Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 22 от общо 22

лакиране на паркет

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    May 2008
    Мнения
    52
    #16

    Re: лакиране на паркет

    Крис, пораженията в момента са един счупен полилей и стъкло на маса от майсторите.
    При санирането счупиха отвън стъкло на общите части на сградата, което нали разбираш, че ние трябва да възстановяваме. За недоделките не ми се говори. Приемам го все пак спокойно.
    Днес трябва да се подготви едната стая за циклене и лакиране. Дано намерим фирма да дойде и да го направи на части, иначе няма друга възможност.

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    May 2008
    Мнения
    52
    #17

    Re: лакиране на паркет

    Свързах се с фирми по Интернет. Първата фирма предложи циклене и лакиране около мебелите, втората каза: ще намерим решение. Да видим няма ли да се откажат. В понеделник ще знам.

  4. Junior Member
    Тук е от
    May 2008
    Мнения
    52
    #18

    Re: лакиране на паркет

    Нито една от рекламираните фирми по интернет не дойде, щом чуха, че става дума за една стая, /другата още не е подготвена/ и че в стаята има мебели. В крайна сметка стаята я направи един паркетчия пенсионер - цял ден цикли, лакира, мести сам мебелите, но сега стаята е слънце. Всъщност за себе си взех решение това да е последното циклене и лакиране. При следващ ремонт върху паркета ще сложа паркетен балатум, който се мие, чисти и ще забравя проблема с цикленето и лакирането, което ми излезе почти толкова, колкото щях да платя за балатум. Не стои така хубаво , верно е, но просто няма никаква друга възможност.

  5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2004
    Мнения
    60
    #19

    Re: лакиране на паркет

    Аз успях да махна гардероба и сега в Събота ще идва майстор да цикли и лакира. Дано го направи добре. По телефона звучеше като пенсионер човека може да съм попаднал на същия

  6. Member
    Тук е от
    Nov 2007
    Мнения
    152
    #20

    Re: лакиране на паркет

    На старите майстори по им имам доверие,попадал съм на какви ли не фирми,не,че не мога сам,но нямам време,а то,хлапето отворено,напраскано,сякаш то осветило луната,а като му видиш работата-да му опалиш врата,да замирише на изгоряла гума,и да го изхвърлиш...Не както ти искаш да стане,и понеже си го мислил,и му подсказваш,дори помощ предлагаш-а то казава-"е,сега ще ме учиш ли?Ама така като искаш,просто не може да стане!"-Е що? Ами аз съм специалист,колко такива неща съм правил-идея си нямаш"...В случая подмяна на външна врата,със готова закупена...Последните ги изгоних,дойде пенсионера,два дни си игра човека,първия ден започна късно,и не можа да подмаже-няма грешка,по-добре,отколкото съм мислил...Имат съзнание,отговорност,срам ако щеш-да не се изложи,уважава си занаята,така е,и аз подкрепям мнението,че в 90% от случаите,не говоря за специализирани дейности,-предпочитам пенсионер,стар майстор...

  7. Junior Member
    Тук е от
    May 2008
    Мнения
    52
    #21

    Re: лакиране на паркет

    Приключих с ремонта ! Честно ви казвам, не мога да повярвам ! Ще мога дори да гледам мачове от европейското сега. На всички, които се отзоваха на писанията и вайканията ми - огромна благодарност !
    ...
    За да приключа окончателно с паркета, ако някой търси съвет за ламиниран паркет, мога да препоръчам фирма Берг. На бул. Мадрид в София имат магазин. Много голям избор на цветове, добро качество и цени, отличен монтаж.Като капак - това, което бяхме купили в повече върнахме и получихме обратно парите си.
    ...
    Завършвам с усмивка и Щастливо лято на всички ви !

  8.  
     
  9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2003
    Мнения
    5
    #22

    Re: лакиране на паркет

    @tali
    Можеш ли да споделиш номера на този пенсионер че ми трябва читав майстор и на мен ? PS - може и номерата на други пенсионери майстори!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

  1. Редене или лепена на дъбов паркет
    От glarus във форум Домашен майстор
    Отговори: 14
    Последно: 26-06-19, 16:39
  2. Моя бъдещ 3D паркет
    От plochkatabg във форум Домашен майстор
    Отговори: 20
    Последно: 12-02-14, 12:02
  3. Отговори: 4
    Последно: 24-06-13, 21:03
  4. Паркет?
    От imarh във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 21-04-09, 13:21
  5. Каква изолация за ламиниран паркет?
    От connect във форум Топлоизолация и дограма. Вентилация и обработка на въздуха
    Отговори: 24
    Последно: 07-11-06, 01:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе