Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345
Резултати от 61 до 67 от общо 67

Инициатива "Без бакшиш"

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Re: Инициатива "Без бакшиш"

Цитат Първоначално публикувано от Malone
    Сигурно изглеждаш секси ...
    Точно това ме притесни в първия момент - викам си: "На! Случи ми се анадолски шофьор! Кой го знае кво ще иска в отплата!"

... Оказа се, че това е една от безплатните услуги, които човека извършва за всички - просто беше любезен. А да ви питам двамата с Lupus - мислите ли, че всички бакшиши от една голяма фирма (примерно 2121) си сменят гумите при всеки преглед? Защото го избива на конспирация...аз поне имам маршрути, по които се возя често и сметката винаги ми е една и съща +/- 30 стотинки. Отдавам го на светофарите и моментното задръстване. Значи излиза, че всички трябва да играят в една голяма фирмена конспирация със смяна на гуми....

2.  

3. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Защо всички, всеки сам си прави далаверата. А и смяната на константа [преглед] не е толкова често мероприятие.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Мисълта ми е друга - ако всички ползват този трик, за да печелят, то те трябва да се се наговорили - как се получава, че имам еднаква сметка за еднакво разстояние?

5. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Е то това е най-стария трик, всички го знаят, смятат го за нещо задължително.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Смяташ, че има конспирация?

7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Ghost
    Смяташ, че има конспирация?
    Наречи го както искаш - конспирация, завера, както искаш - все си е далавера! Един лъже по малко, но непрекъснато чрез константата, друг с помпичката, трети по още по-префинени начини. Ако искаш да се убедиш сложи си един GPS приемник в чантичката и проверявай разстоянието по отчета на апарата и реалното по GPSа (грешка 15-20м).

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Не, не става. Засичали сме с колега и не съвпадат показанията от ГПС-а и километража. По-лесно е да се мине същия маршрут с друга кола, но все забравям да помоля някой да засече. Ще се опитам следващия път когато ме вози приятел по някой от редовните ми маршрути да засека. Интересно какъв ли ще е резултатът...не ми беше хрумвало.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345

Подобни теми

1. Отговори: 29
    Последно: 29-01-23, 17:48
  2. Отговори: 4
    Последно: 16-01-12, 00:07
  3. Отговори: 6
    Последно: 15-09-10, 18:53
  4. Терзания - аспиратори - "Eurolux MOSAIKO PRO Vario" vs "Faber Perla"
    От observer във форум Бяла техника
    Отговори: 5
    Последно: 26-11-07, 11:56
  5. Отговори: 13
    Последно: 07-06-06, 11:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе