Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 50 от общо 50

Всички лъжат мами.... им Globul-ска

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Re: Всички лъжат мами.... им Globul-ска

.

2.  

3. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Чак вече се чудя, на друг език ли пиша?!
    Написах нещо и почваме едно повтаряне, едни обяснения.
    Ако някой чете постовете ти ще остане с впечатлението, че сме на различни мнения.

Виж си първите три изречения. На кого го пишеш това, не разбрах!
    "100% съм прав за рейнджовете". Някъде написал ли съм, че не е така?
    Напротив, няколко поста по нагоре съм написал ясно:

Доколкото ми е известно предплатените и "послеплатените" са в различни рейнджове [първа цифра].
    Терминиран е номера, който вече е предаден за "монтиране" към SIM карта и разпространение в мрежата, а не този, който е под карантина, както го наричаш. Под карантина е в дванадесетия месец или по някакво бюрократично стечение на обстоятелствата малко време след това.
    Сега, току що ти написах, че имах доста тичане по мъките и се опитах достатъчно ясно да си изясня понятията, не говоря от трето лице. Имах абсолютно всички документи и клиентски кодове свързани с предплатената карта, както и забележи последния ваучър, от който бях заредил картата.

И всичко щеше да е неуспешно, ако не се беше намесил човека, за който говорех по-горе.
    Така че терминирана си е терминирана, никакви карантини няма вече в него период.

За мен темата приключи, почвам да се изнервям, като почнем да словоблудстваме по едно и също твърдение и да обясняваме едно и също нещо по 354 пъти.
    Вие си продължете.

4. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Цитат Първоначално публикувано от nocToRHHo 3JIo
    Отново потретвам нещо, което казах вече в темата. ТЕРМИНИРАНИЯТ номер на абонат се пази известно време под КАРАНТИНА и даже след това абонатът има ПРЕДИМСТВО при опит да се сдобие с номера. Единственият въпрос е дали ще плати, или ще успее да си го върне безплатно.
    Айде пак се прочети внимателно.
    Понятието, което използваха служителите на оператора, когато исках да си върна номера беше "номерът ви е терминиран, минали са 12 месеца от последното Ви зареждане с подходящ ваучер", което означавало по терминологията, която те използват само едно:
    Единствения начин да си върна номера е по някъкъв начин да разбера къде ще бъде разпределена тази карта за продажба и да отида да си я купя от там.
    Никакви карантини, никакви предимства, никакво безплатно няма след терминацията.
    Ако аз само съм "чувал от тук от там", предполага се, че служителя [в централния офис] знае какво говори и използва терминологията правилно.

.:: EDIT ::.
    Не е добре да се редактираш така.
    По принцип почти никога не пускам два поста един след друг.

5. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    Да, ама не! Това е заблудата на много хора и от това операторите печелят. В "Общите условия" няма такава клауза, защото тя юридически е неиздържана. Тези пари не са такса, а предплатен брой импулси и няма основание да ги губиш. Имаш правото да ги изразходваш или ако картата по някакви причини е излязла от употреба, да си ги поискаш обратно или да поискаш да се прехвърлят на друга карта на същия оператор. Имах вече един такъв случай и след един дълъг разговор с операторката от *88 парите (20лв) отидоха в картата на сина. Сега пак имам случай с спряна карта и ме посъветваха да пусна писмена молба. Още на втория ден, след като я пуснах, ми се обадиха, че молбата е приета и дадена за разглеждане. В картата останаха (10лв). Сега чакам отговор или отново прехвърляне на парите в друга карта.
    Давам този случай за пример, че човек трябва да си отстоява правата.
    Самоцирам се да припомня за какво ставаше дума...
    Всъщност добрата новина е, че и този път си получих парите, за което бях уведомен както с лично обаждане, така и с SMS, че картата на сина ми е заредена с 10лв. Значи е въпрос на практика, а не на случайност.

6. Member
    Тук е от
    Oct 2006

.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

1. Лъжат ли Globul?!?
    От wolfman78 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 03-05-13, 14:23
  2. Повреден бойлер - възможно ли е да ме лъжат
    От wildpeasant във форум Ремонт и сервиз - Бяла техника
    Отговори: 3
    Последно: 28-02-13, 00:06
  3. ТВ Европа МАМИ!
    От Eddie във форум Черен списък
    Отговори: 7
    Последно: 26-01-11, 07:49
  4. Globul b-free - лъжат
    От ilhanbg във форум Технологии
    Отговори: 55
    Последно: 18-03-06, 00:18
  5. Отговори: 11
    Последно: 07-11-05, 21:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе