Страница 7 от 9 ПърваПърва ... 56789 ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 130

Какво ви дразни по ТВ-то?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Re: Какво ви дразни по ТВ-то?

Мисля че повечето от LCD/плазмите имат функция за автоматично регулиране на звука - поне аз съм се интересувал от няколко бюджетни 32" модела и всичките са имали такава функция.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от fanta orange
    това нещо съществува при всички homme cinema и доста телевизори.
    То е главно използвано в музикалният свят и се нарича - compressor/limiter
    Друг е въпросът дали хората се сещат да го ползват
    Автоматичен контрол на нивото на звука се прилага още от 80-те години във видео касетофоните при запис. Но ефекта е по-скоро лош. Спомнете си някой пиратски филм на касета - където има тишина - постепенно се усилва един брум, едно бучене (при ниски нива автоматично се усилва звука, като се усилват и нежелани паразитни шумове), а като почне диалог - този брум изведнъж изчезва (автоматично се намалява нивото), но диалога пък едва се чува и спрямо брума преди това даже звучи по-тихо.
    Така че тази система си има недостатъци - изравнява тихите и силните звукови пасажи на едно ниво. И особено при гледане на филми се губи от въздействащи звукови ефекти.

Относно рекламите - преди доста време, в ерата на видеокасетите и преди рекламите да станат такова зло и у нас - бях чел, че сред американците имало мода да се записват на касети разни филми, шоута с изрязване на рекламите и след това си ги разменяли с приятели, съседи. Тогава това ми се стори много странна глезотия (какво пък - някаква си реклама), но сега вече като ни дойде на главата - изглежда като даже много хитро решение.

4. Member
    Тук е от
    May 2002

Много стана тука май , а?
    Но , ако да всяко добро същетво (рздаващо кожодерски кредити) застане поне още едно (такова) ще ни се такова майката.

5. Member
    Тук е от
    May 2002

А какво ще кажете за дълбокосмислената реклама на глобул с вълчето . Скоро не бях виждал по неадекватна и тъпо направена. Поздравих ги с мейл тия пичове и предложих награда от 5 000 лв. на този от екипа който направи по лоша от настоящата.

6. Member
    Тук е от
    Jul 2007

хахаххаах да, тъпа е

Последно време нещо, което ми хареса(темата е за нехаресване, ама трябва и майтап да става) е новата реклама на някакви прима карти на МТел с Део, в която си правят ебавка с оная реклама с жабата на фрог мобайл

квак-квак - щото говориш с жаба, пък МТел еди кво си

7. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

И мен ме дрази тоя вълк.Дразни ме и някаква жаба която истерично вика "Квак-квааак".Не обичам и аз когато в новините съобщават какво да гледаме в Мюзик айдъл или някоя по-голяма глупост.Не обичам и когато нивото на шума на определено предаване е едно и като почнат рекламите гръмва силно.Определено има много какво да учат нашите от западните телевизии.Трябва да залагат на повече собствени продукции които задължително да не са шоу и тв игри.

Да казвам ли че не харесвам Слави?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2006

аман от простамоли, дамски превръзки и реклами за лапнишарани

10. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Дразнят ме малоумните журналя, които от нямане какво да показват, тиражират навсякъде селянката "кен лий", вместо да я заплюят и натирят обратно в дупката, от която е изпълзяла.

11. Member
    Тук е от
    May 2002

Цитат Първоначално публикувано от Cko
    Дразнят ме малоумните журналя, които от нямане какво да показват, тиражират навсякъде селянката "кен лий", вместо да я заплюят и натирят обратно в дупката, от която е изпълзяла.
    Точно така !!! Прав си. Но за съжаление простотията в БГ е PR много отдавна. Припомнете си Биг Брадър , Сървайвър и т.н. Толкова искам да сме нормалн държава , че ми се КРЕЩИ вече.

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Какво ви дразни по ТВ-то?

Онази вечер по БТВ гръмко споменаха за новата сексуална революция в България!
    Е, това си е нещо, което няма как да не привлече вниманието на зрителя. Гарантирано. И какво мислите се оказа?
    Сексуална революция се оказа назначаването от Б. Борисов на 3 жени във властта. Вече бившата външна министърка и неуспял еврокомисар, новият еврокомисар и кметицата на София.
    Някой да намира в това нещо сексуално или революционно?
    Хайде поне една от трите да беше поне мъъъничко сексапилна, примерно на 22 г или нещо подобно.
    Че то едно време и Тато правеше такива сексуални революции с назначаването на Цола Драгойчева във властта

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

ти недей така!

ако вземат, че спрат да дават бат' бойко, с какво ще си пълят новините!?

оня ден щях да припадна от смях. то аз от телевизията гледам само новините и то само, за да се посмея. честно.

та, това е когато наш капитен беше в англия

тема 1 - бойко е в англия.. та-та-та... дрън-бръм...
    тема 2 - бойко получава писмо, изпратено от н'ам си каква жена с някаква си молба (не си спомням точно какъв беше казуса, простете)
    тема 3 - (е те тук идва кулминацията.. климакса, така да се каже бойко споделя мислите си относно жребия на българския национален балетен, хм-хм... футболен отбор за 2012

в скоро време очаквайте теми като "бойко коментира цената на свинското в разград", "бойко споделя опасенията си относно срока на годност на храните в промоциите в метро", "бойко открива нова детска градина в люлин по време на посещението си в япония", и сензационното "бойко има навик да си обува първо левия крачол на панталона сутрин"

дразни ме и изключителното невежество в рекламите (случайно чувам по някоя, ако не съм успял да се докопам до дистанционното навреме) - гарниеР вместо гарние, протеин от перла (WTF, откога перлите са органично вещество), екстракт от кашмир (говорим за екстракт от района Кашмир в хималаите, за екстракт от козата с име кашмир (вероятно я пресоват ) или за вълната й ), синята менструална кръв, която се лее из ведро от жените, та се налага да се градят диги около областта и т.н.

а за рекламите за детски продукти не ми се говори, защото ми иде да застрелям някого. изключително бесен бях преди година-две, когато се въртеше един кретенизъм "деца, знам, че не обичате мляко, ама с н'ам си какво какао ще си го пиете с кеф". вашата мама, ти му насаждай на детето, че не обичало мляко по default, после защо било 80 кила на 12 години, с астма и диабет...

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    .... синята менструална кръв, която се лее из ведро от жените...

В този случай да се радваме че още не им е дошло на акъла да показват нещата малко по в "риалити" стил.

Другите гадни неща - в часовете за хранене: лекарствата за запек, за газовете, за уринирането, за таблетките за простатата с които се вдигал самолета...

16. Member
    Тук е от
    Feb 2009

link=topic=30553.msg405099#msg405099 date=1265832867]
    Някой да намира в това нещо сексуално или революционно?
    Хайде поне една от трите да беше поне мъъъничко сексапилна, примерно на 22 г или нещо подобно.
    Е, rumen68, аз преминах кризата на средната възраст и вече откривам сексапил и в 28 годишните

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

"...Ескапел за след секс. Лекарствен продукт за възрастни..."

18. Member
    Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    Ботевград

Мислех да си купувам нов 16/9 ТВ, но няма какво да се гледа. В най-гледаното време само SMS и педе.астващи водещи. Затова ще си стоя в Нета, защото аз си определям какво да гледам.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 9 ПърваПърва ... 56789 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Какво ви дразни в книгите?
    От FearMe във форум Книги
    Отговори: 30
    Последно: 06-05-18, 19:45
  2. Отговори: 7
    Последно: 26-03-14, 18:29
  3. Отговори: 6
    Последно: 01-03-10, 12:59
  4. Не ви ли дразни банера на abv.bg , mail.bg ...
    От Chipsy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 06-11-03, 18:55
  5. Отговори: 4
    Последно: 24-02-03, 19:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе