Страница 6 от 9 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 130

Какво ви дразни по ТВ-то?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Re: Какво ви дразни по ТВ-то?

Имате поща, море от любов - бляяяк
    сървайвър, музик айдъл, танцувай, пей с мен и комщията, биг брадър - всякакви реалити простотии
    новините - само убийства, кражби и все лоши неща - пълна помия
    Шоуто на Слави - рядко има интересни гости, повечето от предаването му е пълна помия

Единственото хубаво по тв, което се сещам е някой мач от Англия или от Шамп.лига и когато има световни и европейски....понякога Спортен свят по Нова, когато не се говори за жълти неща и не се канят хора като Гъзис и Китаеца(кво па общо имат тея гейове със спорта ?!??!), гледам спортните новини понякога, едно спортно предаване по една регионална кабеларка и май тва е

П.С. Да добавя най-хубавото - незнайно защо на моя телевизор, който е доста старичък, не се лови новата факана телевизия ТВ2 и до сега не съм имал (не)щастието да гледам изродското предаване на гея Хазис.

В общи линии 90% от това, което дават по тв е помия....и забравих една от най-големите помии - РЕКЛАМИТЕ са помия.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Stanley
    ....и забравих една от най-големите помии - РЕКЛАМИТЕ са помия.
    За рекламите бях прочел едно много находчиво определение - унижаващи човешкият интелект. Абсолютно точно. Другата гадост е, че подсъзнателно въздействали, даже да ти е очевидно каква простотия рекламират....и малко по малко си изпълнявали задачата.

Ами игрите с парични награди? Където трябва да отгатнеш, да се обадиш и ти дават 1500 лв примерно. Едрогърдата мацка на екрана се старае да ти внуши, чупи пръсти, тръшка се че никой не звъни, никой друг не може да отгатне баламската загадка. Остава само да звъннеш и парите са си твои. Не знам колко печелят от това, но психологическата атака е много силна и нищо чудно в цялата телевизия да си изкарват заплатите само от тези обаждания по 1,20 лв.
    Всъщност ако накарат телевизиите да сложат един видим брояч на обажданията - май ще секне това златно поточе...

4. Member
    Тук е от
    May 2002

Най тъпо и инфантилно предаване - ОГЛЕДАЛА.
    Най-хубаво - познай думата например.
    БТВ - рядко тъпа телевизия с ясно изразен глад за кадри. Веднъж питаха малко детенце , по повод годишнина на новините си , за какво гледа новините и то горкото отговаря - "ми за да видим кой е катастрофирал и умрял" ( и питащите се смеят вместо да плачат)
    Не по- малко тъпо предаване "Сблъсък". 80 на 100 от гостите им се повтарят , темите им са ужасно уклончиви , неинтересни и с предизвестен край. Разчита се на простотията на водещите , сексуалните погледи и подмятания към изкуствената асистентка и към по надарените(най-често изкуствени) гостенки.
    НТВ - в събота вечер "имаш поща" - е те това е такава гнус и отврат , че почти нема на къде.
    Понеже не видях , някъде да е писано по постовете ,  някой да обича да гледа Cartoon Network , ще напиша , че аз обичам. Кураж , Декстър , Кравата и пилето , Самурай Джак , Крим адвенчър ъф Били анд Манди , Скуби До , Том и Джери , Looney Tunes пропуснах ли някого - Таз в Тазмания "елате в Тазмания". , смех , нема реклами и винаги ми доставя удоволствие.
    That's all folks 

5. Member
    Тук е от
    Nov 2007

Обикновено Дискавъри /понякога с подозрение,защото често ги хващам да ме къпят/чат-пат History/Explorer,и много рядко бг фолк,случайно минавайки,някоя песен ми е наострила палачинката,повечето от изброените/ТВ2,Планета,Балканики и разни чалги и гей-маанета-изобщо не съм ги инсталирал,а от поне 15 г не купувам нищо рекламирано...често ме питат-гледа ли оная реклама за еди -какво си? Ами не съм,без да искам чух от една реклама оригване като за световно,и си припомних на глас всички псувни и майни на езиците, които говоря...Хеле като чуя доння Латина как забременяла от Алехандро Порка Мадона и брат му,и след 1045 серии още не е родила....
    Това е,момчета,я модераторите-да спретнем Нет тв,или нещо от рода,че ми писна и от нет диджеи...
    Не позволявайте да ви промиват! Реклами....на турски казано- кандърма кьоше...

6. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2006

всякакви видове сапунени сериали и предвания "спечели пари"

7. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

Абе почти всичко ме дразни,но ми харесват: Оги и хлебарките по диема,AXN,history and explorer

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Аз забравих да кажа, че ми харесва предаването "Стани богат" като идея по принцип, но не ми харесва как е реализирано в България и водещият е доста неугледен. "Минута е много" по някога е интересно, то си е майката на всички предавания с въпроси в България и там поне човек може и да научи нещо, но пък в събота след обяд не винаги го засичам.

Но най-тъпото, може би, от всичко е,че по телевизията е пълно с връзкари, които нямат място там, някои от тях фъфлят, други не могат да казват р, трети не могат да четат вестниците...по кабеларките особено, които са с почти национално покритие, е пълно с неграмотни, неинтилигентни водещи и новинари.

За съжаление се наблюдава и в много от новинарските и спортните сайтове по интернет същата неграмотност и некомпетентност. между другото в България, която е с около 7,5 млн население има сигурно над 200 телевизии, докато в една Австрия, която е почти с размерите и броя на населението като на България, та в Австрия има само, забележете...само 3 телевизии. Това е. Ако и тука ги сведем до 3 сигурно качеството би се вдигнало....

10. Member
    Тук е от
    Oct 2001

Мен не дразнят ултра-некадърно-тъпите-платени журналисти, а те са около 95%

11. Тук е от
    Aug 2006

Харесвам "Отечествен фронт" с Мартин Карбовски, харесвам "Господари на ефира", харесвам "Ал Бънди" . Харесвам и някой други, но тези са ми фаворити )

12. Тук е от
    Dec 2007

Едно време, когато почнаха рекламите имаше една шега: "От тези филми не мога да си гледам рекламите" . Тогава като новост правеха впечатление. Сега това вече не ми е толкова смешно.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Как досега никой производител на телевизори не се е сетил да патентова и сложи в телевизорите си детектор на по-силен звук. Както се досещате - рекламите са със значително по-силен звук от останалите предавания. И да си имаш избор на опции, предварително зададени. При по - силен звук, да кажем в рамките на 3 секунди (тоест реклама):
    1. остава без промяна (функцията е на OFF) или
    2. превключва на предварително зададен друг канал или
    3. изключва напълно звука до нормализирането на нивото му.
    Това е съвсем елементарно изпълнимо и който го направи - ще си продава телевизорите като топъл хляб.
    Функцията може да се кръсти TV spam fighter

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    Как досега никой производител на телевизори не се е сетил да патентова и сложи в телевизорите си детектор на по-силен звук. Както се досещате - рекламите са със значително по-силен звук от останалите предавания. И да си имаш избор на опции, предварително зададени. При по - силен звук, да кажем в рамките на 3 секунди (тоест реклама):
    Отдавна е измислено, устройството се казва TiVO.

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от naskop
    Отдавна е измислено, устройството се казва TiVO.
    В Уикипедия TiVO го описват като програмируем видеорекордер... нищо общо със споменатата от мен функция за телевизор.
    http://en.wikipedia.org/wiki/TiVo

17. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Ами горе долу така е. Но тивото също записва и в реално време, което ти позволява примерно да паузираш дадена програма. Та като използваш тази функция можеш да си "буферираш" 10-15 минути филм и после като започнат рекламите си ги превърташ като пич.

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от naskop
    Ами горе долу така е. Но тивото също записва и в реално време, което ти позволява примерно да паузираш дадена програма. Та като използваш тази функция можеш да си "буферираш" 10-15 минути филм и после като започнат рекламите си ги превърташ като пич.
    Това и в момента мога да го правя с DVD рекордера си с вграден 160Gb HDD. На пауза дадено предаване и после го "догонваш" в реално време като можеш и да превърташ рекламите по-бързо. Или на запис и после гледаш. Но това не е устройство, което може да регистрира рекламите и да им реагира по някакъв начин. И е много скъпо за целта.
    Аз имах в предвид една елементарна схема която следи нивото на звука и която би могла да се вгражда в телевизорите. Всъщност моят ТВ Philips си има динамичен контрол на звука - при силен звук - нивото автоматично се намалява. Нещо подобно, но което да изключва звука или да сменя канала.
    Ако се въведе такова нещо масово - това поне ще принуди телевизите да се откажат от досегашното идиотско усилване на звука при рекламите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 9 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Какво ви дразни в книгите?
    От FearMe във форум Книги
    Отговори: 30
    Последно: 06-05-18, 19:45
  2. Отговори: 7
    Последно: 26-03-14, 18:29
  3. Отговори: 6
    Последно: 01-03-10, 12:59
  4. Не ви ли дразни банера на abv.bg , mail.bg ...
    От Chipsy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 06-11-03, 18:55
  5. Отговори: 4
    Последно: 24-02-03, 19:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе