Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 44

Търся информация за Българска Асоциация по четене

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Търся информация за Българска Асоциация по четене

Българска Асоциация по четене предлага обучение за 11 клас- 1 година в Англия или Щатите.
    Тъй като не откривам никаква информация за тази програма и кординати на тази асоциация реших да запитам тук. Някой знае ли нещо за тази асоциация? Ползвал ли е техни услуги или участвал ли е в техни мероприятия? Интересува ме дали си струва, участието в програмите ASSIST или HMC предлагани от тази асоциация, тъй като парите които искат не са малко а информацията която предлагат за тези програми на две лисчета е твърде оскъдна.
    Някой ако знае нещо - интересува ме всяка информация за тази асоциация или програмите им!

Благодаря предварително на отзовалите се!

Единственото инфо което открих е:
    Българска асоциация по четене
    п.к. 205, София 1000

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Re: Търся информация за Българска Асоциация по четене

Изглежда ми малко съмнителна липсата на информация, сайт, е-мейл. А адрес само с П.К... Да не е някаква уловка.

4. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Сама си си отговорила на проблема:
    Цитат Първоначално публикувано от DoRa
    ...парите които искат не са малко, а информацията която предлагат за тези програми на две лисчета е твърде оскъдна
    Освен това аз не бих изпратил пари на пощенска кутия по какъвто и да е повод и заради каквато и да е идея.

5. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Тези неща притесняват и мен затова питам тук ако някой знае нещо!

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Ако можеш - провери дали въобще има регистрирана такава асоциация, предмет на дейност, седалище и т.н.

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Хмм, че доколкото виждам, Гугле ги е било индексирало по едно време, има и адрес и телефона, ама защо е запустяло всичко - кой го знае

8.  

9. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Нещо много съмнителна ми изглежда тая работа... а да им дам пари при такива обстоятелства.... все едно да ги отпиша....

10. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Цитат Първоначално публикувано от Black Adder
    Хмм, че доколкото виждам, Гугле ги е било индексирало по едно време, има и адрес и телефона, ама защо е запустяло всичко - кой го знае
    Индексира това име, и все дава имената на две госпожи от Софииски университет, но и техните e-mail's нещо не са верни вече.

11. lilavo
    Guest

Ох, колко съм го псувала тоя конкурс! Аз уча в ГЧЕ "Екзарх Йосиф I", гр. Ловеч и в момента масово участваме в състезанието (масово означава, че от 7-те възможни кандидата ще отидат 7). Та псувам го, защото кандидатствам без хич да ми се ходи в чужбина и ме е срам да се откажа преди да съм стигнала до интервюто, щото вече ми написаха препоръки и почти попълних документацията. Освен това вторият кръг е на супер неприятна дата - поледния ден от ваканцията!!! А информация за тази асоциация наистина няма из мрежата като че ли, но миналата година едно момиче и едно момче от моето училище спечелиха и заминаха. Така че не мисля, че е измама.

12. Sasha Antunovich
    Guest

Истнината е, че този конкурс не е фалшив, а всъщност не е за масово участие, тъйкато има строго определени параметри. Точно затова няма нужда да се разпространява информация навсякъде.
    Право за участие в конкурса имат само ученици(10 клас) от профил- английска паралелка в езикова гимназия
    .
    Както се казва, за да участваш- трябва да си "eligible"
    Аз съм от англисйката паралелка на НАЦИОНАЛНА АПРИЛОВСКА ГИМАНЗИЯ- Габрово и ще участвам на ТЕСТА, след като бях избран от учителите. Самото избиране става на базата на есета, които пише целият клас и после биват проверявани.
    На ТЕСТА се явяват останалите избрани ученици от езиковите гимназии, а класиралите се отиват на интервю. Там ако те харесат те включват в програмата си за обучение за 1 година в САЩ или Великобритания.
    Информацията е доста подробна и се дава от преподавателите в гимназията, а за сумата съм съгласен, че наистина е прекалено висока, като се има предвид, че преди няколко години не се даваха никакви пари.

13. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Вчера преведох 30 лева. Дъщеря ми участва, не е менте работата.
    Всяка година от тук, от местната езикова гимназия отиват по един или двама ученика.
    Но мисля, че вече е късно за участие тази година. Сега предстои втори кръг, затова.

@lilavo
    Това "от 7-те възможни кандидата ще отидат 7" ми се струва малко странно твърдение или не те разбирам.
    Какво искаш да кажеш, че сте одобрени седем и някой ви уверява, че ще отидете и седемте ученика?
    Ако твърдиш това, честно казано съмнявам се.
    А иначе, успех ти желая на теб, след години ще оцениш, че си е струвало [дано].

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Не знам дали е късно, щото при нас скоро дадоха документи т.е в началото на декември, та първо трбваше да питам щото по документите и обясненията от училището няма много яснота. Повечето неща са според мен на може би...
    А 10-ти клас дете без добра информация как се праща ...?

16. tysho
    Guest

Az sym ot klasa na Sasha Antunovich. I moga da potvyrdq che naistina rabotata ne e "mente". No i e vqrno che mogat da uchastvat samo uchilishta koito imat tova pravo - za poveche info uchitelite po ENG - Maika mi vchera sashto prevede 30 lv, a i dooformqm edna kamara dokumentaciq koeto qsno i krasnorechivo govori che konkursat e seriozen, kakto i konkurenicqta Az sashto preminah parviqt krag i se nadqvam az i moite sauchenici da se predstavim pone dostoino na sledvashtiq, koito shte se provede v Sf na 7 jan.

17. Sasha Antunovich
    Guest

@lilavo
    Това "от 7-те възможни кандидата ще отидат 7" ми се струва малко странно твърдение или не те разбирам.
    Какво искаш да кажеш, че сте одобрени седем и някой ви уверява, че ще отидете и седемте ученика?
    Ако твърдиш това, честно казано съмнявам се.
    А иначе, успех ти желая на теб, след години ще оцениш, че си е струвало [дано].
    Така е, всички които са избртани отиват на 2-ри кръг, защото иначе какъв е смисъла да плащате 30 лева, ако не е сигурно, че детето Ви ще участва. Организацията няма право да иска пари за нещо, което не е сигурно, че ще се състои...

18. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Определено съмнително да се скрият така добре от очите на хората, още повече като гледам всички са преминали първи кръг и ще дадат по 30лв за втори , а накрая я заминат 1-2ученици, я не...освен това срещу очевидно солидно заплащане... и бас държа в някое село на Англия или щатите...
    Определено нещо не им е наред, още повече че легитимна подобна организация(само че ориентирана към университетите) е Ерасмус(еразъм), там популярността е значително по-голяма, никой от нищо не се крие, и заминаването е в общия случай безплатно, че и със стипендия....
    btw чудя се защо хората тук се избиват да пращат децата си по англо-говорящите села...имаше една приказка - прати ме мамо надалеко, та да се хваля леко....

а някой ме изпреварил с 30-те лева...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Търся информация за Daikin FN 253TX-W
    От Bai_Georgi във форум Климатици Daikin
    Отговори: 17
    Последно: 13-06-12, 17:34
  2. CS-G40T-C - търся информация
    От shiatzu във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 10
    Последно: 07-12-11, 21:52
  3. Търся информация за фирма
    От deveca във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 21
    Последно: 21-03-06, 02:57
  4. Търся информация за митнически софтуер
    От DoRa във форум Общ - софтуер
    Отговори: 10
    Последно: 03-06-04, 13:14
  5. спешно търся информация
    От rinpoche във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 27-03-03, 19:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе