Страница 6 от 11 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 153

За "Big Brother" и останалите....

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2001

LoL. Абе аз не знам секс имало ли е, ама вие пък как така убедено казахте, че е нямало? Вие са кво, като по ХХЛ ли го очаквахте? Да се разчепат хората и да им се виждат ония работи ли, кво ли? Зара си беше свалила гащите, а малката пишка на Найден не знам къде е била през това време .

Не знам секс дали е имало, ама много приличаше на такова. Разбирам сега тук заради Кайсо и прочие, ама той не е малък и според мен не се нуждае от такъв вид... успокоение или и аз не знам как да го нарека. Те ще си се разберат двамата със Зара и без нас, аз за него не се притеснявам . Ако е нямало секс ще се разбере достатъчно бързо според мен. Ако е имало - ще се повтори . При всички случай няма начин да не се разбере през следващите няколко имало ли е нещо или не.

П.П. А аз съм готов да се хвана на бас, че Найден ще спечели парите . Дечурлигата сички му се кефат, ще напълнят кошницата на всеки срещу него със СМС-и. Поне така смятам аз де.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Май си беше чиста шумотевица, още повече, че в "нецензурираният" Биг Брадър повториха абсолютно същото, което предаваха и по-рано вечерта.

За Зара и Найден незнам, ама Мел яка ч***я изпраска на Тишо - опъна палатката по краищата... [] Какво ли си мисли Радо [приятелят на Мел] за мануалните напъни на "ентелегентната блондинка"? [грешката на Ники Кънчев е, че все кани гостите си в неподходящо време... []]

Сега ще ми е много интересно едно - дали "дълбокоморалният" ни народ ще бъде в пъти повече "потресен" от тази сцена [между Мел и Тишо - които в последствие си и признаха], отколкото от "злобарката" на Дими в началото на шоуто... И защо ли си мисля, че именно снощната сцена ще я приемат за много по-нормална, отколкото... абе... "Сговорна дружина... к*р повдига"!

Отивам да наням!

Лека...

P.S. ...и "ни съ иба.в.айти с Бай Брадър, щот'..." []

4. DGP
    DGP е офлайн

Тук е от
    Aug 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хахахаха, Гаджет, как да се вържа на това бе, бахти. Хехехе, търсят сензация хората а от там и пари Че се целуваха, верно е, че може би Найден я опипваше и с това мога да се съглася до някъде, ама секс [8)]

<div align="right">Originally posted by Кайсо*-*01/12/2004*:* 23:29:00</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Мдам ... то си е за гордост да видиш как приятелката ти си сваля гащите по телевизията ... да беше поне за списание някое, а то ... направо трябва да се пръснеш от кеф според мен, а и една злобарка да удариш, да се успокоиш някакси ... [:D] Ама то като рекламата на королите "... Това е капан ... корола НЕ МОЖЕ да закъса ..." смех, смех и цирк и само някои ... мхм "провинциалисти" могат да се вържат на това, както и да изпитват гордост от големите братски "палави изпълнения" на приятелките си. Е, лошо няма, щоуто трябва да продължи ... почват ли да се "услаждат" 200-те бона, Кайси [?]

5. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Снощи видяхме една голяма ИЗЛАГАЦИЯ от страна на всички участници в "случката". Почвам ги подред:

Двете момичета общо:

след като се "стискаха" цели 43 дена, накрая им беше нужно малко уиски с фъстъци, за да им паднат всякакви "задръжки". Това показва две неща - или са се правили на фалшиво целомъдрени до сега, или никак не носят на алкохол;

Зара:

в 3 часа обяви на всеослушание "Няма да правя секс в ББ!". Три часа по-късно го пое отзад, или поне такава роля изигра;

Мел:

тя май постъпи най-подобаващо за ситуацията, ако тази идея за "взаимната ч*кия" е била нейна. Само не разбрах какво точно имаше предвид с тази реплика за парфюма и повторението?!? Каквото и да е, прозвуча грозно и пошло и според мен още веднъж показа, че го е направила против волята си (дали под въздействието на алкохола или по заръка от режисьорите - не знам) и веднага започна да съжалява. Пък и всичките ми уважения към Тишо, ама би-момиче, клоняща по-скоро към лесбийка, да си легне с мъж с неговото тяло, при това поркан до там, че не усети кога го обърнаха - никак не ми се връзва.

Тишо:

той се постара да направи нещо - галеше Мел по косата, по шията (знам, че това се оценява подобаващо от дамското съсловие), всичко ОК до тук, но веднага след това оплеска цялата работа, като се опита да "уноди" Мел доста прибързано и то по-най ****** начин - с "мисионерската"! И това след като се изпраска за 40+40 жени, с които е правил секс. Все пак Мел претендира да е по-разкрепостена и някое по-нестандартно изпълнение щеше да бъде далеч по-подходящо

Найден:

то цялото му участие е една излагация, ама пък снощи надмина себе си. Направо щеше да удуши Зара по едно време, пък за двете и половина движения, с които "свърши" (дали?!?) да не говорим. То верно, че дълго въздържание, камери и превъзбуда, ама ако това ми е на мен секса, по-добре като Димитър в тоалетната - поне няма нужда да се правя на ид*от пред цялата страна месец и половина. А и нещо напоследък беше я зарязал Зара (уж!), ама тя като му се усмихна и той веднага пак захапа;

Организаторите:

е, те вече се ос*аха! Направиха от мухата слон, очевадно за да вдигнат рейтинга на шоуто. А това си беше едно некадърно пиянско изпълнение, за което аз бих се срамувал, ако бях участвал в него. Избързаха да покажат всичко в ранната версия, нямаше нищо по-нецензурно в късната;

За мен има един извод: всичко "съкс" и е нагласено. Най-вероятно е договорка между Зара и Найден ("Как така Мел и Тишо ще са по-готини от нас?!?!"). В 6 часа сутринта, след купон, когато опиянението от алкохола вече започва да се превръща в махмурлук, не мисля че е най-доброто време да правиш секс, и то за първи път с този човек (пак казвам, ако въобще са правили). Ама пък нали преди това Мел и Тишо се "похвалиха"...

Мнооооого нагласено ми се вижда всичко на мен, това е, не знам за вас.

6. Member Аватара на Krusteva
    Тук е от
    Oct 2004

Следя темата и някак не можах да се сдържа да не пиша, причината е именно защото тук в тоя форум има един човек, който е пряко засегнат от дискусията – Кайсо.

Не се познаваме лично, но благодарение на случайността видях по-рано, че е приятел на Зара и затова смятах, че всеки коментар по отношение шоуто няма да е съвсем на място.

Сега обаче мисля, че не е лошо да напиша това:

Тази тема е озаглавена ‘Стойка & Big Brother ‘, а Стойка си отиде преди три дни. Някои се впуснаха да коментират вече нямащото нищо общо със Стойка случило се в къщата, ако е за да няма отваряне на нова тема – добре, но тогава защо темата ‘Какво мислите за шоуто...’ е отдавна в кофата, значи вероятно някой далеч преди мен се е запитал дали е уместно да се разисква точно това и точно тук. Не смятам, че трябва да има цензура и темата за това шоу да е табу, но има толкова други форуми , в които това да се прави (и се прави). Някои ще ме контрират, че искат да го коментират с хората от тоя форум , ами колеги, имате ICQ, PM и що ли не...

Тук зад всеки юзърнейм стои човек, нека бъдем толерантни и тактични. Много ми се иска да кажа на всички, които ехидно се подсмиват на Кайсо (не посочвам никого специално, даже повечето от тези вероятно не изказват мнение) – никой не е застрахован, на всеки от вас може да се случи да е на негово място – визирам общия случай половинката му да е обект на вниманието на широката публика по един или друг начин, помислете до колко бихте могли по най-блестящ начин да се справите с изпитанието преди да пишете!

Тъй като не съм ничий адвокат, ще се опитам да съм обективна :

всеки от вас, изказалите се по-горе има телевизор, гледал е, аз също гледах, затова мисля, че никой няма да се противи на констатацията – видя се ясно свалено дамско бельо и жена лежаща до мъж в това си положение, не се видя кой знае какво от един (два,три, има ли значение) евентуален акт, всичко останало е догадка, която мисля всеки от нас може да спести за себе си, никой никого няма да убеди в представата си (всеки го пречупва през собственото си усещане за тия неща), така че нека спрем до тук!

@Kayso,

Ако мога да си позволя един съвет – не коментирай повече темата по никакъв повод.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

<font color="red">Младеж, не си в този форум за да заплашваш!

Внимавай с езика и се дръж прилично.</font id="red">

По темата - Биг Брадър е национално явление и е нормално да бъде коментирано, даже и в нашия форум.

Това, че случайно член на форума има пряка връзка с участник в шоуто не би следвало да променя нещата.

Извратено и странно би било блокирането на обсъжданията за едно събитие само защото сред компанията има някой, пряко засегнат от него.

Всеки от участващите в предаването и всеки от техните близки трябва да си е направил предварително сметката, че с участието си ще се превърне в обект на всеобщо внимание, че няма да избегне ровенето в интимни теми и че в по-малка или голяма степен ще стаяне обект за присмех за масите.

<font color="red">КрИс</font id="red">

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

10x за редакцията Крис- наистина малко пресилено се изказах. Както и да е - заплахата наистина бе изказана от мен - извинявам се на засегнатите !!!

<font color="purple">edit mod. ru-boy: Доста често се налага да ти се прави една и съща забележка. Първо мисли, после пиши, за да не ти се налага да се извиняваш.

</font id="purple">

10. 3Di
    3Di е офлайн
    Member Аватара на 3Di
    Тук е от
    Dec 2001

[Wow!] една бира за DGP !

11. Member
    Тук е от
    Sep 2003

"Абе като кажа че сестра ти е курва, ти иди после доказвай, че нямаш сестра" - българска поговорка, да се чете между редовете.

12. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Вече никой не ме дразни в това шоу и започна да ми става безинтересно.

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Ако някой иска да разследва подробно снощния случай там със сексуалните изцепки, може да го направи:

http://free.data.bg/screamer/Clips/

[:P]

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Хмм, моето мнение е, ( след като така или иначе съм подканен да разследвам ) че човека реализира взятка...да, неудобно е пред камерите, а и от съседните легла някой може да се събуди, пък човека загорял 45 дни та не му трябваше много,..но взятката си беше реализирана..

16. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

45 дена аносиране за една взятка - как да не заспиш на такава игра[:D]

17. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Толкова усилия и големи приказки и на края се изложи човека. То мерака и възможностите рядко вървят ръка за ръка. По-добре да не беше правил нищо.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Разбрах, че ще се прекръства на Зайден - от Заю баю + Найден[]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 11 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам Brother MFC 7820N и Brother QL650TD
    От jjelev във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 20-12-11, 12:07
  2. Big Brother на ДивХ ???
    От Popkaro във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 23-09-06, 14:36
  3. Vip Brother
    От ggbg във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 43
    Последно: 23-03-06, 17:17
  4. Въпрос предимно към Молов ама и останалите
    От Blade™ във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 25
    Последно: 04-02-04, 13:50
  5. За Крис и останалите
    От Tedy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 02-11-02, 00:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе