.
Чак вече се чудя, на друг език ли пиша?!
Написах нещо и почваме едно повтаряне, едни обяснения.
Ако някой чете постовете ти ще остане с впечатлението, че сме на различни мнения.
Виж си първите три изречения. На кого го пишеш това, не разбрах!
"100% съм прав за рейнджовете". Някъде написал ли съм, че не е така?
Напротив, няколко поста по нагоре съм написал ясно:
Терминиран е номера, който вече е предаден за "монтиране" към SIM карта и разпространение в мрежата, а не този, който е под карантина, както го наричаш. Под карантина е в дванадесетия месец или по някакво бюрократично стечение на обстоятелствата малко време след това.Доколкото ми е известно предплатените и "послеплатените" са в различни рейнджове [първа цифра].
Сега, току що ти написах, че имах доста тичане по мъките и се опитах достатъчно ясно да си изясня понятията, не говоря от трето лице. Имах абсолютно всички документи и клиентски кодове свързани с предплатената карта, както и забележи последния ваучър, от който бях заредил картата.
И всичко щеше да е неуспешно, ако не се беше намесил човека, за който говорех по-горе.
Така че терминирана си е терминирана, никакви карантини няма вече в него период.
За мен темата приключи, почвам да се изнервям, като почнем да словоблудстваме по едно и също твърдение и да обясняваме едно и също нещо по 354 пъти.
Вие си продължете.
Айде пак се прочети внимателно.Първоначално публикувано от nocToRHHo 3JIo
Понятието, което използваха служителите на оператора, когато исках да си върна номера беше "номерът ви е терминиран, минали са 12 месеца от последното Ви зареждане с подходящ ваучер", което означавало по терминологията, която те използват само едно:
Единствения начин да си върна номера е по някъкъв начин да разбера къде ще бъде разпределена тази карта за продажба и да отида да си я купя от там.
Никакви карантини, никакви предимства, никакво безплатно няма след терминацията.
Ако аз само съм "чувал от тук от там", предполага се, че служителя [в централния офис] знае какво говори и използва терминологията правилно.
.:: EDIT ::.
Не е добре да се редактираш така.
По принцип почти никога не пускам два поста един след друг.
Самоцирам се да припомня за какво ставаше дума...Първоначално публикувано от Lupus
Всъщност добрата новина е, че и този път си получих парите, за което бях уведомен както с лично обаждане, така и с SMS, че картата на сина ми е заредена с 10лв. Значи е въпрос на практика, а не на случайност.