Първоначално публикувано от
bigmouth Здравейте на всички пишещи тук. По темата: К&К Електроникс е наистина месомелачница ама за хората които работят там. Не напразно се шегуват че отпред на входа пише 361 - броя работни дни в годината. Иначе това е търговска верига както и Зора, Технополис и други, разчитащи на предлаганото огромно разнообразие от стоки на голяма площ с удобен паркинг отпред и почти никакво обслужване вътре. Ама те затова и такива сигурно и толкова пари получават(за консултантите става дума). Така че, като се ходи там трябва да се имат предвид тези неща и човек да не очаква някакви извънземни истории. Въпрос. Катои купуваш продукт за 100-120 лева например DVD при условие, че марковите струват 2-3 до 10 пъти повече защо се нервирате? ами то за толкова пари толкова. Като искаш да нямаш проблем не си взимай евтино - мен така са ме учили така правя и досега не съм бъркал. И за да бъда максимално обективен- никой не ги е карал тях (големите вериги) да вкарват боклуци за по 5 лева бройката и благодарение на постигнатата ниска цена да бъде невъзможно покриването на гаранцията. ама нали всеки иска пари да изкарва.....