За "аватарски" цели, може би, най-подходящ е: http://www.imageshack.us/
За "аватарски" цели, може би, най-подходящ е: http://www.imageshack.us/
Моя аватар (надявам се да се вижда от всички де понеже аз си го виждам ) е от форума на Дата.бг. В началото се пробвах директно в тоя форум да си я кача от компютъра ама не стана и го направих в Дата-та ( там стана веднага). После просто копнах линка на снимката и я сложих на профила ми тука :coolsmiley:
За съжаление обаче си забравих паролата за влизане във форума на Дата-таи не мога да си го променя
Ето ти един стилен.Първоначално публикувано от silverfox
Първоначално публикувано от wiseacre
Много бира ще трябва тука ...
Като тръгна за морето - за по-пряко през В.ТърновоПървоначално публикувано от silverfox
:dock:
Е това - да!!! Направо върна детското в мен!!Първоначално публикувано от wiseacre
Ама де ги прайти таквизи нища бре......
И язи сакам таквози...........
Ужас - не мога даже да се понасям - супер е!!!
Нямам думи![]()
Само посмей да заобиколиш .... :knuppel2:Първоначално публикувано от wiseacre
Абе то съвсем се отклонихме от темата,ама и в мен детското май си е живо*Първоначално публикувано от Wise
![]()
НикогаПървоначално публикувано от silverfox
(няма да заобиколя)
Хубаво е. И това на Malone е хубаво. Ама някак си нещо липсва. Губи се идентичността на Wise. Може би един перчем, или по-добре един мустак, да се вмъкне някак си.
Половин час си играх с фотошопа и си гледах с едното око и мача.Първоначално публикувано от MitkoS
Абе ако каже и мустак и сек`ви работи му слагам - да се смее и плаче от кеф* *![]()
Супер сте!!
Но малко не е за тук това , което правим - май си е за дъра-бъра.
А иначе - някак не стават идеите за аватари - когато се смалят - нищо не се вижда.
Лисицата, ако няма надписа (излишен според мен) си е разкошна , но трябва да се
малко направи по-голяма.
На @Malone е готино, но наистина не отразява индивидуалност......
На @Wiseacre - има си бухълче (добра идея) , но не се вижда нищо след смаляването
Неудобно ми е да продължавам да пиша тук - няма ли начин да се премести в Дъра-Бъра?
//А бирите не се губят де![]()
И през Сливен се минава за морето![]()
А най-добре между Сливен и Велико Търново (ха познайте какво се намира там)![]()
Първоначално публикувано от Slero
Кака Ленче.
Познах ли?
Искам си касата с бира!!!![]()