Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 72

Безплатни разговори в мрежата на Mtel?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Re: Безплатни разговори в мрежата на Mtel?

В един друг форум едно братле беше написало:

На Мтел работата е "сетила се Мара да се обара, пък зад гъза и камара" ... яд ме е че съм им клиент откак имат обхват тук - вече им загубих колко години станаха.
    И си мисля, че е прав.

Договора ми изтича след няколко месеца и най-вероятно ще сменям доставчика.
    Глобул или Вивател, ще видим към него момент как ще изглеждат нещата.

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2001

Да ни са честити безплатните разговори !! Някой да може да набере мобилтелски GSM ?? Аз лично не се бях опитвал до обяд но като ми звъннаха на домашния да ми кажат че няма Мтел и са усетих...Общо взето Мтел си набутаха голям автогол .Нещо мрежата не е пригодена за толкоз много маймуни да говорят едновременно

Добавено 12:47 :

На телефона на майка ми чертичките за обхват ги няма никакви . При мен си ги има на макс ама не мога да звъня...имам чувството, че некой нарочно е дръпнал шалтера на половината станции .

4. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2004

През последния половин час съм звъннал на поне 5 човека и само с един се свързах от първия път* , но с останалите все пак се смързах след известен брой пренабирания*
    Тъй че от време на време става номера.

5. Тук е от
    Nov 2004

Искам да ви кажа, че без никакви проблеми от 10:00 часа до сега си стопих батерията на телефона от разговори. Без никакви проблеми се свързвам от 1 вия път. Само докато бях в МЕТРО на няколко пъти ми се наложи да чуя сигнал заето, но там беше невероятна лудница /на огромния им паркинг нямаше места за паркиране/.
    Според мен Мтел се представят на ниво !

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от PITBULL
    Тъй че от време на време става номера.
    Е, при мен в Плевен въобще няма такава надежда. А ми е нужно да се обадя не заради авантата, а по работа. Смърдоляцииии.... В София може и да са се подсигурили, но провинцията както винаги са ни оставили на произвола.

7. Member
    Тук е от
    Jun 2004

Един трик от мен Значи ако не иска да се свьрзва рестартираш тела тои си намира мрежата а ти през това време звьниш. До сега все от пьрвия пьт се свьрзвам :Super:

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2002

Не знам какво се оплаквате от М-Тел... Нормално е да дава заето при такива натоварвания - все пак всеки гледа да се възползва от авантата... И като казах аванта - Глобул случайно да са пускали някога нещо подобно... Според мен М-Тел винаги са били по-добрите - и като обхват и като предлагани екстри, а сега с днешния подарък, направо им свалям шапка... пък дори и наистина да е било тест на мрежата....
    Само ще цитирам един приятел - "Ако ще и шамар да е, нали е на аванта"...

10. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Така си е някой хора се уляха да критикуват щом се обявиха и срещу безплатните разговори днес

пс. "Шамар да е , аванта да е" - Рангел Баш Майстора

11. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Не съм съгласен с мненията, че щом е на аванта - да не гледаме петалите!
    Днес видях - Сливен - че не мога да се свържа около час с телефон на Мтел. Не съм си платил за тази "услуга".
    Т.е. - за мен се подменя договора - аз си искам да се свържа по условията в договора ни. Не ми дават, защото ако се свържа ще е безплатно. Ега ти безплатния обяд!
    В София може ида е друго, но тук е така. Разбира се, дъщеря ми се "накефи" , когато успя да се свърже с някой и си бърбори поне 5 минути глупости. Ама безплатни.

12. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Ей, ама всички сте като малките деца дето са ги пуснали безплатно на люлките...

Толкова ли не ви стана ясно, че този "безплатен" ден си е платен отдавна - и една седмица да говорите безплатно, пак всички сме вътре - и от "М-Тел" и от "Глобул"?

Какви шамари, какви аванти? Безплатен обяд няма, особено в България - не го ли разбрахте 16 години вече?

The Mask - каква шапка сваляш и на кого, бе? Я съпостави тарифите на "M-Тел" и "Глобул", разтегли ги в един дълъг период от време и ще ти се прииска да не си си слагал шапка въобще...

:knuppel2:

13. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Абе Иво - това ми е кахъра - не мога да се свържа когато ми трябва, а че някой си плямпа безплатно с часове - не ме "кефи".
    Може и някой да е искал да се свърже с мен. Да ми плати дължима сума......За секс - едва ли
    Но - не ще чака - ега ти историята................

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2005

primata говорят ли безплатно или не ?

16. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от sve4lio
    primata говорят ли безплатно или не ?
    Говорят, ако имат поне 10лв в картата. И ако могат да се свържат! Защото за мен тоя "подарък" на Мтел си беше пълен провал. Имах да проведа два разговора днес - единия успях след дълги мъки, а другия така и пропадна. Загуби смисъл! Прав е Wise - имаме наистина подмяна на договора и аз не мога да се възползвам от услугата, за която плащам такса. И ми е все тая, че няколко хиляди тинейджъра или скучаещи баби са грабнали от сутринта телефоните и не са ги пуснали още, обсъждайки новата мода в пиърсинга или последната технология за икономично приготвяне на лютеницата. :knuppel2:
    Ако Мтел държаха да са толкова щедри, по добре щеше да е да си бяха замълчали и в понеделник да обявят, че нулират всички суми, изговорени в неделя.

17. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Говорят ако към 00:00 имат 10лв в сметката.
    Но както каза Wise не можеш да се свържеш

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Във варна е добре, но ако човека на който се звъни е някъде на по забутано място много трудно се набира. Явно мережата на места е добре, на други места кофти. Поне си направят изводи мтел да подобрят мрежата кадето е по кофти.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 30
    Последно: 07-08-14, 23:01
  2. btk-mtel ?
    От helios1 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 09-09-09, 13:30
  3. БТК пуска безплатни разговори през летните уикенди
    От Silviya във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 23-06-07, 10:17
  4. Skype подарява 1 час безплатни разговори SkypeOut
    От Chaser във форум Общ - софтуер
    Отговори: 12
    Последно: 02-07-06, 22:14
  5. mtel - sms - ICQ
    От ivo80 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 17
    Последно: 05-12-03, 05:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе