Боби, от 15ч днес мисля за бирата, която ще изпием, сега след час отивам да мисля за заведението, в което ще пием, а след 4-5 часа и за заведението за афтърпартито... [:D]
Само за това си мисля! ПОМОЩ [:D]
Боби, от 15ч днес мисля за бирата, която ще изпием, сега след час отивам да мисля за заведението, в което ще пием, а след 4-5 часа и за заведението за афтърпартито... [:D]
Само за това си мисля! ПОМОЩ [:D]
За Съжаление аз Отпадам - Изникнаха ми неотложни ангажименти и ще трябва да пропусна. Много съжалявам , но наистина не мога да дойда( ще съм извън града ) . Пийнете и едно от Мен.
Снощи около 9-10 минах през БМ - беше същинска лудница, нито една свободна маса... Не ми се мисли събота какво ще е []
До тук:
Pat - 1
kris11 - 1
daley - 1
Julian - 1+2
Боби - 1+1
Pa3KaTaH - 1
Zygot - 1
MetalMilitia - 1
FearMe - 1+1
LUDIA - 1
И аз - 1
Ако съм пропуснал някой - да се обади!
Варненска среща на гореща цаца и ледена бира !!!
23.07.2005 г. - 20.00 часа
Място: БМ кръчмата до басейна дето бяхме предния път.
Краен срок на записванията - Петък 18.00 часа !!!
После отивам да запазвам места.
По добре иди утре на обед че ... да има време да търсите друго място
Аз ще мина ако ми е скучна сватбата
Янко, Флаш от хардуерБГ ще идва - пуснах тема за това вчера, но напълно никакъв респонс, освен от Флаш (доре че беше той миналия път, та да острами хардуерБГ [])
Така че +1 още. И за всеки случай ако никой не се обади запази 3-4 места поне в повече - да не местим пак маси като при Лудия зимата [:P]
edit
Юлиян 1 + 2 ! не беше ли 1+1 [:P] []
Аз засега съм сам. Ако се намери бавачка за децата ще дойде и жената, но засега не я брой.