Днеска ще има ли среща или няма да има.
Днеска ще има ли среща или няма да има.
Juliane - айде да ми пишеш на кюто ако ще се сбираме че имам ангажименти и май няма да мога да следя темата.
Жената твърдо заяви че ме пуска - а аз ще я заведа другата седмица на елена![]()
хахаха, ам айде момчета искам резултати
Много изненадващо още за днес се метнахте ама да видим![]()
Даже прекалено изненадващо за днес ... []
За съжаление довечера от 8 и 30 имам ангажимент на Дружба (разбирайте напукване от рано)...
Ако се върна по-рано ще звънна на някой от вас да ви видя къде сте.
Айде да не е днес бре...много изненадващо го казахте...едва ли всички са имали възможност да го видят..да не говорим че едва ли някой е резервирал места...айде за утре или другата седмица? Ама твърда дата и час + резервация.
Така след като повече ми се обадихте на мене и така с всеки като говорих, се разбрахме следното:
23.07.2005 г. - 20.00 часа
Място: БМ кръчмата до басейна дето бяхме предния път.
Моля който ще идва да казва от сега, за да мога да резервирам места
Айде![]()
Ако не изникне нещо непредвидено съм там.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако не изникне нещо непредвидено съм там.
<div align="right">Originally posted by Pat*-*11/07/2005*:* 12:51:16</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
И аз съм така.Много е далече за да дам веднага отговор.
За 23 нямам нищо против. Пиши ме.
Не знам кога съм на сватба - ако не съм тогава светя![]()
Пишете ме и мене и може и още двама покрай мене.
Ъм.. 2 бири и 5 големи водки. Ама по-бързо ги носи [:D]