Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 50

Всички лъжат мами.... им Globul-ска

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Re: Всички лъжат мами.... им Globul-ска

За кое си плащаш?! Я се съвземи малко, измий си очите!
    Едно време картите струваха пари.
    Сега са безплатни, плащаш само използваните услуги. Достъп и услуги осигурени от оператора чрез номер, който ти се е паднал, без никакви ангажименти.

Ако сменяш номер, плащаш, тогава може да имаш претенции.
    В случая не плащаш и никакви претенции [към номера] не са основателни.
    Можете да мърморите за качеството на услугите, но не и за някакви неудобства с номера.
    Удобството струва пари.

На мене пък PUK кода не ми харесва. Труден е. Защо, като си плащам?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Цитат Първоначално публикувано от Malone
    Значи, ако си на нормална тарифа а не карта това не може да стане? Не мисля така.

4. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Я вземи ти се съвземи малко. Какво значи това 'едно време картите струваха пари' ? В цял свят картите се дават безплатно от операторите, ти тука се опитваш да ми обясниш че сме хванали някой за шнура като ги взимаме без да плащаме. Оправи се малко, излез от социализма в който живееш, и си отвори очите, че живеем в свят на пазарна икономика, в който интересите на клиентите излизат на първо място. И щом клиента иска и ще му е по-удобно номера да не е бил ползван скоро преди това, то това ще стане. Както стана и с избирането на номера, които в напредналите на пазара ни оператори, отдавна си избираш сам, а не да ти се 'пада'. И забележи - неплащам нищо за това, а претенции имам.
    Аз съм клиент на съответния опетатор и имам право да мърморя за каквото си искам, той е длъжен най-малко да ми обърне внимание, а такива като тебе са обречени на сигурен фалит с начин на мислене като
    ....Ако аз бях на мястото на Глобул, дори нямаше да коментирам този въпрос с тебе.....
    и
    ....Можете да мърморите за качеството на услугите, но не и за някакви неудобства с номера......
    В крайна сметка затова и неси на мястото на Глобул или някой от неговата категория.
    Да, удобството струва пари, но преди това клиента е цар !
    И ако в БГ тепърва става, или при теб никога няма да стане, то в цивилизования свят е така. Така че успех !

5. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

@DK
    Цитат Първоначално публикувано от DeathKnight
    Значи, ако си на нормална тарифа а не карта това не може да стане? Не мисля така.
    Какво имаш предвид "нормална тарифа" и "карта"?
    Отишъл е в офиса, казал е "Искам Глобул Смарт" и е получил Глобул Смарт.
    Не разбирам въпроса ти Рици, обясни моля те.

@MetalMilitia
    Първата ми GSM карта я купих за 480 лева. Само картата. За теб обаче този период е обвит най-вероятно с детски спомени.
    Така че, не винаги е било безплатно.

Цитат Първоначално публикувано от MetalMilitia
    И щом клиента иска и ще му е по-удобно номера да не е бил ползван скоро преди това, то това ще стане. Както стана и с избирането на номера, които в напредналите на пазара ни оператори, отдавна си избираш сам ...
    Да, ще стане, но след заплащане.

Ще е безплатно, ако са изпълнени кумулативно трите условия:
    1. Номера е свободен
    2. Не попада под квалификацията "златен" или "сребърен"
    3. Ако избора е заявен при сключването на договора.

В случая нищо не е заявено, което предполага получаването на случаен свободен номер.
    Избора на номер при изпълнение на горните две условия не се заплаща, но тук не става дума за избор, а за смяна на съществуващ номер по договор.
    Смяната на номер се плаща, навсякъде е така.

Аз съм клиент на съответния опетатор и имам право да мърморя за каквото си искам, той е длъжен най-малко да ми обърне внимание, а такива като тебе са обречени на сигурен фалит с начин на мислене като и В крайна сметка затова и неси на мястото на Глобул или някой от неговата категория.
    За мен не се грижи, аз си знам къде съм и в коя категория съм.

Да, удобството струва пари, но преди това клиента е цар !
    ... и господар!

И ако в БГ тепърва става, или при теб никога няма да стане, то в цивилизования свят е така. Така че успех !
    Благодаря!
    Е ... вероятно имаш повече опит с "цивилизования свят". Дано наистина е така.

Пък и ... операторите, като клиентите драги ...
    Смяташ ли, че е нужно да се обръща внимание на клиент, който вместо да седне, да помисли една минута и да посмята още толкова, предпочита да напсува звучно оператора си.
    Цар ли е този клиент?
    "Мамицата им Globul-ска" ... как цивилизовано звучи, а?

6. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Ами изглежда с "цивилизования свят" имам повече опит, въпреки че от периода в детските ми спомени ти си по-напред. Жалко че почти нищо от тогавашния свят няма да ти свърши работа днес. Ще трябва да се научиш да се адаптираш, няма как.И съжаление периода с картите по 480лв го помня, несъм го и отричал, и ако живееш още в него е време да излезеш.
    Относно избора на номер, още от самото начало съществуването на Вивател, като си подписваш договора те питат какъв номер искаш. И е естествео ча ако е зает няма да ти го дадат. Нормално е и по-интересните номера да не се дават безплатно поради голямото търсене, и по-скоро гъзарията с тях. Жалко че някой могат да си избират номера а ние не, нали. Гадни фашисти
    Тук ще трябва да те осветля и за смяна на съществуващ номер по договор, който става с едно обаждане на оператор, но мисля да не го правя, вярвам че ако искаш можеш и сам да се справиш. Та и "Смяната на номер се плаща, навсякъде е така." излезе невярно, незнам да продължавам ли, че взе да ми омръзва.
    Поздрави и със здраве.

P.S. Звънни да пием по кафе като дойдеш в реалния свят.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

само едно мога да кажа към недоволните абонати на Глобул
    -"Вие ако искате ", Никой не Ви кара насила.
    ( само си задайте въпроса - ако бяхте Вие собственик , по друго ли щяхте да правите? - Едвали !!!)
    ако не са изпълнили условиятаси има адвокати , има КЗП, има други оператори.
    на мен до едно време ми бе изгодно към Глобул , сега ми е изгодно към Мтел , утре сигурно към Вивател.
    както се приема закона да се запази номера - ще си ги менкам през 6 м ако ща !

8.  

9. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    както се приема закона да се запази номера - ще си ги менкам през 6 м ако ща !
    то хубаво, ама ако е както е на запад - 20-30 еуро за смяна....

10. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

@MetalMilitia
    Благодаря за анализа на съвременния свят и напътствията, които ми даваш.

Еми ... да отиде във Vivatel бе драги, някой спира ли го?
    Няма въобще да си губи времето.
    Отива до Глобул, разваля си договора [сигурно е лесно, пише го в договора], след това отива във Vivatel, намира подходяща на "Globul Smart" оферта, подписва договор и после си сменя номерата безплатно колкото пъти си иска. Наистина е идеално.

И ще е толкова по-безпроблемно от 30-те секунди разговор с ОББ.
    "Мамицата им Globul-ска", нали?
    Друго си е да си "цар" за Vivatel!

Очаквах да коментираш сметката, лъжливата, но нали ти е омръзнало ... няма нужда от коментар, нали?

За обаждането. Ще ти се обадя разбира се. Ако имаш покритие.

@FearMe
    Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    то хубаво, ама ако е както е на запад - 20-30 еуро за смяна....
    A, е как така бе? Нали в цивилизования свят съм цар?!
    Аз мислех, че те ще ми дават 20-30 еУро ...
    MetalMilitia е по запознат от мен, той ще каже как е в "цивилизования свят".

11. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Malone, мисля че много смешен взе да ставаш, неслучайно в началото говорех за
    друг оператор
    точно защото неискам да подхващам глупавия спор за общо-взето фенщина към някой си оператор. Бях достатъчно коректен да коментирам безпристрасно от странична гледна точка услугите на операторите. Ти като нямаш акъл за толкова си се спасявай както искаш. Аз съм го направил по моя начин, имам си обхват, и добра Globul Business оферта, и нети набивам избора си в главата.

Peace

12. Member
    Тук е от
    Oct 2006

.

13. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Peace разбира се MetalMilitia, оставям настрана коментара ти за умствения ми капацитет, то е въпрос на възпитание.
    Не робувам на никаква фенщина, клиент съм на трите национални и на два чужди оператора.
    Въпроса беше, че тук става дума за някакви абсолютно безпочвени претенции, наречени "царски".
    Цар е този, който си плаща, така е в бизнеса за съжаление. Този, който псува преди да помисли не е цар, няма да го определям какъв е.
    Ти отиваш при мобилния оператор, ти си го избираш, никой не те кара насила.

Аз бих нарекъл горните две претенции мързел и глезотии, след като едната претенция няма нищо общо със истината, а другата се преодолява с 30 секунден разговор.

Нещо повече, би могло номера който ползваш, да се нарече собственост на оператора, а не твой , дори и да си го платил, дори и да е златен, след като той има право да го променя при известни условия с единственото задължение да те уведоми за промяната.

За справка "Общи условия за взаимоотношения с потребителите на мобилни, гласови, телефонни услуги по стандарт GSM", които всеки би трябвало да прочете преди да сключи договор.
    Глава IV, т. 16

Ако не те мързи, позвъни да провериш във Vivatel [относно Общи условия на БТК Мобайл ЕООД] да провериш как е.
    .:: HINT ::.
    т. 16.3

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Не разбирам въпроса ти Рици, обясни моля те.
    Отивам аз и не искам Глобул Смарт.. искам Глобул 480 - пак ще ми набутат 2-ръка номер?

16. Тук е от
    Nov 2005

Реално погледнато няма ниакакав начин да разбереш дали номера, който получаваш е рециклиран.

17. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Не и ако кажеш кой номер искаш и той е свободен и не е "златен" или "сребърен".

И то пак може да се окаже, че този номер някога е бил ползван от някого и той е прекратил взаимоотношенията си с Глобул. Но все пак е този, който искаш, желанието си е твое.

А ако не заявиш никакво желание, системата ти предоставя номер от наличните.
    Със същите рискове.

Не знам дали можеш да поискаш номер, който никога не е бил използван досега.
    Глобул вероятно имат база данни за това, но тя едва ли е достъпна в бизнес центровете.
    Може би някъде по върховете има достъп до нещо такова ...

А и не мисля, че при някой от трите ни оператора положението е по различно. Избора е от свободни номера. Няма никаква гаранция за поведението на предния собственик, ако е била рециклирана.

18. Member
    Тук е от
    Oct 2006

.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Лъжат ли Globul?!?
    От wolfman78 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 03-05-13, 13:23
  2. Повреден бойлер - възможно ли е да ме лъжат
    От wildpeasant във форум Ремонт и сервиз - Бяла техника
    Отговори: 3
    Последно: 27-02-13, 23:06
  3. ТВ Европа МАМИ!
    От Eddie във форум Черен списък
    Отговори: 7
    Последно: 26-01-11, 06:49
  4. Globul b-free - лъжат
    От ilhanbg във форум Технологии
    Отговори: 55
    Последно: 17-03-06, 23:18
  5. Отговори: 11
    Последно: 07-11-05, 20:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе