Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 44 от общо 44

Търся информация за Българска Асоциация по четене

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Re: Търся информация за Българска Асоциация по четене

Цитат Първоначално публикувано от Sasha Antunovich
    ...
    Аз съм от англисйката паралелка на НАЦИОНАЛНА АПРИЛОВСКА ГИМАНЗИЯ- Габрово
    ...
    xaxaxaxaxaxaxaxa

Цитат Първоначално публикувано от Sasha Antunovich
    ...
    Браво, пичага, разби ме
    Ако единствената национална езикова гимназия в България не е елитна, то коя би била?
    ...
    xaxa
    успех и да пишеш от щатите

2.  

3. Sasha Antunovich
    Guest

Благодаря.
    А това за щатите е друг въпрос. Нямам намерение да ходя никъде, защото е прекалено скъпо според мен, а и после ще трябва да се скъсам през лятото за да покрия материала,който съм изпуснал през годината.

4. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Резултатите излязоха.
    Кой докъде стигна?
    При нас са положителни.

Антунович, като няма да ходиш защо не го заяви това в началото. Не мислиш ли, че може би проваляш шанса на някой, който би искал да отиде?
    Типично по български.

5. Member
    Тук е от
    Apr 2003

И при нас резултатите в София са положителни 62т. от 67 възможни. Сега трябва да се ходи на интервю около 8.02.2007, но като остане малко време ще напиша как е бил изпита в София!

6. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Инфо за изпита в София и последвалото интервю:
    Изпитът беше 3часа в Софийския Университет. Състоеше се от 2 части: Тестова част и есе. На изпита присъстваха около 300 човека.Тестовата част бяха около 70 въпроса, половината слушане с разбиране от касетофон, другата половина - граматична(употреба на английския - части на изречението, четене на текст и определяне на тестови задачи...).
    Есето продължи около 1 час и беше на тема "Какви са проблемите на тийнейджърите по света, а във вашата страна?".
    след успешното преминаване на изпита, резултатите пристигнаха след около 2 седмици. Минималният брой точки за класиране при моя изпит беше 62 от 67 възможни.
    Последвалото интервю беше проведено на 8.02., но е имало интервюта и на 09.02.
    То беше проведено от двама англичани и един американец в бизнес сграда в София. Никой от интервюиращите не говреше български. Влизахме по трима на интервю, което продължи 30 минути. Бяха коментирани родните градове, забележителности и дали ни харесват, както и за плановете ни за бъдещето, нашите интереси, как си представяме живота след като завършим гимназия, интересите и хобитата ни.

Резултатът от интервюто се очаква след 2-3 седмици.
    На успелите -
    За вас коментар от Sleeping Sun angel - участник!

7. flowerchild60s
    Guest

ZDR! az sam nova tuk i 6te se iaviavam na 2 kr1g....mnooooogo 6te ti b1da blagodarna ako mi kaje6 gore dolu kakva e trudnostta..i dali edin otli4nik ot ezikova gimnazia ima 6ans. ...thx predvaritelno.

//mod edit
    А ние ще сме ти много благодарни, ако си корегираш поста на кирилица и в малко по-смислен вид. Все пак си "edin otli4nik ot ezikova gimnazia" нали?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Един отличник, ама наистина отличник, а не задръстено зубърченце, няма да срещне нищо необичайно. Добре ще е обаче да решиш малко тестове, като тези от сорта на "Multiple Choice", и другите , които правите в даскало, но на малко по-високо ниво. Ей така - за спорта
    Иначе като отидеш, не се притеснявай - 50% не знаят изобщо какво правят там!
    Седни на първите редове, за да чуваш по-добре(ще има LIstening). Най-важното е да не ти пука - колкото по-малко се притесняваш, толкова по-добре!
    Успех!

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Господ да пази България от такива otli4nici...

11. flowerchild60s
    Guest

Много благодаря за информацията, много ми помогна!

12. flowerchild60s
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от Eddie
    Господ да пази България от такива otli4nici...
    Dobre,dano togava " t1pite" otli4nici kato men se mahnat a "umnite" kato teb si ostanat tuk...toku vij sme proc1fteli i v1rzali!

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от flowerchild60s
    Dobre,dano togava " t1pite" otli4nici kato men se mahnat a "umnite" kato teb si ostanat tuk...toku vij sme proc1fteli i v1rzali!
    "Отличничката", хората са основателно Нервни, защото такава жестока ШЛОКАВИЦА като твоята, скоро не се беше изливала тук.
    Всеки що-годе грамотен човек, претендиращ че е и ОТЛИЧНИК, би следвало най-малкото от уважение към пишещите тук, да използва официалният език и официалната азбука валидни за Република България.
    Във вашата супер-мега-ултра гимназия, ако искате си пишете и с китайски ейроглифи, на мандарински диалект.

14.  

15. flowerchild60s
    Guest

Ами да-аз съм неграмотен отличник, пишещ на "мандарински" ,а хората да не са толково нервни ,защото съществува и латинска азбука и няма откъде да разбера ,че не могат да я разчитат....интересно как се оправят в нета.

16. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Ами да-аз съм неграмотен отличник, пишещ на "мандарински" ,а хората да не са толково нервни ,защото съществува и латинска азбука и няма откъде да разбера ,че не могат да я разчитат....интересно как се оправят в нета.
    В нета като цяло всеки да се оправя както намери за добре. В частност, в този форум се разбираме на български и на кирилица (по възможност с правилен правопис и приличен език на изразяване).

17. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Личи ти, отличнико. Как пък една запетайка не сложи като хората! Ааа, верно бе, те китайците нямат запетайки или като ги имат слагат интервала преди, а не след нея, колко съм глупав.
    А колкото до твърдението, че не знаеш дали сме разбирали шлокавицата, неправилно наречена от теб 'латинска азбука' - ние и мандарински четем, и троянски сливовски диалект разбираме, така че следващият месец или година, когато пак решиш да наминеш, измисли някое по-отличническо заяждане.
    Ние тук обичаме.
    Еле па я

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Търся информация за Daikin FN 253TX-W
    От Bai_Georgi във форум Климатици Daikin
    Отговори: 17
    Последно: 13-06-12, 17:34
  2. CS-G40T-C - търся информация
    От shiatzu във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 10
    Последно: 07-12-11, 21:52
  3. Търся информация за фирма
    От deveca във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 21
    Последно: 21-03-06, 02:57
  4. Търся информация за митнически софтуер
    От DoRa във форум Общ - софтуер
    Отговори: 10
    Последно: 03-06-04, 13:14
  5. спешно търся информация
    От rinpoche във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 27-03-03, 19:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе