Сега му е момента да направим предположения, кой ще грабне кинтите, <font color="navy">за да можем да се посмеем януари месец, като разберем фаворита</font id="navy">.
Моята прогноза е за Здравко.
Дайте вашите прогнози с аргументи.[:D]
Сега му е момента да направим предположения, кой ще грабне кинтите, <font color="navy">за да можем да се посмеем януари месец, като разберем фаворита</font id="navy">.
Моята прогноза е за Здравко.
Дайте вашите прогнози с аргументи.[:D]
- Зара
1. досега не е номинирана , публиката я харесва , няма явен конфликт с никой от къщата ,
Здравко, защото е любимец на публиката.
А и тази седмица не е номиниран, което значи че трябва да го оженят в Къщата... []
За Алиджан - все пак е от бранша.
А трябва да има и изненади, за да е интересно.
Аз съм за Алиджан-колега най-уравновесен.... Аз предлагам да направиме едни залагания (пеимерно по 1 лев). Победителите печелят 50% от парите другите 50% за благотворителност.
навит съм - имате левче от мен , кой ще е касиера ,
Някаква сметка да се открие - всеки който у4аства - да постне мнението си + копие от бордерото с превода - само няква сметка требва да се открие - и 50% отиват във фонда на @Malone за незрящото дете
Навити ли сте ?
ПП
като ще давам по левче ( че може и две даже ) поне дазнам че ще отиде при човек , който наистина има нужда , и със сигурност ще отидат при него , а не при фонда ( искам мерцедес ) на някой мошенник
Тия ако са пичове, могат да врътнат един готин номер...последните 5 души могат да се наговорят спокойно и да си делнат по 40 бона, като изработят така и ББ и балъците дето гласуват....изпростяване до дупка, на никой няма да му дреме дали ще го изгонят или не....
Определено Зара би трябвало да спечели. Досега нито веднъж не е номинирана, остана единствената жена от първоначално влезлите в къщата. Държи се естествено, проявява завидно чувство за стабилност и уравновесеност, като се има предвид колко време вече е в къщата. Здравко според мен е единствения и конкурент.
Последен шанс за прогнози, резултата след няколко часа.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Последен шанс за прогнози, резултата след няколко часа.
<div align="right">Originally posted by ru-boy*-*17/01/2005*:* 16:35:04</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Аз съм за Здравко , но за мое и твое съжаление ще е Зара.Нищо, че ми е съгражданка.
//Offtopic
@Kris11 Да за съжаление ни е съгражданка...