Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 44

Vip Brother

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

Re: Vip Brother

аз като един изгнанник недоразбрал...да попитам. 3 годишно дете ли участва в бай брадър?

2.  

3. Тук е от
    Apr 2004

еми .. за сеира и новородени ще вкарат :coolsmiley:

4. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Голям елит, страшен VIP подбор, да му се не нагледаш ....

5. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от MrMyr
    Митьо Пищова - тоя непрокопсаник кой го лансира нон-стоп,не мога да си го обясня ?! Възможно ли е да сме стигнали до там,че да издигаме в култ невъздържаната простащина,пълната липса на каквато и да е култура,неграмотността и всичко всичко останало от това естество,събрани в противната особа на тоя откачен, празноглав "селски бек" ?! Винаги ли трябва да има по един простак за цвят ?! Какво ще ни стане ако си покажем само добрите страни ?! пфф....censured
    /Прощавайте за израза!!/
    Може и да съм пропуснала някой,но не гледах цялото представяне.
    А пропуснах ли да спомена за популизма ? "Аз съм вегетарианец,не ям месо,защото не одобрявам да убиват животни". Ще видим докога.
    Както казах,ще капе яко лига от тоя випаджийски Брадър...
    Може и да е изтъркано, но за сетен път се потвърждава, че какъвто е народа, такава му е държавата и удоволствията. Хванах последните минути когато влизаше пищова и съм 99% сигурен, че той ще спечели. Защото е уникално тъп и забавен за тези дето "гласуват", а другите като си "разголят" същноста има голяма вероятност да "паднат" в очите на гласуващите.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Митьо Пищова - тоя непрокопсаник кой го лансира нон-стоп,не мога да си го обясня ?!
    Сам се лансира, като съчетава лизане на задници (на "силните на деня") и парадиране с пари и силни приятели (колкото пред по-голяма публика, толкова по-добре). Така гради популярност, като разчита на преклонението на голяма част от т.нар. българско общество на посткомунистическия преход пред успеха на новобогаташите, постигнат чрез безпардонна наглост и възползване от беззаконието и корупцията. В този смисъл, думата "непрокопсаник" не е особено точна... напротив, доста добре е прокопсал наш Митьо. И съм съгласен с @backinblack, че има големи шансове да стигне далече.

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Умирам... ...да им тегля една майна и на организаторите, и на водещите, и на участниците, и на НТВ! :cens:

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от BerkStock
    Умирам... ...да им тегля една майна и на организаторите, и на водещите, и на участниците, и на НТВ! :cens:
    Имаше една мисъл, че да се ядосваш било да наказваш себе си за грешките на другите.

10. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Мен пък ме изкефи Константин при представянето като изпляска, че влизал вътре да си простее... Да му се чуди човек той пък накъде повече може да простее...
    Дано само жената не го гледа, че в такъв случай аз хващам гората (в напълно буквален смисъл)

11. Member
    Тук е от
    Feb 2001

:-)
    Защо пък, има доста условия да се посмеем.

btw, MrMyr rulzz с изчерпателния коментар.:-)
    Аз като не виждам много ТВ и ми е интересно тука.

12. Member
    Тук е от
    Jun 2005

"Имаше една мисъл, че да се ядосваш било да наказваш себе си за грешките на другите."
    Дон Кихот ще се обиди, че го цитирате по повод "ВИП простаците"...

"Защото е уникално тъп и забавен за тези дето "гласуват"..
    Тези дето гласуват да не са със забавено развитие, щом се радват на такъв субект ?...
    Нека не сме толкова назад...моля ! Все още тая някаква надежда.

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Тези дето гласуват да не са със забавено развитие, щом се радват на такъв субект ?...
    Правилно. Малко по-зле са тия дето гласуват.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

"Имаше една мисъл, че да се ядосваш било да наказваш себе си за грешките на другите."
    Дон Кихот ще се обиди, че го цитирате по повод "ВИП простаците"...

"Защото е уникално тъп и забавен за тези дето "гласуват"..
    Не помня на кого е мисълта и къде съм я прочел, но не виждам смисъл да се ядосвам след като мога да превключа канала , а за гласуването, надеждата крепи човека и умира последна. Бих допълнил Хамав, че не е луд този дето яде баницата, а този дето му я дава.

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от backinblack
    ...че не е луд този дето яде баницата, а този дето му я дава...

Това пък изобщо не е вярно...баница не давам на никого

17. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Бе той и Митьо Пищова раздаваше по изборите кебапчета в Асенова махала във Велико Търново и виж докъде се издигна... така че кой знае @Edin_Lud къде може да го гледаме след време...

18. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Re: Vip Brother - Ово йе чалга, брадър

Ово йе чалга, брадър

Какво му трябва на човек, за да се класира за "VIP брадър"? Много силикон, много мека китка, много як бицепс, много голям тумбак с пищови и много чалга. Чалгата е задължителна даже ако си оперна певица - като Весела Нейнски, която се хвали не пред каква публика и в коя реномирана зала, а пред кое величие е пяла и как Освалдо Риос я наричал "моята кукла Барби". Баш чалга певците Райна и Константин засега изглеждат най-нормални на фона на просташкото великолепие в третото издание на "Биг брадър", тръгнало в понеделник.

Целия материал може да се прочете тук: http://www.segabg.com/online/article...=24&id=0002302

No comment...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам Brother MFC 7820N и Brother QL650TD
    От jjelev във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 20-12-11, 12:07
  2. Big Brother 3 започна...
    От BerkStock във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 40
    Последно: 25-09-06, 22:47
  3. Big Brother на ДивХ ???
    От Popkaro във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 23-09-06, 14:36
  4. "Big Brother", кой ще грабне кинтите?
    От ru-boy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 40
    Последно: 29-01-05, 19:49
  5. За "Big Brother" и останалите....
    От ru-boy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 152
    Последно: 17-12-04, 13:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе