Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 51 от общо 51

Дайте акъл за електрическа самобръсначка.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Re: Дайте акъл за електрическа самобръсначка.

Цитат Първоначално публикувано от klim
    Аз имам самобръсначка Philips 9160, купих си я за 400лв. от Технополис и това беше най-лошата покупка която някога съм правил. Бръсне много дървено нищо че е един от най-добрите модели. Като се избръснеш с нея и прокараш ръка през лицето си навсякъде драще. По-добре си вземи един жилет и това е. И аз искам да бръсне бързо, добре, да не дразни кожата и т.н. , обаче такова нещо нема. Сега си стои и от време на време я ползвам за да се обедя че съм сбъркал.
    Съгласен съм на 100%. Имам същия опит.

2.  

3. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09042063-ето това си взех днес.Брадата ми е много твърда и груба и ако пропусна\спестя\ бръснене на 2 да не говорим за 3 ден е мъка,да се обръсна дори с чисто ново ножче.Сега гледам,че този проблем отпада-днес обръснах 2 дневната брада,а скоро ще пробвам и след повече дни.Сравнително бързо става,дискомфорта е минимален,няма разкървяване,единствено съжалявам,че не взех такава с 2 глави.

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Крайното оплюване на такива бръсначки е безсмислено. Прочетете в интернет, просто има хора при които не са ОК, не че са пълни буклуци за всички

Аз имам 8140 и макар да ми е по-гот с обикновенна, тази си е по-удобна :Р

5. Тук е от
    Apr 2006

Re:Дайте акъл за електрическа самобръсначка.

Стара, прастара тема. Ако има по-нова - извинявам се.
    Предполагам, че за 2 години нещата са се променили. Сигурно на пазара има по-достъпни и ефикасни машинки. На мен ми втръсна всяка сутрин да се коля, тъй като при мен без контра не става. Просто не става. Каква ми е брадата - не знам, обаче по 'нормалния' начин не става хубаво. Няма жилет, няма мач3-4-5...
    Затова мисля да инвестирам в ел. самобръсначка.
    Някой с отзиви от тази година?

6. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от metesator
    На мен ми втръсна всяка сутрин да се коля, тъй като при мен без контра не става. Просто не става. Каква ми е брадата - не знам, обаче по 'нормалния' начин не става хубаво. Няма жилет, няма мач3-4-5...
    Затова мисля да инвестирам в ел. самобръсначка.
    Някой с отзиви от тази година?
    Това с коленето съм го преодолял преди няколко години.
    Поръчвам си Jack Black Beard Lube Conditioning Shave или Clarins Men Skin Difference, а ако случайно го закъсам, ползвам бадемово масло. Можеш да прочетеш това: http://www.tialoto.bg/kozmetika/2006...ovolstvie.3159
    Ел. самобръсначка ползвам единствено, когато имам натоварена програма с много пътуване или трябва да направя второ бръснене за вечерно мероприятие. Но пак задължително в комбинация с омекотител преди това.
    Относно ел. самобръсначка - до сега съм имал само PHILIPS-и от триглавите. Голямо удобство е, ако имат и тример.

7. Тук е от
    Apr 2006

Цитат Първоначално публикувано от prince
    ...а ако случайно го закъсам, ползвам бадемово масло. Можеш да прочетеш това: http://www.tialoto.bg/kozmetika/2006...ovolstvie.3159
    Жив да си!
    Пробвах с бадемовото масло, няма грешка. Кожата става адски мека и по време на бръсненето, и след това!
    Е, всичко малко се омазнява и трябва да почивствам по-сериозно след бръснене, ама си заслужава. А марките, които си ми споменал по-горе, къде да ги намеря? В смисъл - офлайн?

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

1. Електрическа самобръсначка Philips HQ8250
    От felixthecat във форум Приключили продажби
    Отговори: 2
    Последно: 26-02-12, 05:13
  2. Дайте АКЪЛ
    От airmiro във форум Тонколони
    Отговори: 13
    Последно: 11-03-11, 12:47
  3. Електрическа самобръсначка
    От smb във форум Малки домакински уреди
    Последно: 06-12-08, 11:06
  4. Дайте акъл
    От brestnichki във форум Процесори и Дънни платки
    Последно: 07-01-07, 01:13
  5. Дайте акъл, колеги
    От fori във форум Мрежи
    Отговори: 14
    Последно: 28-02-03, 14:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе