиха да подпомотна изгонването на Найден. Беше доста трудно защото телефона даваше постоянно заето. Ако защитниците им не са имали такъв проблем сами могат да си направят изводи.

За режисирано отстраняване виждам следната причина причина:

Има случаи на психически проблеми след участие в това шоу в други държави. Найден и Гроши доста изперкаха. Може би целта е била да ги отсранят преди да са откачили напълно. Може би ескалиращата простотия на Найден е била ескалераща лудост. Гроши беше много силно притеснен, когато трябваше да се върже с останалите.

13. Тук е от
    Oct 2004

Най-сетне Стойка си отиде и сигурно преливате от щастие.

И все пак ми е много чудно как такива като вас,мислещи за високо образовани и големи умници са склонни да оценяват един човек главно по говора му. Доколкото ми е известно в България има доста диалекти и най-скапано от всички в къщата говореше великия софиянец Найден. Слава Богу,че го разкараха и него....

Че Стойка не блестеше с интелект,не блестеше.[:D] Но целта на шоуто според мен беше да събере хора от различни класи и среди ,за да има все пак някакъв сблъсък. Не всички да са гении и да се надпреварват да лъскат със знания по безинтересни теми.

Според мен тези ,които първи трябваше да излязат са Тишо и Мел. И двамата са напълно безполезни,не говорят,само спят,а когато Мел реши да си отвори устата не изрича нищо,заслужаващо да се чуе,само тъпите лесбийски истории или колко била навита на Зара.Като цяло подбора на участниците не е добър. Но като всичко друго в България не би трябвало да ни учудва особено...

Зара е не по-малко тъпа горката и като цяло оттях трите смятам ,4е Стойка се държа най- на ниво,поне не се разхождаше по прашки ,за да привлича вниманието и да се оттърве от номинации....

<font color="red">А и за разлика от всички останали ,които бяха изгонени, Стойка беше единствената,която не злобееше и не правеше ехидни забележки за другите в къщата.Оказа се май най-умна от всички...</font id="red"> [8D]

Ясно е ,4е всичко свързано с шоуто се прави за пари,едва ли някои се съмнява в това.[}]

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Или е някаква голяма машинация за реклама - сега си имате цели 4(четири) номера да СМС-ите, или, което е по-вероятно - глупав човек глупости прави и говори. То в началото се мъчиш да не показваш простащината си, заради парите, но по едно време тя си изплува и малко алкохол играе само ролята на катализатор, който ускорява реакцията. Това е България - запълва се с все повече прости и още по прости хора. 90% от лапетата си умират от кеф и подражават. Лошото е, че такива тъпаци успяват и правят пари, както и тук ще спечели *****. Тъпа държава, тъпи участници.

<div align="right">Originally posted by VanDan*-*04/12/2004*:* 11:47:08</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Махай се от държавата ни като ти е тъпа [}]

<div align="right">Originally posted by DJ*-*04/12/2004*:* 23:48:07</div id="right">

Виж сега не те познавам, нито ти ме познаваш. Тъй че не ми давай направление в живота, както и аз с нищо не съм те засегнал. Като гледам какво пишеш си ми ясен, коклко си заблуден и смешен. Аз страшно обичах и страната и града си. 6 +4 години висше+специалност съм учил да стана това, което съм и не никога не съм си помислял да напускам. Но като гледам как тоталната простотия настъпва отвсякъде чак и на мен ми писна. Аман от подрастващи и не толкова подрастващи невъзпитани, тъпи, агресивни и неконтролиращи се хора, които завземат позиции все по-нагоре и нагоре. Е ми взех да чувствам страх за бъдещето си и това на детето си в тая ненормално изперкала от простотия обстановка. Всеки простее, троши, бие се и се кефи даже на това. И го счита за новия светъл пример в живота. Ми благодаря. Затова вече и аз искам да се махна, без да го желая, а по принуда ама от такива като теб не мога да се вредя. Това е най-голямата трагедия, че по-разумните и възпитани хора искат да си ходят. Въобще не се занимавам с разни бози като ББ. Достатъчно работа и проблеми си имам в наистина реалния живот, за да се вълнувам от псевдо риалити супи. Пък както е тръгнало и останат само подобни на въпросните двама (всъщност те даже момчетата не са толкова заблудени, отколкото защитниците им) в БГ, то тогава вече наистина ще настане един мега риалити Биг Бай Бългериан Брадър - съкратено By Chlen

16. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Хмм... ако сте искали да изгонят Найден и Гроши само заради последните неща, които направиха в къщата... Добре, да кажем Гроши наистина, поддаде се и може да се каже, че почна да става опасен, въпреки че не насочи агресията си към никой от участниците. Да приемем все пак, че той в по-късен етап би посегнал и на тях(аз лично се съмнявам), но какво пък направи Найден? В яда си лисна по тавана собствената си пикня и бутна един стол и отида и си легна - уоу, как само застраши сигурността на останалите, може да се удавят от пикнята му и да се спънат в стола . Нервните изблици никой не ги харесва, затова и Анелия изхвърча първа, но да ми кажете че никой от вас тук няма такива изблици... не малко ами направо супер несериозно си е. За месец и половина самота и скука им се случи веднъж заради мисия да бъдат супер изнервени...еми хора са, аз лично точно заради това не бих ги изгонил.

А относно теорията как Найден влияе на подрастващото население - аз лично съм твърдо против опитите да се изкара, че едва ли не той направи от всички деца гамени. Върху децата влияние оказват къде къде по-важни неща като родители, приятели и прочие. Плюс това има си късна емисия на предаването, която в едно нормално общество и при един родителкси контрол е напълно достатъчна, за да спре каквото и да е влияние на "*******а" Найден върху така ценните ни дечица . Разбира се сигурно голяма 1аст от 14-15 годишните младежи и девойки ще подражават на Найден до известна степен, но лично аз се съмнявам да останат такива за цял живот. Всеки малко или много е правил простотии, забавлявал се е, но рано или късно животът идва и човек ако не стане сериозен...няма шанс.

17. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...А относно теорията как Найден влияе на подрастващото население - аз лично съм твърдо против опитите да се изкара, че едва ли не той направи от всички деца гамени. Върху децата влияние оказват къде къде по-важни неща като родители, приятели и прочие. Плюс това има си късна емисия на предаването, която в едно нормално общество и при един родителкси контрол е напълно достатъчна, за да спре каквото и да е влияние на "*******а" Найден върху така ценните ни дечица . Разбира се сигурно голяма 1аст от 14-15 годишните младежи и девойки ще подражават на Найден до известна степен, но лично аз се съмнявам да останат такива за цял живот. Всеки малко или много е правил простотии, забавлявал се е, но рано или късно животът идва и човек ако не стане сериозен...няма шанс.

<div align="right">Originally posted by X-RAY*-*05/12/2004*:* 21:28:06</div id="right">

Именно. Възпитанието на децата зависи в най-голяма степен от родителите. Найден след 2 месеца никой няма да си го спомня с неговите псевдо-простотии, а това че децата се опитват да подражават на някой от телевизията - кой от нас не го е правил??? Най-малкото ще го цитират, за да създадат някаква комична обстановка. Това в никакъв случай не значи, че децата цял живот ще останат подвластни на тези моментни изблици. Въобще не ми е ясно защо толкова сте се впрегнали на поведение, което все един от нас по един или друг начин също "имитира". Ама нали е публично - давайте ся да го оплюем, вижте ни нас - ние сме добрите. Не е така. Плъзнете се в спомените си за последната година из телевизионните предавания и сами ще се убедите колко много други неща биха могли да повлияят на децата в неправилна посока. Спомняте ли си онези състезания [и то пак по NTV], в които ядоха буболечки и всякакви там пълзящи твари? Е, това "по-възпитателно" ли е, питам??? Давам блед пример. Найден и Гроши са като всички останали "топли звезди" - всяко чудо за три дни!

И още нещо не мога да разбера. Нали Биг Брадър е най-реалити измежду реалити шоутата? С такава шумна реклама очакваш едва ли не до убийства да се стигне... а за два катурнати стола - егати патърдията! "Сексът" вече е ежедневие, дори и за нецензурираното предаване [а децата са будни все още], ама ако някой килне стол - не може! Тъпо е, адски е тъпо, чрез едно предаване [в случая "шоу"] да заклеймяваш правилата на живот в цяла една държава!

18. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> Тъпо е, адски е тъпо, чрез едно предаване [в случая "шоу"] да заклеймяваш правилата на живот в цяла една държава!

Не, тъпо е да превърнеш простотията и агресията в правила на живота в тази държава, в пример за подражание и обект на възхищение! И ако на някого му се гледа наистина Reality има си специален ТВ канал за това, популярен колкото Discovery channel и той е мнооого различен.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 11 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам Brother MFC 7820N и Brother QL650TD
    От jjelev във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 20-12-11, 12:07
  2. Big Brother на ДивХ ???
    От Popkaro във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 23-09-06, 14:36
  3. Vip Brother
    От ggbg във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 43
    Последно: 23-03-06, 17:17
  4. Въпрос предимно към Молов ама и останалите
    От Blade™ във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 25
    Последно: 04-02-04, 13:50
  5. За Крис и останалите
    От Tedy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 02-11-02, 00:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе