Страница 7 от 8 ПърваПърва ... 5678 ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 118

Какво оръжие имате?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2002

Какво оръжие имате?

<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>

"Jenata kato orujie" - naruchnik na specialnija agent

<font color=blue>Memento Mori</font id=blue>

<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>

biologi4no ima6 vpredvid sigurno ;o)

<font color=red>Black holes result when God divides the universe by zero.</font id=red>

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Какво оръжие имате?

Направо темата става "ЖЕНАТА КАКВО ОРЪЖИЕ Е ?"

4. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Какво оръжие имате?

imam me4a na dartia vejdar

5. Member
    Тук е от
    May 2002

Какво оръжие имате?

Az sum s BFG i ponqkoga s tursak[:D][:-angel][:D]

6. Тук е от
    Jul 2002

Какво оръжие имате?

Zabite mi[:-banghead]

7. Member
    Тук е от
    Aug 2003

Какво оръжие имате?

Абе що сменихте темата? Дайте да си говорим за пуцалки де!

Аз си имам една кремъклийка от прадядо ми. Доста е антична, но работи. Освен за стрелба става и за близка самоотбрана

[:D][:D][:D]

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

Какво оръжие имате?

USP + M4A1 + Helmet + Cevlar + 2 Flashbang + 1 HE Grenade

е, понякога като си намеря AWP - пробвам се и с нея

10. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Какво оръжие имате?

Аз пък имам NOKIA 7110[^][^][^]

Впрочем верно ли не ти трябва никакво разрешително за газов, или само за някои газови... ??? Някой ще поясни ли [}]

11. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Какво оръжие имате?

За всички газови, но трябва да си носиш поне копие от фактурата, с която си го закупил.

Поне това ми е последната информация, ако нещо не е променено.

Но е супер тъпо с газов пистолет, умряла работа. Не те съветвам да си харчиш парите за такава вещ.

Аз ползвам Beretta F92 и Glock 19 и двата с 15+1 9х19 Para.

Абсолютно нищо не ги бърка да стрелят и с газови, но при наличието на "стоп" патрони и имайки предвид какво ще стане с пластмасата от газовите в цевта и чистенето след това даже и не си помислям.

12. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Какво оръжие имате?

Ми Malone, za Beretta F92 и Glock 19 какво разрешително ти трябва?? Освен това можеш ли да ме ориентираш в цените на тези двата, също и на някакви газови ако знаеш...

13. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Какво оръжие имате?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ми Malone, za Beretta F92 и Glock 19 какво разрешително ти трябва?? Освен това можеш ли да ме ориентираш в цените на тези двата, също и на някакви газови ако знаеш...

<div align="right">оргинално мнение на MetalMilitia</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

за GLOCK 19 ти трябва стандартно разрешително за носене на оръжие, а за GLOCK 18 не ти трябва никакво разрешително - можеш да го носиш и употребяваш без такова. []

14.  

15. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Какво оръжие имате?

Леголас ... [:D]

MetalMilitia и за двата ти трябва стандартно разрешително за носене и употреба на късоцевно оръжие.

Разбира се преди това, трябва да си се явил на курс, психоизпит, изпит по това, което си научил на курса. Не в такава поредност.

Курса е елементарен от гледна точка на материал.

Районния инспектор, там където живееш би могъл да ти даде подробна информация.

Моя Glock струваше преди една година 1200 лева с ДДС.

Обикновения Glock 19 около 1000 лева.

Моя е малко по-различен, със светещи [фосфоресциращи] мерни прибори [Trijicon Night Sights], значително по мек спусък, променен дизайн на някои по дребни елементи, та затова е малко по скъп. Наричат го 19 Set.

Beretta-та е малко под 1000 лева, но имай предвид, че е доста по тежък от Glock, а и доста по голям. Не е много удобен, ако няма как да го скриеш.

16. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Какво оръжие имате?

Големо мерене на пишки пада тука май, а?

17. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Какво оръжие имате?

Ей хора страшна тема сте направили има и някои бисери от типа на

"А колкото до Bwana недей да спориш с него за оръжия.Гарантирам ти че е 200 процента по компетентен от който и да е във форума."

и

"за GLOCK 19 ти трябва стандартно разрешително за носене на оръжие, а за GLOCK 18 не ти трябва никакво разрешително - можеш да го носиш и употребяваш без такова."

Та искам да питам Леголас откога за боен пистолет не се иска разрешително и да кажа на popkaro откаде знаеш аз колко знам за оръжията и откога се занимавам с тях .Иначе личното ми оръжие е една успоредка(няма да казвам марка и модел) и ми върши невероятна работа (тия мойте 100+ кила да не са от салата) .Жалко че сега събота и неделя нямахме слука и не излезе нищо че да напълня пак фризера .

18. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Какво оръжие имате?

@ WarLord: GLOCK 18 е уекичко <font color="red">по-различен</font id="red"> от другите модели на австрийската фирма. Разликата е, че е също така уекичко <font color="red">картечен</font id="red"> и по тази причина е още по-уекичко <font color="red">забранен</font id="red">. Тъй, че ако си си наумил да го носиш и ползваш - давай смело - разрешително за тоз пищак и без тфа нема ти дадат! []

@ Malone: Знаиш ти в какво да ивестираш [] - трижеконите и спусъка рулират. Остаа ти само да покупиш подцевен финьер и вграден лазерен прицел и те пускам у некоя масака [:D]

btw: 19 или 19С?

ааа да стане интересно ся: ето един 17С със всички гореупоменати екстри, ма не казвайте на поуицаите, че това е Леголас [xx(]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 8 ПърваПърва ... 5678 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Nokia откри Android като оръжие срещу Google
    От Shienar във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 24-02-14, 19:08
  2. Какво имате - спестявания или дългове
    От hristoslav2 във форум Анкети
    Отговори: 13
    Последно: 26-07-12, 01:31
  3. регистрация на въздушно газово оръжие -краен срок 17 09 2011г.
    От marto68 във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 9
    Последно: 03-10-11, 14:15
  4. Имате ли лично огнестрелно оръжие?
    От blue1 във форум Анкети
    Отговори: 21
    Последно: 10-12-10, 18:46
  5. Какво образование имате?
    От blue1 във форум Анкети
    Отговори: 27
    Последно: 02-07-10, 19:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе