Страница 4 от 9 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 130

Какво ви дразни по ТВ-то?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Re: Какво ви дразни по ТВ-то?

Струва ми се нормално при заглавие на темата "Какво ви ДРАЗНИ по ТВ-то?" и отговорите да са такива...

2.  

3. Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от atakmim
    Не ми се отваря нова тема, затова ще попитам тук - "Какво ви харесва по ТВ-то?"

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от atakmim
    Не ми се отваря нова тема, затова ще попитам тук - "Какво ви харесва по ТВ-то?"
    И що не отвориш такава тема, ами разводняваш тази? Там ще ти отговоря какво харесвам - харесва ми това, че ТВ-то е в другата стая и при това изключено.

5. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Някой гледал ли е скоро Сънчо? Къде ми е иконката с повръщането?

6. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Цитат Първоначално публикувано от muncho
    Та - има ли нещо, което харесвате по ТВ-то?
    Откакто интернет-скоростите тръгнаха нагоре, а количеството на рекламите започна да се изравнява с количеството на предаванията по телевизията, все повече задоволявам нуждата си от информация и филмови развлечения пред компютъра. Може би услугата "on demand" безкрайно закъсня, но на компа мога да гледам каквото пожелая, когато пожелая и с по-високо качество.

Единственото ценно, което може да се види по телевизията са дискусионните предавания, но и те силно оредяха. Май истината боли за днешните управници. За качеството на новините няма да коментирам - ефирът отдавна е обсебен от Медиците (с главно "М", това е хита на годината, заедно с АЕЦ-а), а колко далаверки минаха незабелязано в тяхната сянка - то пловдивския панаир се продаде за жълти стотинки, то магистралата пак е пусната за наддаване, то дпс продължава да изкупува земи и булгартабак, но това по телевизията няма да се чуе.

И последно, миналата седмица гледах едно проучване за броя клиенти на туристическия бизнес, привлечени от различните видове медии - телевизията беше под 10%. Вероятно и за други отрасли е така. Правете си изводите колко са убедителни рекламите и колко се гледат

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Пу, язък за новата плазма!

Трябва овреме да пренасочим колегите от темата "Помош при избор на Плазма/LCD" към нова тема - "Помощ при избор на мултимедиен PC"

8.  

9. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    Пу, язък за новата плазма!
    не е то "язък за новата плазма", а по-скоро "я дайте да видим сега как да закача тази плазма за компа"

10. VPM
    VPM е офлайн
    Member
    Тук е от
    Nov 2006
    Живее в
    София

А какво ще кажете за синята течност в рекламите за превръзки?

11. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Дразни ме ниското(да не кажа никакво) ниво на професионализъм в новинаркисте екипи. Масата от простотии които господарите ни повтарят всяка вечер според мен е недопустима. Особено за националните телевизии. Единствено bTV са малко по-напред от другите, но и там нивото не е каквото би трябвало.

Дразни ме и автомобилното предаване по btv в неделя. По-евтина и дразнеща имитация на Top Gear няма как да се направи. За 'готините' микрофони на водещите стил Майкъл Джексън през 80-те няма да коментирам, а тая веждесъща кошница Дачия Лоуган, която я карат по писта както в TopGear истински спортини автомобили е просто смешна. Че и викнали някакъв истински състезател да обясни защо се преобърнала настрани в завоя, все едно не се сещаме всички...shit in, shit out...

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Обожавам рекламите за шампоани, които дават 100% здравина на косъма и 200% обем. Как ли пък ги изчисляват тези проценти с такава точност....

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Дразня се, че чакам да гледам нещо в точно определен час.
    Дразня се, че няма пауза когато трябва да ползвам тоалетната.
    Дразня се, че ми губят времето с реклами и няма филтър за тях.
    Дразня се, че като има готин сериал трябва да чакам ден или седмица за следващия епизод.
    Дразня се, че кабеларката пуска любимия ми канал с гадно качество, а чалга канала е HD-TV ( образно казано )
    Дразня се, че новините са непълни или неактуални
    ..
    а да забравих се, дразня се че в "лека нощ деца" а.к.а Сънчо дават някъв филм на ужасите рисуван от психическо болен човек, който ще доведе до трайни увреждания на детето ми ( не че имам такова ), вместо някоя яка манга с дълбок смисъл и морални ценности.
    ----
    Е затова гледам телевизия много малко.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Поредната тъпа реклама. На Пиреос май беше. Отива оня да целува жабата и викат - кредити с екстри. Мдааа, целуваш ни по гъзовете и получаваш екстрите.

16. Member
    Тук е от
    Oct 2006

От онова недоразумение за бирата по тъпо няма -"това ли е най важното.....".
    Ми не е де ,колко може да е важна една бира

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Ало Къщата по NTV.
    Не за друго, ами защото за една вечер се набутах с 40 лв за телефон да звъня!
    Въпросът не беше труден, бях убеден че знам отговора, а наградата надхвърли 5 бона. Казах си: абе ще похарча малко за телефон (1,20 лв с ДДС на обаждане), ама нали знам отговора - ето ти едни лесни, немъчени и неизстарадани 5 бона....Да, ама уловката е да улучиш и да се обадиш пореден 10-ти, а после от всички 10-ти теглят жребии...Да, няколко пъти успях да стана 10-ти, но явно не е било достатъчно, така че не ме изтеглиха, а аз се простих с трудни, мъчени и изстрадани 40 лв

18. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Цитат Първоначално публикувано от tana
    ...,колко може да е важна една бира
    Недей така - може да е много важна. Особено сутрин.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 9 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Какво ви дразни в книгите?
    От FearMe във форум Книги
    Отговори: 30
    Последно: 06-05-18, 19:45
  2. Отговори: 7
    Последно: 26-03-14, 18:29
  3. Отговори: 6
    Последно: 01-03-10, 12:59
  4. Не ви ли дразни банера на abv.bg , mail.bg ...
    От Chipsy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 06-11-03, 18:55
  5. Отговори: 4
    Последно: 24-02-03, 19:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе