Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 26 от общо 26

UniBG банна всичките мрежи на БТК

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Re: UniBG банна всичките мрежи на БТК

Според мен Skype изобщо не е подходящ за сравнение. Той е друг вид комуникация, която изисква вниманието на участниците по време на разговора, както при ползването на телефон, защото съобщението се предава и изчезва. IRC и другите instant messenger-и не изискват постоянно внимание - четеш и отговаряш, когато ти е удобно, защото съобщенията кротко си стоят на опашката.

2.  

3. T
    T е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002

Всъщност имах в предвид как може да бъде опазена линията от разните операторчета и админчета.
    Прави сте обаче - не знам в тънкости ИРЦ и нямам никакво намерение да се запознавам. Повдигнах остро въпроса, защото намирам за глупаво да се "изнудва" по този смешен начин интернет доставчик, а за такъв от ранга на БТК е повече от смешно.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Цитат Първоначално публикувано от Ghost
    Примерно на много места това е най-бързият начин да получиш техническа помощ за даден продукт.
    Аз, лично смятам форума за къде/къде по-нагледно и удобно средство за целта. И макар чатова да има на много места никъде не съм получил компетентна помощ.

Но както и да е много се отнесохме от темата. Това е втората тема по един добре познат проблем на БТК. (предишната беше с Ip-тата в SPAM базите). Рано или късно доставчиците ще са принудени да заковат статични Ip-та, хмм.. което не е много добре за повечето хора.

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Цитат Първоначално публикувано от DeathKnight
    Аз, лично смятам форума за къде/къде по-нагледно и удобно средство за целта. И макар чатова да има на много места никъде не съм получил компетентна помощ.

Въпрос на плюсове и минуси и най-вече на лични предпочитания.
    Да, форумът е по-прегледен и обменената информация остава завинаги, но отговорите се получават по-бавно. В IRC обикновено получаваш отговор по-бързо, а често може да говориш дори директно с разработчиците. Казано честно и аз не съм фен на "чатовете". Може би най-много харесвам мейлинг листите, които по фунционалност за мен се явяват по средата м/у IRC и форум.

6. Member
    Тук е от
    Oct 2006

"искането" БТК да си била променила политиката на динамични ИП-та и т.н.
    Това вече е добра причина, ако е истинска.

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Кои са UniBG че да искат БТК да си променят политиката? А кабеларките които пускат 30-50+ човека на едно IP?

8.  

9. Тук е от
    Jun 2006

Лошото е, че наистина има хора които още си уважават mIRC-то , но са потребители на БТК и не става да влизат което е яко гаднооооооооооооооооооооооо (аз съм един то тях) Та се питах дали не може да се логна през друго място или дали някои може да ми каже начин или друг сервър на който да се логвам

Мерси предварително

Патриот съм но не съм свикнал да пиша на български (благодаря за разбирането)

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

DMZ пунсто ли ти е на модема. Ако не е си го пусни. Обаждаш се на потдръжката и казваш да ти го пуснат. Така все едно си с реален адрес.

11. Member
    Тук е от
    Jun 2004

Ако толкова ви липсва ИРЦ има BNC -та , един процес е около 3 лв това са 10 юсера
    кабеларките може да пускат 30-50 но до там а бтк не е кабеларка

12. Тук е от
    Jun 2006

Мерси Julian сега само ще се позанимавам и с някое "любезно" операторче на БТК и надявам се ще се оправят нещата

Само, че са малко заети та ще видим кога ще могат да ми обърнат внимание

13. Тук е от
    Jul 2006

При мен връзката се възстанови, след около месец отсъствие при това със сървъра на УниБГ. Странно беше, че на едни места няма проблеми, а на други има, при използване на едни и същи сървъри.

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Кой вариант от всичките да избера?
    От G_R_U във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 15
    Последно: 07-10-09, 11:43
  2. Unibg?
    От user25 във форум Мрежи
    Отговори: 5
    Последно: 17-04-04, 10:55
  3. Luxeon s Creative Live 5.1 как да свирнат всичките
    От bobi33 във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 29-12-03, 21:25
  4. UniBG???
    От CreatoR във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 7
    Последно: 06-07-03, 01:41
  5. IRC операторите на UniBG и техните проблеми...
    От Deadmaker във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 5
    Последно: 12-06-03, 01:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе