Там е бъдещето, радио и телевизия само от нета, и като видя че се уливат, им праскам най-демонстративно червеното хиксче.
Там е бъдещето, радио и телевизия само от нета, и като видя че се уливат, им праскам най-демонстративно червеното хиксче.
"палмолив неЙчърълс". да, "nature" e "нейчър", но "natural" е "нечъръл" ( с "ае", но няма символ "панделка", с който да го транскрибирам)
"в България има 4000 болни от спин, но 3000 не го знаят"
"в България всеки 12-ти е болен от хепатит, но 90% от тях не го знаят"
тяхната м@м@, дотам стигнаха да насаждат психози, че чак престанаха да се усещат.
"95% от хората са тъпанари, но нито един то тях не го знае"
Хахахха, защо до сега съм проспал тази тема не знам , обаче честно, ми вдигна настроението Аз за това и избягвам да гледам националните телевизии. 99,99% от рекламите ме дразнят още преди да са почнали Иначе интересно беше развитието при дезодорантите. Миналата година ни "защитаваха" 24 часа от неприятни миризми , тази година са още по-яки и ни защитават 48 часа. Тея хора няма ли да се спрат, скоро ще дойде времето да се пръскаме веднъж годишно и да ни държи цялата година.
нееее, ще се пият хапове, от които потта ти ще мирише хубаво 6 месеца
...понеже ще са с удължено действие/разтваряне/разграждане/.... а'ла ЦеТеБе идиотизма
Напълно те подкрепям, постоянно сме заливани от подобна информация за това как ти има нещо и само психират народа. А тази гала като подхване и тя да си рекламира предаванията за болести ми идва да изтрия нова от програмната схеме на телевизора си.Първоначално публикувано от FearMe
Надпреварата , кой ще измисли екстрат от по-екзотично растение в състава на козметичните си продукти, не мога да си представя докъде ще доведе.Чуквам в гугъла, с име на растението ший, и ми излизат само козметични продукти, и нито една снимка, като какво ли е пък това растение.
нова... какво говориш за нова, те станаха като двуфамилна къща: предиобяд - гала, следобяд и вечер - иван и андрей, с гости - иван и андрей
Дразнят ме олигофрените от Канал 1, на тея ням ли кой да им запали тъпата умряла телевизия!? Мани то няма такива тъпанари и такива олигофрении. Кой им дава въобще лиценза да пускат Световното първенство. Как може, хора дето не могат да говорят български гладко да ми коментират, а те коментарите са едни хубави, да ти умре магарето от заушка. Мали бесен съм. А пък "красивите" им футболни студия с ония пачи грозни, дето не знаят какво е корнер или дузпа. Или гадните им реклами и: "Спечелете 400 точки..." . Това не е телевизия а подигравка с хората. Че нямам един по-голям багер да ги изрина всичките от тая мизерна дупка, където са се окопали. Не знам вие как го намирате, но аз съм отвратен, не че преди не ги знаех, но покрай това световно направо ще си ги изтрия от приемника си. бесен съм .
Discovery, History Channel, DaVinci Learning - това е което се гледа...+AXN, AXN SciFi. Всички други са лайна. Оня ден гледам Милен Цветков в EBF. Вече не гледам и EBF.
Колкото по-малко телевизия, по-добре. Всичко е реалита, реклами, сапунки. Хич не ми е ясно какво им харесват, че 2/3 от българите не им стига и за кабелна си плащат.
Ооо и какви пари трошат за телевизори. Според мен телевизиите трябва да ни раздават телевизори безплатно, с ангажимента да ги гледаме.
от всичко, на телевизора гледам телевизия най-малкоПървоначално публикувано от fbr
а относно идеята ти - пепел ти на езика, че тогава 100 на 100 отгоре и отдолу на екрана ще има ленти, по които нонстоп ще текат реклами
ZOOM, zoom, zoom in!Първоначално публикувано от FearMe
От както почна световното , мразя и коментаторите на БНТ!
Нищо им няма на коментаторите. Виж заради онези свирки почти не го гледам.