Страница 7 от 7 ПърваПърва ... 567
Резултати от 91 до 94 от общо 94

Ден до пладне: "M-Tel" започнаха с мизериите !!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Re: Ден до пладне: "M-Tel" започнаха с мизериите !!!

Друга ми е идеята.
    Ти как точно си мислиш нещата? Че тъпаците на биконект сега говорят заради тъпия оператор и взимат от тебе ли?
    Едва ли. По - скоро те са си платили предварително минутките 5 пъти по - скъпо, отколкото ти.
    И отгоре на това промоцията ще свърши. А номерът им ще остане. Хората с които са говорили вече ще го знаят, а ваучерът си иска зареждане....
    И пак ще плащат.
    Толкова имат, толкова са платили. Всъщност, пвечето от тях за по - малко са платили повече от теб. Зарибявката си е зарибявка, ама те какво са виновни?
    А за бонусите за клиенти в другите държави и у нас:
    То отстъпки и подаръци пак има.
    Ти пък колко намаление от фактурата очакваш в края на първата година? 80%?
    Де го тоя оператор?
    Дават ти примерно 5% + евентуално спадане на таксата + подаръци, ако имаш големи сметки.
    Не е малко.
    Ама не е и много.
    Щото 20 мин. + 10 мин. са си за теб реално 20 изговорени минути при "нормално" отчитане.
    Фактура 100 лв. - 10 % си е фактура за реално изговорени 200 минути например. А във фактурата ти пише 220.
    Според мен е редно да претендирате за:
    - точно отчитане, до секундата, на всички, а не само на "основните" програми на операторите. Без да намесвам и фактурите и отчетността при промените и т.н.... Щото и там е мизерия.
    - акуратна система на обслужване с минимизирана бюрокращина и бумащина, оттам и минимизирани проблеми.
    - сигурност на системата и връзките. А не връзка от типа "ми сега говорят много и затуй не можете да се свържете" или пък "ма аз кат платих 200 лева за група сега телефоните ми що не говорят във група?"
    Това е. А не за големите подаръци. Или не за специално отношение - понеже видите ли плащате по 100 лв. и на вас връзката ви трябва да се гарантира. То не е проблем само на вас.
    Проблемът е на оператора.
    И* с шоколадчета или 8% вместо 5% намаление не се решава...

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от D3BEP
    Ти пък колко намаление от фактурата очакваш в края на първата година? 80%?
    Де го тоя оператор?
    Дават ти примерно 5% + евентуално спадане на таксата + подаръци, ако имаш големи сметки.
    Оправи си математиката! 5% на месец си е 5% на година.

Днес БТК ми направиха много добро впечатление. Отивам аз да си плащам АДСЛ-а и телефоните и ме сюрпризират с веста, че имат нови оферти, по-добри от старите, а за старите клиенти на АДСЛ(с деистващ договор "инсталирай сам"), освен преподписване по новите, по-добри условия има и допълнителни бонуси. Е на тва му викам мениджмънт и маркетинг, и ей за тази бизнес политика пледирам. Дано и за ЖСМ-те да важи.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Mатематиката си ми е абсолютно наред и въобще не схващам смисъла на пояснението ти.
    Според теб аз мисля, че 5% на месец е 60% на година ли?
    Казвам ти просто, че и 5% е нещо. В местната бакалия, където всеки ден купуваш хляб и луканка и толкова не ти правят.
    Бонуси човеко има при преподписване и в ГЛобул, 99% съм сигурен, че и в МТЕЛ.
    Мениджмънт, маркетинг... Вероятно е, че като отидеш наръбен да си плащаш сметката, няма да ти предложат нищо, също и ако не проявяваш интерес.
    Обаче има една програма - поне в глобул - викат и ритеншън. Много хубава програма, даже и компютърна. Поинтересувай се, попитай.
    А в БТК промоциите са чудесни, ма верно ли че при телефонен пост ако имаш двадесет лева закъсняло плащане на сметка плащаш освен сметката и тридесет лева глоба?
    Както и да е... Според мен просто не си виждаш истинския интерес и се увличаш по ефекти. Всъщност всички са много ефектни, лесно мога да ти го докажа...

5. alexzv
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от Ско
    Хубава работа...ама българска
    Требе :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:. Ако ти трябва помощ свиркай да помагаме
    aaaaa!!! TAKA e... ужас... аман от :ПОБЪЛГАРЯВАНЕ: ... :knuppel2:

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 7 ПърваПърва ... 567

Подобни теми

1. Отговори: 29
    Последно: 29-01-23, 16:48
  2. Отговори: 4
    Последно: 15-01-12, 23:07
  3. Отговори: 6
    Последно: 15-09-10, 17:53
  4. Терзания - аспиратори - "Eurolux MOSAIKO PRO Vario" vs "Faber Perla"
    От observer във форум Бяла техника
    Отговори: 5
    Последно: 26-11-07, 10:56
  5. Отговори: 13
    Последно: 07-06-06, 10:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе