Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 40 от общо 40

Истината за 'чудната' Vista

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Re: Истината за 'чудната' Vista

@Tommorow

1) Не защитавам Windows XP. Аз харесвам и ползвам GNU/Linux. Когато излизаше Windows XP го ползвах и тествах с голям интерес точно, защото имаше много добри отзиви за него. Сега за Vista не чувам нищо добро.

2) Може би ще успееш да изровиш не десетки, а стотици линкове, където разни анализатори са предричали краха на Windows XP. Аз, обаче, ще ти предложа нещо друго - разгледай няколко теми от този форум (примерно [1,2,3]), където се обсъжда XP в момента на излизането му и малко преди това. След това ги сравни с темите, където сега се обсъжда Vista. Да ти светка някаква лампичка?

3) Нали не очакваш, всички клиенти на Dell да участват в допитването или всички регистрирани участници в Сетком да участват във всяка една анкета? Резултатите и в двата случая са напълно нормални.

4) Защо не приемаш съвети, да не си се родил научен?

[1] http://forum.setcom.bg/index.php/topic,644.0.html
    [2] http://forum.setcom.bg/index.php/topic,1507.0.html
    [3] http://forum.setcom.bg/index.php/topic,1309.0.html

2.  

3. Тук е от
    Jul 2006

Истината за "изнудвачите" MS

Проблемът с драйверите наистина е неприятен, но в случая Microsoft нямат много общо с него. Можете да се сърдите само на Fujitsu-Siemens Computers, че не са си направили труда да приложат драйвери, или поне да ги качат на сайта си, за по-стари операционни системи.
    Ако предположим, че Microsoft им "забранява" да ги предлагат, то тогава ми се струва, че биха наложили такива рестрикции и на другите производители на преносими компютри. Toshiba и Acer със сигурност имат драйвери на сайтовете си и за ХР.
    Така че поне в конкретния случай има и по-черен дявол от Microsoft-ския

4. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Цитат Първоначално публикувано от MitkoS
    Ами аз работя в такава фирма, а пък точно вчера съм продал два различни лаптопа ФС, а пък миналия петък съм преровил ценовите им листи модел по модел и при двата дистрибутора, та:

Приемам думите ти за необосновано предположение !
    Ами обади се тогава да питаш доставчиците си дали не съм прав, да те убеждавам полза няма , всеки си е прав за себе си.

5. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

stenly,
    не ми е зор да се заяждам с никого.
    Убедил съм се за себе си, че най-добре се работи когато имаш на разположение възможно най-точна информация.
    Та послушах съвета ти и звъннах на продуктовите мениджъри за ФС и на двата дистрибутора. Нито един от тях не е склонен да подкрепи твоите думи. Ако искаш, на ПМ ще ти пратя координатите им да им се обадиш и да си поговориш лично с тях.

Останал съм с впечатление, че си работил с доста съфорумци и си спечелил тяхното уважение. Не се съмнявам, че има защо. Обаче, аз не те познавам, не съм работил с теб, виждам че във втора тема не искаш да аргументираш твърденията си, освен с това:
    "Приеми думите ми като факт ..."
    Та няма как да стане тая работа - да приема думите ти като факт. Нямам нищо против който и да е да се тупа по гърдите и да казва "аз съм много печен и много велик", но докато не подкрепи думите си с факти и дела, ще му обърна точно толкова внимание, колкото и на един декоративен фикус. Това сравнение го казвам по принцип, в никакъв случай не го приемай лично.

6. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

MitkoS , аз също не се заяждам. Информацията която споделих с теб съм я чувал от продуктовите мениджъри на TechnoPro (продаващи Toshiba) както и от Хермес ББ (вносителите на MITAK шасита). Ако за последните не искам да повярвам дори на една тяхна дума то на хората от Техно Про вярвам доста (Все пак работя с тях от доста години).
    Времето когато се правихме на велики по тийнейджърски отдавна мина с прескачане на Христосовата възраст, въпреки , че не съм дал нито един повод за това в някой от моите постове до момента.

Както и да е , жив и здрав и дано на някоя сбирка да се видим на по бира

Имах следният случай , продадох на едни клиенти Toshiba Satellite P100-437 с 2 гигабайта памет и SATA диск , на тая бърза машина , гадната Vista зарежда точно за 2 минути и работи доста бавно , клиентите се върнаха в магазина ни и си купиха XP за лаптопа и чак , след като го видяха как лети се зарадваха на покупката си. Добре, че в сайта на Тошиба все още се намират драйвери за XP .

7. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Цитат Първоначално публикувано от IvO™
    Че ще се мине на "Глиста" рано или късно, то е ясно.
    Иво, ето ти едно ръководство за бърза инсталация на Глиста - само за две минути

https://www.youtube.com/watch?v=FVbf9tOGwno

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Цитат Първоначално публикувано от Eddie
    Иво, ето ти едно ръководство за бърза инсталация на Глиста - само за две минути

https://www.youtube.com/watch?v=FVbf9tOGwno

Това кошче е яко - като правите купони, го сложи в тоалетната чиния...

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Цитат Първоначално публикувано от IvO™

Това кошче е яко - като правите купони, го сложи в тоалетната чиния...
    Не ти ли прилича повече на копирен апарат?

11. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Цитат Първоначално публикувано от Eddie
    Не ти ли прилича повече на копирен апарат?
    А не те ли накефи накрая как изпраска кутията в плочките?

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

На мен най-много ми хареса как се запозна с ръководството и лицензите ;-)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Истината за великото японско хай-фи...
    От PRACTIC във форум Аудиотехника
    Отговори: 5
    Последно: 24-06-13, 07:35
  2. Истината за Либхер
    От Либхер във форум Хладилна техника
    Отговори: 2
    Последно: 10-10-12, 11:59
  3. MitsubiCHi=Osaka=EcoClima - Истината е там някъде.....
    От TazmaniaK във форум Климатици Osaka
    Отговори: 15
    Последно: 10-01-07, 14:00
  4. AMD&INTEL stress test - момента на истината :)
    От LordOfEvil във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 30
    Последно: 24-06-05, 15:57
  5. Някой знае ли истината за FTL?
    От travoltino във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 18-05-04, 16:36

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе