Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 51

Дайте акъл за електрическа самобръсначка.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2007

Re: Дайте акъл за електрическа самобръсначка.

Аз купих на моя мъж Philips, с 2 ножчета, и той е много доволен. Но и цената и е много добра. Тази която си избрал е на добра цена, дано да ти свърши работа, ползвай си я със здраве.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2006

HQ 9070
    Получих я вчера по куриер с наложен платеж 166лв. и левче доставката (98стотинки).
    Симпатична, удобна. Бръсне бързо и леко. Тиха е, мие се на чешмата. На ток и акумулатор. Акумулаторът е литиево-йонен, т.е. не е необходимо да го изтощаваш, преди да го заредиш. Може да дозареждаш по всяко време. Дават и 80 минути работа. Вероятно ще изкарва няколко седмици с едно зареждане, но има брада и брада... Още не съм пробвал тримерчето.

Ами много съм доволен като за начало. Има си меко калъфче за командировки и симпатична стойка за стационарно.

Пак благодаря за полезната информация!

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

и аз напоследак се заглеждам по тия машинки и се чудя дали са по-добри от конвенционалните самобръсначки...

какви са им плюсовете/минусите на електрическите самобръсначки? например по-добри ли са за кожата... по-добре ли бръснат... всички казват "бързо", ама това за ваште бради колко време е? 1 минута, 5 минути, 10? разликата между 2 и 3 главата освен в скоростта забелязва ли се по-друго?

5. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

@dark, най-вероятно всичко зависи от конкретната брада - гъстота, твърдост и посока на растеж на космите. Лично при мен не е по-бързо, не е по-приятно и не е по-качествено. Единственото предимство за себе си виждам по време на пътуване, когато мога да нося само една джаджа, вместо три (бръсначка, пяна и одеколон).

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

ама съвсем без никакви допълнителни мехлеми и помади ли се ползва електрическата самобръсначка?

7. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

По принцип - съвсем. Е, ако ти излизат пъпчици след бръснене би трябвало да слагаш афтършейв, но май не е често срещано явление. Някои самобръсначки имат вграден резервоар за някакво кремче на Nivea, което се изпуска по малко по време на бръсненето. Можеш да ги разгледаш тук.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

ами ножчетата на колко време/бръснения се сменят?

10. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

В книжката на моята пише препоръчително на 1 година. Аз не съм ги сменял, а я имам от 3 г., като я позлвам от време на време.

11. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

прегледай 'user manual' - там сигурно пише кое IRQ се заема по подразбиране...

освен това - може би се опитваш да монтираш ножчета 8Х в слотове 1/2Х.. !!!

за всеки случай обаче - питай производителят/или неговият оторизиран дилър(дистрибутор)/ дали използването на автършейв от 'third party's manufacturers" няма да наруши по някакъв начин твоята "Limited Warranty"...

добавено

... - нямам думи... просто...

аз драскам във форума с компирче за 150-200 лв МАХимум, вие ми говорите за самобръсначки от по 300-400 лв ..

Цитат Първоначално публикувано от dark
    може "компирчето" да е за 150-200, ама май си пазарувал от дилъра днеска пак за толкова?
    хехе - аз не пия КОКА/Пепси, бе бате - пия карнобачка

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

може "компирчето" да е за 150-200, ама май си пазарувал от дилъра днеска пак за толкова?

13. Тук е от
    Feb 2007

Мъжа ми я ползва близо 2г. и още не сме сменяли ножчетата, а я използва редовно. Поне 1 седмично.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Имам Филипс - с две глави, на батерии само, отпреди повече от 20 години.
    Навремето я купих от Кореком, не помня за колко, най-вече да я ползвам при пътуване.
    И първите десетина години я ползвах сравнително рядко - 1-2 пъти месечно,
    но повече от над 10 години вече я ползвам редовно - поне 4 пъти седмично и нямам проблеми.
    Ножчетата са самозаточващи се и за този период не са показали умора .
    Само минах от 7-8 години изцяло на акумулаторни батерии, абсолютно безпроблемно.
    Моделът е Philishave type HP1215, made in Japan.
    Така, че за мен - марката е Philips!!!

16. Тук е от
    Dec 2006

С това HQ 9070 се бръсна средно за 2'10". С оформяне на бакенбардите отива към 2'30".
    С бебошера отиваха към 4-5 минути и пропускаше много дългите косми..

17. Тук е от
    Dec 2006

Да дам отчет...
    Най-после акумулаторът клекна. От 1.02 до 9.03 са 37 дни с едно зареждане. Бръснех се всеки ден по две, две и половина минути и 4-5 пъти съм си оформял бакенбардите.

Много съм доволен.

18. Member
    Тук е от
    Jan 2002

не исках да отварям нова тема, затова ще пиша в тази.
    наскоро ми подариха Браун 1775. много ми харесва дизайна, удобна е в ръката, не е много шумна. много й се зарадвах в началото.
    останах повече от очарован като започнах да се бръсна - никога не съм бил толкова гладък в бузите и брадичката. но проблемът е, че колкото и да се старая нищо не мога да обръсна отдолу - на гушата! както и да я въртя, нагоре-надолу - не става! дайте акъл, аз ли нещо бъркам или наистина си е смотана

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Електрическа самобръсначка Philips HQ8250
    От felixthecat във форум Приключили продажби
    Отговори: 2
    Последно: 26-02-12, 05:13
  2. Дайте АКЪЛ
    От airmiro във форум Тонколони
    Отговори: 13
    Последно: 11-03-11, 12:47
  3. Електрическа самобръсначка
    От smb във форум Малки домакински уреди
    Последно: 06-12-08, 11:06
  4. Дайте акъл
    От brestnichki във форум Процесори и Дънни платки
    Последно: 07-01-07, 01:13
  5. Дайте акъл, колеги
    От fori във форум Мрежи
    Отговори: 14
    Последно: 28-02-03, 14:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе