До колкото те разбирам отдолу, имаш в предвид шията.
По модерните смобръсначки от този тип имат приспособление за подстригване на брада и бакембарди.
Първо използвай него и в последствие се доизбръсни.
До колкото те разбирам отдолу, имаш в предвид шията.
По модерните смобръсначки от този тип имат приспособление за подстригване на брада и бакембарди.
Първо използвай него и в последствие се доизбръсни.
Има ли някой впечатление от PHILIPS HQ-9160 ?
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09016433
Бръснене му е майката ;-)
http://www.ffk-wilkinson.com/
Виж в коя посока ти растат космите - бас ловя, че не са перпендикулярно, както над устната и по бузите, ами са почти успоредни на кожата. И това е проблема. Но не се кахъри, не си сам !Първоначално публикувано от IBANEZ_
Така и така писах, да си кажа и моите впечатления: ползвал съм ел.самобръсначка и с решетка, и с глави - за по 3-4 дена. Такива обриви ми докараха, че не желая и да чуя за машинка. То проблемът си е при мен - изключително чувствителна кожа (акнето спря с пубертета - къмто 23-24г) и гадно твърд косъм на брадата. Ползвам Мach3 и на 2 седмици трябва да сменям ножчето, като се бръсна по 6 пъти седмично - просто ако пропусна 2 дена, трябва да се бръсна като Робърт де Ниро в "Недосегаемите" - с гореши кърпи и т.н.
А и още нещо, гледам и за времето пишете - явно го имате по много. Аз за 2 минути съм се сапунисал, обръснал, измил и съм си сложил афтършейв... не ми се мисли, ако тоалетната не беше отделна!
Намери познат който да ти я докара от US ... цената е около 2.5х по-ниска!Първоначално публикувано от plpenov
и аз да пиша, купих преди година Филипс с две от новите глави, но така и не ми хареса и не можах да свикна - бавно и неприятно, аз се бръсна 2 пъти в седмицата и с Джилет ми е супер, даже сега ще си купувам фюжън
Аз има Филипс с две глави със същата система за бръзнене. Страшна е. Много гладко бръсне и е по добра от Браун(Преди имах Браун). Недостатък е, че бръзне бавно, но тази е с три глави така, че ще е по бърза. Предимство на Филипса е, че по рядко се налага да се сменя глава, докато на Браун мрежичките се сменят по често. То си зависи от твърдоста на косъма.Първоначално публикувано от plpenov
rudy, електрическата самобръзначка е за всеки ден. Нестава да се ползва два пъти в седмицата, когато са ти много дълги космите. За тази цел Браун-а е по подходящ. Даже си има модели за дълги косми. Не си избрал правилната самобръзначка.
До скоро бях привърженник на самобръсначките еднодневки но станаха много некачественни. С триса зора си намирах с три ножчета.
Сега един познат ми продаде една италианска ел съмобрасначка CARRERA нещо невзрачно но се родих направо, с две мембрани е може да се бръснеш с пяна и без пяна ,както и на сухо. Казаха ми че вече имало и стри мембрани но не зная от къде да си купя или поръчам.
Колкото до икономия на време ,ми спестява доста ,сутрин хем съм в тоаретната по голяма нужда хем се избръсвам ,две в едно ,какво по добре от това ми кажете
Еее, това номер не съм го правил ощем. Да се*а и да се бръсна едновременно.
мисля да си купя електрическа самобръсначка Филипс, тъй като ми писна мач3 - прецаква ми кожата (чувствителна). брадата ми не е гъста и твърда, ако си купя електрическа по - добре ли ще е за кожата?
new 1, ще ти препоръчам първо да пробваш с Жилет M3PowerNitro - ония зелените с батериите. има огромна разлика. а ако я комбинираш с гел на жилет - зеления или имат един за твърда брада (червен или оранжев беше май) - няма грешка! не се усеща, че се бръснеш изобщо! ако тогава не си доволен - купувай електрическа от 300+ лв
new 1, след дълго мислене и четене на форуми, реших да си купя PHILIPS HQ-9160. В началото много странно ми беше докато свикна, но вече мога да кажа, че по добре се чувствам отколкото с жилет мач3 турбо, възпаленията, които се получаваха по гушата вече ги няма, а става и доста по бързо в сравнение с пяната после бръсненето - спестявам поне 10мин. повече за сутришното кафе
хмм, ами може да пробвам с тая новата на жилет, иначе, ако електрическите дразнят по - малко от мач3 направо си взимам една филипс. някой още да се изкаже по темата?
Здравейте,
имал съм няколко различни самобръсначки. Philips с три въртящи се глави наистина са добри, но не са за всеки: подходящи са за хора с големи бузи, пълни и с по-голяма повърхност на лицето, тъй като този блок от 3 глави е с голяма повърхост и зо хора, които са слаби, с ъгловато лице с малка повърхност не са удобни. Тези с две глави са за предпочитане. Тези с мрежичка които са също бръснат добре. Имам преки впечатления от Remington и Brown като Remington с двойна мрежичка са по.добри. Това е което мога да кажа като лични впечатления. Недостатък на тези с мрежичка е че режещата глава, която вибрира под мрежичката с течение на годините се износва и трябва да се сменя. Ако не си я купиш още в началото, след 7 г може и да няма.
Аз имам самобръсначка Philips 9160, купих си я за 400лв. от Технополис и това беше най-лошата покупка която някога съм правил. Бръсне много дървено нищо че е един от най-добрите модели. Като се избръснеш с нея и прокараш ръка през лицето си навсякъде драще. По-добре си вземи един жилет и това е. И аз искам да бръсне бързо, добре, да не дразни кожата и т.н. , обаче такова нещо нема. Сега си стои и от време на време я ползвам за да се убедя че съм сбъркал.