Страница 7 от 8 ПърваПърва ... 5678 ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 106

Месомелачницата К&К Техномаркет - монопол или подигравка с хората

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2008

Re: Месомелачницата К§К Техномаркет-монопол или подигравка с хората

Гаранцията на един уред е 2-ва вида,търговска по закон е 2 год.и производствена-колкото ти я дава завода производител.При всички случаи при проблем ти трябва 1-во да оведомиш търговеца,защото той ти е взел парите за стоката.А доколкото се сещам, даже вече проверих закона е над всичко.В гар. карта са посочени положенията за гар. обслужване,а не кой на кого трябва да се обажда и да сигнализира при повреда,защото в закона ясно са посочени тия положения.Така,че ако имате проблем с дадена стока и не получавате подобаващо отношение от търговеца при рекламация не се впускайте по ходене по сервизи а по-добре се посаветвайте с адвокат по-бързо ще ви се разреши проблема.

2.  

3. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

колкото и да е евтина една техника тя ТРЯБВА ДА РАБОТИ ! това е основното и предназначение ... ако не могат да я сервизират поне през гаранционния и срок да не я предлагат ! главоболията по рекламацията и обаче остава за сметка на клиента ,аз за това не си купувам евтини неща

4. Тук е от
    Dec 2008

Alexi,не си прав спорид мен,не е сигурно тази скъпа техника дали е маркова или носи само гръмко заглавие,но все пак шанса да се повреди е по-малък отколкото ефтинджосите.Както каза някой по-горе закона е еднакъв за всички-това е същноста на демокрацията,а на нашия свит български пазар винаги ще има ефтини стоки.

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

nikabooker, смяташ, че в европа и щатите ги няма тези същите еВтини стоки?
    на какво се дължи според теб тази истерична антикитайска кампания в световен мащаб? заради ниското качество или заради ниските цени?

6. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re: Месомелачницата К§К Техномаркет-монопо

Обаче да ви казвам ли как в САЩ се сменят и ремонтират тия стоки и хоро ти играят? Шипинга до сервиза е обикновено за тяхна сметка. Нормално е да ти пратят оборотна или нова стока, преди да са получили повредената! (е имат си застраховка няква, RMA, credit card номера ти има и т.н., ама си е факт)

На приятел му гръмнаха кондензаторите на дъното, обажда се - казват пратете го - и му пращат в същия момент новото, а той праща старото, след като сложи новото! И това е обичайна практика. Аз също - купувам си лани в Англия едни слушалки - откача се кабела - отивам на др. ден - оня в магазина без да ме пита как и защо - дава нови и прибира старите. Само погледна касовата бележка.

За климатици не знам в ЕС как е - тук вече е по-специфично - не може клиента сам да си подменя и ремонтира стоката.

Кампанията е само в БГ - хората на Запад си купуват китайско евтино преспокойно, защото са сигурни за гаранция и подмяна. Вече, ако си гъзар или искаш наистина качество - си купуваш марковото.

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Re:Месомелачницата К&К Техномаркет - монопол или подигравка с хората

Телевизора ми е Samsung на 16 год. не е отварян. Монитора на 5 не мърда.
    Но в климатичната техника ...

8.  

9. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

монитора ти е на 5г ама надали има повече от 4-5к часа работа .. точно 1 година нон стоп работа изкарва един монитор на Самсунг ,срамота е .. дори разни нечувани марки изкарват повече .. единици изкарват над 20к часа т.е около 2 години .. така става когато в монитор за 300 лв има захранване за 15 лв .

10. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Алекси моят монитор е самсунг, купуван е от ТМ преди повече от 4г със сигурност - SincMaster913n още е от по-квадратния тип, през това време поне 2г е стоял нон стоп включен, аз нямам навика да изкл ПС освен когато ме няма за по-дълго време и въпреки всичко си бачка супер, даже го взех с 5 или 10% отстъпка, не помня вече

http://eddy11.snimka.bg/other/klimatici.627582.25396791
    Даже е произведен 9.05г което прави малко над 6г от производството му.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Преди четри години си е било преди четри години. Оттогава много вода изтече и много неща се промениха, едно от които е пазарното търсене- евтино, евтино и накрая стана толкова евтино, че не си заслужава да го купиш.

Аз лично никога не съм използвал монитор на Самсунг и повечето от тези които имам продължават да работят, но това може да се дължи отново на факта, че са купувани преди четри години.

12. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Еди бръкни в менюто му да видим на колко часа е ,ти като не си на РСто той изключва .. от тия машини дето ги поддържам има Самсунзи и на по 40к часа но са с ремонти - кондензаторчета това онова ,основно захранването им е зле изработено и ако не го пооправиш навреме изгарят разни неща без надписи на тях и го хвърляш ..

13. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Алекси кажи как да бръкна в менюто му и на мен ми е интересно може и на лични да не пълним темата.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Бургас

Тъкмо и на мен ми стана интересно колко часа съм навъртял и греда .... Никой не си казва тънкостите. Аз съм с 940N и засега няма проблеми /да чукна на дърво/. Преди имах CRT LG ама до последно си бачкаше без никви проблеми, така си го подарих, докато един приятел имаше от по-марковите HP и нещо синьото му идваше в повече, но както и да е.

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Tihomir78
    Тъкмо и на мен ми стана интересно колко часа съм навъртял и греда .... Никой не си казва тънкостите. Аз съм с 940N и засега няма проблеми /да чукна на дърво/. Преди имах CRT LG ама до последно си бачкаше без никви проблеми, така си го подарих, докато един приятел имаше от по-марковите HP и нещо синьото му идваше в повече, но както и да е.
    За да видите на колко часа ви е монитора самсунг, намаляте контраста на 0 след което задържате бутона Enter (на самия монитор, не на клавиатурата ) за няколко секунди и се появява едно червено-бяло меню и там си пише.
    Моя самсунг е 17" 740n от ония квадратните, купуван 2005 година, в момента е на 16859 часа и доскоро работеше добре, но започна да прогаря в горния екран са се отпечатали някакви неща.

17. Member Аватара на boiski
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Бургас

И аз да се включа с мнение по въпроса:
    -от техномаркет сме си купили готварска печка, ютия, и жена ми отделно разни преси и подобни
    -от технополис лаптопа ми, саунд системата за домашния комп. две микровълнови аспиратор, видеокамера sony
    -от зора сме си купили хладилника, прахосмукачка, фритюрник,и др.
    -от мерто един телевизор, две кафемашини,и още поне 7 дребни продикта като тостери пасатори ... а и обезвлажнител ....

С няколко думи почти всичко ми е от тези магазини и да ви кажа всичко си работи....
    просто си има хора така наречените каръци за съжаление на тях горките все не им върви и си мислят че някой е виновен, а то си е карма.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Честно казано освен от гореизброените магазини, няма от къде другаде да си купиш въпросната техника. Особено в провинцията.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 8 ПърваПърва ... 5678 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 20-10-11, 08:42
  2. Отговори: 4
    Последно: 03-11-10, 23:20
  3. Въпрос към хората с IP камери
    От FearMe във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 23-10-09, 01:25
  4. Държавата срещу хората
    От BerkStock във форум Коментирай новина
    Отговори: 26
    Последно: 13-07-05, 23:36
  5. За хората с Chaintech GF4Ti4200 128Mb...
    От Domin във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 4
    Последно: 10-09-02, 03:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе