Хм, аз чета главно топ темите в началото на сайта, и ако мога отговарям, без да гледам дати и т.н. Щом скрипта е решил, че тази тема е актуална, аз пишаПървоначално публикувано от Lupus
)
Хм, аз чета главно топ темите в началото на сайта, и ако мога отговарям, без да гледам дати и т.н. Щом скрипта е решил, че тази тема е актуална, аз пишаПървоначално публикувано от Lupus
)
Темата стара, но като гледам номерата на банките са същите![]()
Да, номерата са си същите. на ДСК номерът е следния. Пускаш си интернет банкиране, правиш си паролата каквато си поискаш... всчико точно. След една седмица обаче разбираш че най-вероятно си си забравил паролата, защото вече не можеш да влезеш. Звъниш им на импулсния телефон, защото друг няма, те те държат там известно време за да разберат какъв е проблема. Питат де да не си натиснал капслока, да не си на БГ клавиатура, евентуално дали друг път си виждал компютър и знаеш ли как се борави с него, след което ти ресетват паролата. Влизаш, променяш си я, работи си нормално... още седмица. След това всичко се повтаря.![]()
Без да се счита за реклама.....Ползвам интернет банкиране на SG Експресбанк от около 3 години- никога не съм имал подобни проблеми. Паролата мога да си я сменям когато и колкото искам. Дори и да има някакъв проблем (бях си блокирал веднъж акаунта и се наложи да отида до офис на банката) - направиха ми нов без каквото и да ми струва това .... освен разходката до офиса
![]()
Първоначално публикувано от Usera
+1 +1 +1 +1 +1
И аз в момента съм в същата процедура...
Тъй като съм наясно, че нищо не съм забравил, а просто тези тъпаци от ОББ се подиграват се замислих дали да ползвам изобщо тяхната банка, проверих и се оказа че Алианц НЯМАТ никаква такса за интернет банкиране както и за колкото пъти искаш генериране на нова парола.В Алианц можеш да поискаш безброй пъти генериране на нова парола и всичките пъти е безплатно.
При мен се оказа, че паролата с която влизам за пасивно интернет банкиране не става и те ми били пратили друга на мобилния телефон, но тогава вместо парола имам само 2 повиквания от тяхен телефон и никаква парола.Тази подигравка ще им струва договора с мен и загубата ми като тяхен клиент![]()
Тази подигравка на ОББ ме замисли сериозно дали да не премина към друга банка и в частност след като проверих условията на една част от другите банки условията на Алианц за интернет банкиране ме удовлетвориха, още повече че при тях има възможност и за банкиране през мобилен телефон http://bank.allianz.bg/mbanking/ , което го водят различно от интернет банкирането http://www.bank.allianz.bg/index.php?page=other_ibank отделно Алианц имат видео http://www.bank.allianz.bg/index.php...animated_guide как да направиш всяка една стъпка по интернет банкирането.
Долу вдясно можете да видите и тарифата за физически и юридически лица за таксуването, а ОББ за всяко нещо сурувачка по гърба ...
Сега окончателно се убеждавам, че мръсните византийци от ОББ с гадничките им номера трябва да бъдат зачеркнати и в следващите няколко месеца ще се ориентирам към Алианц.
П.П. Темата си е напълно актуална.
Да Ви светна и на един друг номер на ДСК. Ако ползвате услугата "плащане на комунални сметки" в деня в който излезе фактурата, фактурираната сума Ви се удържа от сметката, но ако проверите при оператора издал фактурата, сметката не е погасена. Това става в последния ден от срока за плащане, отбелязан на фактурата.
ПолзвУвам ДСКдирект от както излезе и ми я предложиха. Ползвам е силно казано защото не правя никакво банкиране а само влизам от време на време да видя какво има вътре, задал съм да получавам SMS за постъпления и при теглене и това ми е предостатъчно за сега. Паролата иска да я сменям от време на време и го правих но се полуи много кофти момент един ден като реших да вляза, 3 дни се мучих да улуча настоящата парола и от тогава я промрних и вече не я пипам.
Не ползвам пазаруване и плащане по интернет (Сугурно щот' съм предубеден или задръстен незнам)
Ако някой е на ДСКдирект и зная някои тарикатлък да сподели.....