Хм, аз чета главно топ темите в началото на сайта, и ако мога отговарям, без да гледам дати и т.н. Щом скрипта е решил, че тази тема е актуална, аз пиша )Първоначално публикувано от Lupus
Хм, аз чета главно топ темите в началото на сайта, и ако мога отговарям, без да гледам дати и т.н. Щом скрипта е решил, че тази тема е актуална, аз пиша )Първоначално публикувано от Lupus
Темата стара, но като гледам номерата на банките са същите
Да, номерата са си същите. на ДСК номерът е следния. Пускаш си интернет банкиране, правиш си паролата каквато си поискаш... всчико точно. След една седмица обаче разбираш че най-вероятно си си забравил паролата, защото вече не можеш да влезеш. Звъниш им на импулсния телефон, защото друг няма, те те държат там известно време за да разберат какъв е проблема. Питат де да не си натиснал капслока, да не си на БГ клавиатура, евентуално дали друг път си виждал компютър и знаеш ли как се борави с него, след което ти ресетват паролата. Влизаш, променяш си я, работи си нормално... още седмица. След това всичко се повтаря.
Без да се счита за реклама..... Ползвам интернет банкиране на SG Експресбанк от около 3 години- никога не съм имал подобни проблеми. Паролата мога да си я сменям когато и колкото искам. Дори и да има някакъв проблем (бях си блокирал веднъж акаунта и се наложи да отида до офис на банката) - направиха ми нов без каквото и да ми струва това .... освен разходката до офиса
Първоначално публикувано от Usera
+1 +1 +1 +1 +1
И аз в момента съм в същата процедура...
Тъй като съм наясно, че нищо не съм забравил, а просто тези тъпаци от ОББ се подиграват се замислих дали да ползвам изобщо тяхната банка, проверих и се оказа че Алианц НЯМАТ никаква такса за интернет банкиране както и за колкото пъти искаш генериране на нова парола.В Алианц можеш да поискаш безброй пъти генериране на нова парола и всичките пъти е безплатно.
При мен се оказа, че паролата с която влизам за пасивно интернет банкиране не става и те ми били пратили друга на мобилния телефон, но тогава вместо парола имам само 2 повиквания от тяхен телефон и никаква парола.Тази подигравка ще им струва договора с мен и загубата ми като тяхен клиент
Тази подигравка на ОББ ме замисли сериозно дали да не премина към друга банка и в частност след като проверих условията на една част от другите банки условията на Алианц за интернет банкиране ме удовлетвориха, още повече че при тях има възможност и за банкиране през мобилен телефон http://bank.allianz.bg/mbanking/ , което го водят различно от интернет банкирането http://www.bank.allianz.bg/index.php?page=other_ibank отделно Алианц имат видео http://www.bank.allianz.bg/index.php...animated_guide как да направиш всяка една стъпка по интернет банкирането.
Долу вдясно можете да видите и тарифата за физически и юридически лица за таксуването, а ОББ за всяко нещо сурувачка по гърба ...
Сега окончателно се убеждавам, че мръсните византийци от ОББ с гадничките им номера трябва да бъдат зачеркнати и в следващите няколко месеца ще се ориентирам към Алианц.
П.П. Темата си е напълно актуална.
Да Ви светна и на един друг номер на ДСК. Ако ползвате услугата "плащане на комунални сметки" в деня в който излезе фактурата, фактурираната сума Ви се удържа от сметката, но ако проверите при оператора издал фактурата, сметката не е погасена. Това става в последния ден от срока за плащане, отбелязан на фактурата.
ПолзвУвам ДСКдирект от както излезе и ми я предложиха. Ползвам е силно казано защото не правя никакво банкиране а само влизам от време на време да видя какво има вътре, задал съм да получавам SMS за постъпления и при теглене и това ми е предостатъчно за сега. Паролата иска да я сменям от време на време и го правих но се полуи много кофти момент един ден като реших да вляза, 3 дни се мучих да улуча настоящата парола и от тогава я промрних и вече не я пипам.
Не ползвам пазаруване и плащане по интернет (Сугурно щот' съм предубеден или задръстен незнам)
Ако някой е на ДСКдирект и зная някои тарикатлък да сподели.....