Страница 1 от 8 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 106

Месомелачницата К&К Техномаркет - монопол или подигравка с хората

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2008

Месомелачницата К&К Техномаркет - монопол или подигравка с хората

Докога марки,които са били популярни на нашия пазар,след като минат през Техномаркет се превръщат в пълни боклуци.Панасоника 1998-2004 бяха супер клими,Хитачито до миналото лято също бяха 6+,а сега много колеги се оплакват,за самсунг не коментирам,тази фирма не знам да е произвеждала някога поне 1 свястен продукт,за НЕО също не коментирам.Защо всички хора се набиват там ,продавачите ли им са компетентни или за хората е въпрос на престиж да пазаруваш скъпа техника от тази месомелачка К§К.Казвам го това защото съм от другата страна на барикадата-СЕРВИЗА-за търговците ние сме винаги некадърни.КОИТО Е СЪПРИЧАСТЕН ,МОЛИА ДА ПИШЕ.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re: Месомелачницата К§К Техномаркет-монопол или подигравка с хората

Ами тук винаги казваме на хората да не купуват оттам климатици, но много малка част от търсещите такава техника минават първо през този форум.

4. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

И аз това се питам но една от причините може би е че в техномаркет са малко по ниски цените сравнено с технополис а и хората мислят че не пънят джоба на някой човек около тях. Психологията на българина е такава дори знам как хора ходят да пазаруват на километър само и само да не напълнят джоба на човека който е отворил магазин в собствения им блок.

5. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Техномаркет не произвежда климатици, те само продават произведеното от други.

Причината за ниското качество на продаваните от нисък до среден клас климатици е в клиента и нежеланието му да плати повече за по-качествен продукт. Именно натискът от пазара за още и още по-евтини стоки сваля качеството на крайният продукт.

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

От нещо на което разчиташ дългосрочно не е най-правилно да се пести, ама... Беднотията до това води. Лошото е, че май богатите повече се циганят за някой друг лев.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

deian донякъде е прав 50-60% от богаташите поне мойте клиенти си купуват мидея а 50-60% от хората които работят за по 300-400 лв си купуват General та все още важи фразата не съм толкова богат че да купувам евтиното.
    Среден вариант аз неползвам отдавна след като се опарих доста с кви ли не буклуци на средна цена с няколко думи или купуваш нещо добро или правиш пълен компромис.

8.  

9. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Незнам какви богаташи купуват мидеи при вас но при нас купват хора предимно работещи а не бизнесмени дори доста често на лизинг защото нямат пари в брой. А скъпите клими като фужи изобщо не ги и гледат.

10. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Само не разбрах какво общо с качеството на даден климатик има търговеца, който го продава???
    Твърдиш, че вносът на К&К е по-нискокачествен от вноса на по-малки търговци, че с умисъл се подбират по-лоши и евтини партиди от еднакви модели или просто си набрал на К&К?

ПС - И защо си толкова неграмотен бе пич - 4 поста имаш, сега им хвърлих един поглед... да не ти казвам колко грешки имаш в тях.

11. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Ами зависи сигурно от печалбата каква стока да заредят. Сега да вметна какво видях днес прахосмукачка керхер в метро 95лв същата в технополис 139лв е това са 47% надценка отделно метро не я продават на загуба така че може да си представите какви печалби правят.

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Ако някой тук си признае на какви надценки продава климатиците ще е интересно. Че аз във фирмата гледам официално една цена, а за приятел го дават с 400 лв по-евтино (говоря за климатик 1600+ лв). Сигурно и от приятеля пак имат минимална печалба, така че за какви цифри си говорим просто! Как може 400 лв на 1 бр. После защо хубавите марки се броят на пръсти по блоковете.

13. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

надценката аз съм си я сметнал и е около 100 % .. не може нов японски климатик на 100 волта да е по евтин от от еквивалентен на него климатик за нашия пазар с много по лоша сглобка и характеристики ... те някои цени даже бяха много по високи ( Дайкин например ) но се коригираха щото японските дайкини ги удушиха ...

14.  

15. Member
    Тук е от
    Aug 2008

ще се заям не защото много обичам самсунг....но е безкрайно глупаво да кажеш че самсунг никога нищо свястно не са произвели....може да не правят свестни климатици но имат добри ЛСД -та....може да нямат читави записвачки но правят свестни перални и прахосмукачки......няма фирма която навсякъде и във всичко да е номер едно...дори и вездесъщия панасоник не успява....

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Абе нито LCD-тата им стават, нито пералните, ама това си е лично мое мнение. Те докарват нещата на дизайн и дотам. Извинявам се за офтопика.

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

за LCDтата не си прав ,много са напред технологично ,моделите им излизат и в БГ но не са за всеки ,5-6к са хубавите ... инак има и по 1000 лв много ясно ... другата им техника е по скоро посредствена

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Може, не знам, сблъсквал съм се с проблемни техни LCD монитори и дотам. Дано там поне се справят. С климатиците определено не им е провървяло, по-скоро правят украшения за стена.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 8 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 20-10-11, 08:42
  2. Отговори: 4
    Последно: 03-11-10, 23:20
  3. Въпрос към хората с IP камери
    От FearMe във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 23-10-09, 01:25
  4. Държавата срещу хората
    От BerkStock във форум Коментирай новина
    Отговори: 26
    Последно: 13-07-05, 23:36
  5. За хората с Chaintech GF4Ti4200 128Mb...
    От Domin във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 4
    Последно: 10-09-02, 03:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе