Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 22 от общо 22

Проверка на банкова сметка по и-нет?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    2,460
    #16

    Re:Проверка на банкова сметка по и-нет?

    Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    Мдаааа.... Някои въобще не поглеждат от кога е темата... Въпроса е бил актуален преди 7 години.
    Хм, аз чета главно топ темите в началото на сайта, и ако мога отговарям, без да гледам дати и т.н. Щом скрипта е решил, че тази тема е актуална, аз пиша )

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Feb 2005
    Мнения
    520
    #17

    Re:Проверка на банкова сметка по и-нет?

    Темата стара, но като гледам номерата на банките са същите

  4. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2012
    Мнения
    21
    #18

    Re:Проверка на банкова сметка по и-нет?

    Да, номерата са си същите. на ДСК номерът е следния. Пускаш си интернет банкиране, правиш си паролата каквато си поискаш... всчико точно. След една седмица обаче разбираш че най-вероятно си си забравил паролата, защото вече не можеш да влезеш. Звъниш им на импулсния телефон, защото друг няма, те те държат там известно време за да разберат какъв е проблема. Питат де да не си натиснал капслока, да не си на БГ клавиатура, евентуално дали друг път си виждал компютър и знаеш ли как се борави с него, след което ти ресетват паролата. Влизаш, променяш си я, работи си нормално... още седмица. След това всичко се повтаря.

  5. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна
    Мнения
    7,228
    #19

    Re:Проверка на банкова сметка по и-нет?

    Без да се счита за реклама..... Ползвам интернет банкиране на SG Експресбанк от около 3 години- никога не съм имал подобни проблеми. Паролата мога да си я сменям когато и колкото искам. Дори и да има някакъв проблем (бях си блокирал веднъж акаунта и се наложи да отида до офис на банката) - направиха ми нов без каквото и да ми струва това .... освен разходката до офиса

  6. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    9,300
    #20

    Re:Проверка на банкова сметка по и-нет?

    Цитат Първоначално публикувано от Usera
    Мдаа. Първо правиш заявка онлайн на сайта им. За т.нар. им "безплатна" услуга. Правиш си регистрация, съответно с username&password. В последствие се оказва, че с тази регистрация трябва да влезеш за първи път в системата им и оттам започваш да ползваш "безплатната" им услуга. Нооо, съвсем случайно се оказва, че вие сте объркали паролата си /нищо, че сте избрали тази, която никога няма да сбъркате/ и за да ви сменят паролата трябва да заплатите 5 /пет/ лева. Всичко това се случва във въпросната ОББ! Не съм за тези пет лева, но не обичам да ме цакат по този начин. Чувството е кофти. А най-интересното в цялата ситуация е, че когато отидох в клон на банката за да си взема новата парола, която си платих /да не е само парите, ами си губиш и времето/ служителката учудено ми каза "Ами той и моят мъж като си направи регистрация се оказа, че си е забравил паролата" ! Изводите си направете сами. Това се случи преди около три години.

    +1 +1 +1 +1 +1

    И аз в момента съм в същата процедура...

    Тъй като съм наясно, че нищо не съм забравил, а просто тези тъпаци от ОББ се подиграват се замислих дали да ползвам изобщо тяхната банка, проверих и се оказа че Алианц НЯМАТ никаква такса за интернет банкиране както и за колкото пъти искаш генериране на нова парола.В Алианц можеш да поискаш безброй пъти генериране на нова парола и всичките пъти е безплатно.

    При мен се оказа, че паролата с която влизам за пасивно интернет банкиране не става и те ми били пратили друга на мобилния телефон, но тогава вместо парола имам само 2 повиквания от тяхен телефон и никаква парола.Тази подигравка ще им струва договора с мен и загубата ми като тяхен клиент

    Тази подигравка на ОББ ме замисли сериозно дали да не премина към друга банка и в частност след като проверих условията на една част от другите банки условията на Алианц за интернет банкиране ме удовлетвориха, още повече че при тях има възможност и за банкиране през мобилен телефон http://bank.allianz.bg/mbanking/ , което го водят различно от интернет банкирането http://www.bank.allianz.bg/index.php?page=other_ibank отделно Алианц имат видео http://www.bank.allianz.bg/index.php...animated_guide как да направиш всяка една стъпка по интернет банкирането.
    Долу вдясно можете да видите и тарифата за физически и юридически лица за таксуването, а ОББ за всяко нещо сурувачка по гърба ...

    Сега окончателно се убеждавам, че мръсните византийци от ОББ с гадничките им номера трябва да бъдат зачеркнати и в следващите няколко месеца ще се ориентирам към Алианц.


    П.П. Темата си е напълно актуална.

  7. fbr
    fbr е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jul 2007
    Мнения
    1,589
    #21

    Re:Проверка на банкова сметка по и-нет?

    Да Ви светна и на един друг номер на ДСК. Ако ползвате услугата "плащане на комунални сметки" в деня в който излезе фактурата, фактурираната сума Ви се удържа от сметката, но ако проверите при оператора издал фактурата, сметката не е погасена. Това става в последния ден от срока за плащане, отбелязан на фактурата.

  8.  
     
  9. Member Аватара на boiski
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Бургас
    Мнения
    251
    #22

    Re:Проверка на банкова сметка по и-нет?

    ПолзвУвам ДСКдирект от както излезе и ми я предложиха. Ползвам е силно казано защото не правя никакво банкиране а само влизам от време на време да видя какво има вътре, задал съм да получавам SMS за постъпления и при теглене и това ми е предостатъчно за сега. Паролата иска да я сменям от време на време и го правих но се полуи много кофти момент един ден като реших да вляза, 3 дни се мучих да улуча настоящата парола и от тогава я промрних и вече не я пипам.
    Не ползвам пазаруване и плащане по интернет (Сугурно щот' съм предубеден или задръстен незнам)
    Ако някой е на ДСКдирект и зная някои тарикатлък да сподели.....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

  1. Отговори: 81
    Последно: 18-01-19, 13:58
  2. Отговори: 0
    Последно: 20-10-14, 09:09
  3. Надписана сметка от Енергото
    От vyrhara във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 4
    Последно: 23-01-11, 20:47
  4. Къде да отворя сметка за Пейпал
    От eror във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 17-12-09, 12:00
  5. Отговори: 1
    Последно: 25-04-06, 11:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе