Друга ми е идеята.
Ти как точно си мислиш нещата? Че тъпаците на биконект сега говорят заради тъпия оператор и взимат от тебе ли?
Едва ли. По - скоро те са си платили предварително минутките 5 пъти по - скъпо, отколкото ти.
И отгоре на това промоцията ще свърши. А номерът им ще остане. Хората с които са говорили вече ще го знаят, а ваучерът си иска зареждане....
И пак ще плащат.
Толкова имат, толкова са платили. Всъщност, пвечето от тях за по - малко са платили повече от теб. Зарибявката си е зарибявка, ама те какво са виновни?
А за бонусите за клиенти в другите държави и у нас:
То отстъпки и подаръци пак има.
Ти пък колко намаление от фактурата очакваш в края на първата година? 80%?
Де го тоя оператор?
Дават ти примерно 5% + евентуално спадане на таксата + подаръци, ако имаш големи сметки.
Не е малко.
Ама не е и много.
Щото 20 мин. + 10 мин. са си за теб реално 20 изговорени минути при "нормално" отчитане.
Фактура 100 лв. - 10 % си е фактура за реално изговорени 200 минути например. А във фактурата ти пише 220.
Според мен е редно да претендирате за:
- точно отчитане, до секундата, на всички, а не само на "основните" програми на операторите. Без да намесвам и фактурите и отчетността при промените и т.н.... Щото и там е мизерия.
- акуратна система на обслужване с минимизирана бюрокращина и бумащина, оттам и минимизирани проблеми.
- сигурност на системата и връзките. А не връзка от типа "ми сега говорят много и затуй не можете да се свържете" или пък "ма аз кат платих 200 лева за група сега телефоните ми що не говорят във група?"
Това е. А не за големите подаръци. Или не за специално отношение - понеже видите ли плащате по 100 лв. и на вас връзката ви трябва да се гарантира. То не е проблем само на вас.
Проблемът е на оператора.
И* с шоколадчета или 8% вместо 5% намаление не се решава...