аз като един изгнанник недоразбрал...да попитам. 3 годишно дете ли участва в бай брадър?
аз като един изгнанник недоразбрал...да попитам. 3 годишно дете ли участва в бай брадър?
Може и да е изтъркано, но за сетен път се потвърждава, че какъвто е народа, такава му е държавата и удоволствията. Хванах последните минути когато влизаше пищова и съм 99% сигурен, че той ще спечели. Защото е уникално тъп и забавен за тези дето "гласуват", а другите като си "разголят" същноста има голяма вероятност да "паднат" в очите на гласуващите.Първоначално публикувано от MrMyr
Сам се лансира, като съчетава лизане на задници (на "силните на деня") и парадиране с пари и силни приятели (колкото пред по-голяма публика, толкова по-добре). Така гради популярност, като разчита на преклонението на голяма част от т.нар. българско общество на посткомунистическия преход пред успеха на новобогаташите, постигнат чрез безпардонна наглост и възползване от беззаконието и корупцията. В този смисъл, думата "непрокопсаник" не е особено точна... напротив, доста добре е прокопсал наш Митьо. И съм съгласен с @backinblack, че има големи шансове да стигне далече.Първоначално публикувано от MrMyr
Умирам... ...да им тегля една майна и на организаторите, и на водещите, и на участниците, и на НТВ! :cens:
Имаше една мисъл, че да се ядосваш било да наказваш себе си за грешките на другите.Първоначално публикувано от BerkStock
Мен пък ме изкефи Константин при представянето като изпляска, че влизал вътре да си простее... Да му се чуди човек той пък накъде повече може да простее...
Дано само жената не го гледа, че в такъв случай аз хващам гората (в напълно буквален смисъл)
:-)
Защо пък, има доста условия да се посмеем.
btw, MrMyr rulzz с изчерпателния коментар.:-)
Аз като не виждам много ТВ и ми е интересно тука.
"Имаше една мисъл, че да се ядосваш било да наказваш себе си за грешките на другите."
Дон Кихот ще се обиди, че го цитирате по повод "ВИП простаците"...
"Защото е уникално тъп и забавен за тези дето "гласуват"..
Тези дето гласуват да не са със забавено развитие, щом се радват на такъв субект ?...
Нека не сме толкова назад...моля ! Все още тая някаква надежда.
Правилно. Малко по-зле са тия дето гласуват.Тези дето гласуват да не са със забавено развитие, щом се радват на такъв субект ?...
Нека не сме толкова назад...моля ! Все още тая някаква надежда.
Не помня на кого е мисълта и къде съм я прочел, но не виждам смисъл да се ядосвам след като мога да превключа канала , а за гласуването, надеждата крепи човека и умира последна. Бих допълнил Хамав, че не е луд този дето яде баницата, а този дето му я дава.Първоначално публикувано от MrMyr
Първоначално публикувано от backinblack
Това пък изобщо не е вярно...баница не давам на никого
Бе той и Митьо Пищова раздаваше по изборите кебапчета в Асенова махала във Велико Търново и виж докъде се издигна... така че кой знае @Edin_Lud къде може да го гледаме след време...
Ово йе чалга, брадър
Какво му трябва на човек, за да се класира за "VIP брадър"? Много силикон, много мека китка, много як бицепс, много голям тумбак с пищови и много чалга. Чалгата е задължителна даже ако си оперна певица - като Весела Нейнски, която се хвали не пред каква публика и в коя реномирана зала, а пред кое величие е пяла и как Освалдо Риос я наричал "моята кукла Барби". Баш чалга певците Райна и Константин засега изглеждат най-нормални на фона на просташкото великолепие в третото издание на "Биг брадър", тръгнало в понеделник.
Целия материал може да се прочете тук: http://www.segabg.com/online/article...=24&id=0002302
No comment...