Страница 37 от 55 ПърваПърва ... 27353637383947 ... ПоследноПоследно
Резултати от 541 до 555 от общо 822
Like Tree2Одобрявам

Вицове

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Re: Вицове

2.  

3. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Министерство на безделието до зорите
    Министерство на охолната среда и мърдите
    Министерство на вън що не работи
    Министерство на вътре що не работи
    Министерство на правогъзието
    Министерство на персоналното развитие и себеустройството
    Министерство на обезобразяването на науката
    Министерство на "крада и со анал"-ната политика
    Министерство на румикономиката и овченергетиката
    Министерство на "наздраве" омазването
    Министерство на халтурата
    Министерство на омразната администрация
    Министерство на европейската излагация

4. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Писмо от съпругата:
    "Скъпи съпруже,
    Пиша ти това писмо, за да ти кажа, че те напускам завинаги. Бях ти добра жена седем
    години, но няма за какво да ти го доказвам. Последните две седмици бяха истински ад.

Шефът ти ми се обади, за да ми каже, че си напуснал работа днес и това беше последната капка, която преля чашата на търпението. Миналата седмица ти се прибра и не забеляза, че съм си остригала главата и изрязала ноктите, че съм сготвила любимото ти ястие и дори, че бях облякла чисто нов халат.
    Като се прибра яде две минути и отиде право да спиш, след като изгледа мача. Не ми каза,
    че ме обичаш, не ме докосна или каквото и да е. Или ми изневеряваш, или не ме обичаш
    повече. Каквото и да е, напускам те.
    P.S. Ако се опитваш да ме откриеш, недей. С брат ти се местим заедно в друг град.
    Пожелавам ти страхотен живот. Бившата ти съпруга"

Писмо на съпруга:
    "Скъпа бивша съпруго,
    Нищо не може да направи деня ми толкова страхотен, колкото писмото, което ми изпрати. Вярно
    е, че бяхме женени седем години, макар че добра жена е далече от това, което ти беше.
    Гледам спортни програми прекалено много, за да избегна постоянното ти натякване. За
    съжаление това не дава резултат. Забелязах, когато си острига косата миналата седмица и
    първото нещо, което ми изникна в съзнанието беше: Изглеждаш точно като мъж. Майка ми ме е
    учила да не казвам нищо лошо, ако не мога да кажа нищо хубаво. Когато ми сготви любимото
    ядене, сигурно си ме сбъркала с брат ми, защото аз спрях да ям свинско преди седем години.
    Легнах си веднага, когато ти си беше сложила новия халат, защото етикета с цената беше все
    още на него. Молех се да е съвпадение, че брат ми бе поискал 50 долара назаем тази сутрин,
    а цената на твоето халатче бе 49,99 долара!
    Въпреки всичко това, аз все още те обичам и мислех, че би могло да се получи между нас.
    Така че, когато открих, че съм спечелил от лотарията 10 милиона долара, аз напуснах работа
    и купих два билета за Ямайка. Но когато се прибрах вкъщи ти вече си бе тръгнала.
    Предполагам, че всичко си има причина. Надявам се, че ще имаш пълноценния живот, който
    винаги си искала. Моят адвокат каза, че заради твоето писмо, няма да получиш нищо от мен.
    Така че... проблемът си е твой!
    P.S. Не знам дали съм ти казвал някога, но Карл, моят брат, се роди Карла! Надявам се, че
    това не е проблем за теб.

Подпис,
    Богат като Крез и СВОБОДЕН!!

5. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Ако хората, които караха автомобили, бяха като тези, които работят на компютри
    (разговор по телефона между Шофьора (Ш) и Техника(T): Т: Техническа поддръжка. С какво можем да ви помогнем?
    Ш: Ъъъ... Колата не тръгва.
    Т: Ясно. Кажете марка, модел и година на производство?
    Ш: Ааа... е-ли й майката! Купих я от магазина да я карам, откъде да знам.
    Т: Добре, добре, спокойно. Ще опитаме да минем без тази информация... (въздъхва) Имате ли бензин в резервоара?
    Ш: Хм... Бензин в резервоара, казваш... А как да разбера?
    Т: Вижте на предния панел. Къде е стрелката на "Е" или на "F"?
    Ш: А къде е предния панел?
    Т: Намира се зад кормилото, ако седите на предната седалка на мястото на шофьора.
    Ш: Аааа! Виждам... Тцц... Има много стрелки, коя да гледам?
    Т: Търсете тази, до която е написано "Е" или "F". Може да е нарисувана и бензинова колонка.
    Ш: Аааа! Виждам! Стрелката показва нула.
    Т: Как на нула?
    Ш: Аха. Точно на нула. А до нея пише "x1000". Това ли е модела на колата - x1000?
    Т: (дълбоко въздиша, затваря очи) Не, това не е горивото, това е тахометъра. Той трябва да показва нула, ако колата не е в движение. Стрелката за горивото, обикновенно е в ляво и по-надолу от тахометъра и на нея трябва да пише "Е", после полуокръжност и след това "F".
    Ш: Ааа. Виждам, виждам! Стрелката е по средата между Е и F.
    Т: Отлично! Имате бензин. Сега да проверим акумулатора. Виждате ли волана?
    Ш: Ъхъ.
    Т: Натиснете точно по средата...
    Ш: (Чува се силно "бииииип") Аууу! Така ли трябва да прави?
    Т: (затваря очи) Всичко е нормално, това е клаксона. Ако работи, значи с акумулатора всичко е наред. Да оптиме сега да подкараме колата.
    Ш: Нали ти казвам, че не тръгва! Затова ти звъня бе, идиот!
    Т: (скърца със зъби) Нека да опитаме отново! Натиснете съединителя, после спирачката и завъртете ключа.
    Ш: Ааа! Давай едно по едно! Къде е "съединителя"?
    Т: СЪЕДИНИТЕЛЯ... Под волана в вляво. Намерихте ли го?
    Ш: Намерих го.
    Т: Натиснете го докрай. Така. Сега виждате ли под волана два педала?
    Ш: Ъхъ.
    Т: Левия е спирачка. Натиснете го. Натиснате ли?
    Ш: Натиснах.
    Т: Сега завъртете ключа за запалване.
    Ш: Как да завъртя ключа, ако и двете ръце ми са заети?
    Т: Моля?
    Ш: С лявата ръка държа съединителя, а с дясната натискам спирачката, как да завъртя ключа, питам?
    Т: (задавя се от смях). Така, да започнем от начало, но този път натиснете педалите с крака.
    Ш: С крака? А може ли?
    Т: (все еще се дави се от смях) Може.
    Ш: Да пробваме... Уха, много е удобно... Защо не ми казахте веднага... Натиснах.
    Т: Сега завъртете ключа за запалване.
    Ш: Къде е запалването?
    Т: В основата на волана в дясно.
    Ш: Хм. Тука има някаква дупка, но няма ключ.
    Т: Ами сложете го.
    Ш: Кого?
    Т: (губи търпение) Ключа за запалване!
    Ш: Как да разбера, кой е ключа?
    Т: (хваща се за главата) Това е най-големия ключ във връзката.
    Ш: Във връзката?
    Т: Да, там където си държите останалите ключове...
    Ш: Ааа! Аз я изгубих преди 2 седмици. Значи ми трябва ключ?
    Т: (хвърля слушалката) Туууууууу...
    Ш: Ало?

И още доста интересни тук

6. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Шопски Зодиак

KОЗИРОГ
    Oнo кoзитe ги изтpeбвaмe цeлoгoдишнo и цeлoкупнo, тa тaя зoдия и викaмe "нaпpaви cи caм". Poгa имa - кoзи нeмa. Poгa имaт и нeкoй дeкa oдaт у кoмaндиpoвкa.

BОДОЛЕЙ
    Kpъчмapcкa зoдия - оcтaнaлa e oт винoлeй.

PИБА
    Taя зoдия вeкe и викaмe мepлузa.

OВЕН
    Oтpeдeнa зoдия зa вoдaч. Oн и Гeлe ce миcли зa тaкoв, aмa cи e чиcт oвeн.

TЕЛЕЦ
    Живoтинcкa зoдия. Cлужи зa oбpъщeниe - "тeлe", у пo дeликaтни cлучaи ce изпoлзвa - "вoл".

БЛИЗНАЦИ
    Poдeнитe у тaя зoдия ceкa paбoтa я въpшaт пo двa пъти, aмa фaйдa пaк нeмa. Koги ca тpимa нe oкaт им близнaци, a тpимaтa глупaци.

PАК
    И тия ca гoлeмa зoдия. Koги cитe oдaт нaпpeд, oни oдaт нaзaд.

ЛЪВ
    Гoлeм дзвep у дoмa, дeкa нe мoe дa ce тpae. У чуждoзeмcкo му викaт: "Aй лъв ю".

ДЕВА
    E, тe тaя, тpeбe мнoгo дa я тpaжим oти зoдиятa e кът...

BЕЗНИ
    Tъpгoвcкa зoдия. Mepи ти ъкълo пa ти кpoи кaпa. Чe я paзбepeш кoги ти дaдe cмeткaтa.

CКОРПИОН
    Любoпитнa зoдия - aпe!

CTPEЛEЦ
    Пpeдимнo aвджийcкa зoдия. Koги ce cлучи мъж - цeли ce у ceкaкoв дивeч. Koги ce cлучи aвджийкa - cумa ти epгeни и виcят нa кoлянo, a oнa вeкe cтpeля cлeдиющия c oчи.

7. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

--- По действителен случай ---

- Колега, ще ви съдя за сексуален тормоз на работното място.
    - Еее, ама защо така бе колежке ... аз само споделих на глас какви апетитни форми имате.
    - Точно така колега, многократно само споделяте на глас, а никакви действия не предприемате. Това е гаден сексуален тормоз.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Живял човек, който като бил млад си мечтаел да стане велик писател. Когато го питали, какъв иска да стане, той винаги отговарял: "Искам да напиша нещо, което да се чете от ЦЕЛИЯ СВЯТ, което ще пробужда у хората НАЙ-СИЛНИ ЕМОЦИИ, което да ги кара да се ТРЕВОЖАТ, ПЛАЧАТ, ДА СИ КЪСАТ КОСИТЕ, ДА КРЕЩЯТ..."
    Мечтата му се сбъднала. Сега той работи в Microsoft и пише съобщенията за грешки.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Влиза един ден ежко-бежко в горската аптека и казва:
    - Ако обичате, 100 презерватива.
    Двете катерички-продавачки:
    - Хи-Хи-Хи
    -102 презерватива!

11. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Надпис на гроба на програмист:
    General protection fault - 10.10.1961
    Runtime error - 23.09.1998

12. prt
    prt е офлайн
    Member Аватара на prt
    Тук е от
    Feb 2004

Една слънчева неделна утрин две жени отишли да поиграят голф. Още първата топка обаче литнала надалеч право към група мъже край съседната дупка. Топката ударила един от мъжете, той веднага спуснал ръце пред слабините си в очевидна агония и се строполил на земята.
    Жената изтичала при него и започнала да се извинява. После му обяснила, че е лекар.
    - Моля ви, позволете ми да ви помогна. Ще облекча болката ви, само ми позволете!
    - Няма нужда, ще се оправя - отвърнал през стиснати зъби мъжът, легнал на тревата с ръце пред слабините.
    Но жената настояла и накрая той й позволил да му помогне. Тя внимателно отстранила ръцете му от слабините, разкопчала панталоните, бръкнала вътре и започнала да го масажира. След няколко минути го попитала:
    - Е, как е сега?
    - Великолепно - отвърнал мъжът. - Но палецът продължава да ме боли ужасно.

13. Тук е от
    Mar 2004

Влиза слепец с куче-водач в голям магазин. Застава по средата, хваща овчарката за опашката и почва да я върти из въздуха.
    Към него приближава продавач-консултант и го пита:
    - Господине, мога ли да Ви помогна с нещо?
    - Не благодаря, само разглеждам!

14.  

15. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Dear Fucker,
    You are my fucking friend,
    And I hope you know that's fucking true.
    No matter what the fuck happens,
    I will stand the fuck by you.
    I will fucking be there for you,
    Whenever the fuck you need me.
    To lend you a fuckin hand,
    To do a fuckin good deed.
    So just fuckin call on me,
    Whenever the fuck you need anything.
    Fuck... I will always be there,
    Even to the bitter fuckin end.

Forward this promise to all your fuckin friends to show your
    fuckin friendship and watch who sends it the fuck back to you...

Fuck it if they don't!

16. prt
    prt е офлайн
    Member Аватара на prt
    Тук е от
    Feb 2004

Ученически бисери

· Вероятно лирическият герой е гей, тъй като при толкова самодиви
    пита: "... кажи ми , сестро де е Караджата". (Из съчинение на тема "Посланието на поета в "Хаджи Димитър" ).

· Балканджи Йово е жестоко и ситно накълцан от злите турци...

· Кирил и Методи са двама братя блезнаци, единият от които е кръгъл сирак.(ученическо съчинение,ІІІ клас)

· Лодката плавала по живописните брегове на реката. (из ученическо есе)

· Геройте на Елин Пелиновото село намирали утеха попийвайки си в кръчмата, побийвайки си жените и в други сиромашки радости (из тема на ученик от 11 клас

· Гогол страдал от тройственост, която се състояла в това, че с единия крак той стоял в миналото, с другия приветствал бъдещето, а между краката му била страшната действителност. (съчинение)

· Баба Тонка - видна българска революционерка, размахала бяла кърпичка, с риск да забележат, че не таи лоши намерения

· Алеко чул приближаващия се водопад (из ученическо съчинение)

· Големият град направил Павел ненормален, благодарение на това умряла жена му. (съчинение)

· Смирненски с юмрук в ръка. (съчинение)

· Дох Кихот бил 50 годишен младеж с плешив кон. Из класна работа по литература

· Вълците вият в полето, но това за тях си е нормално. (ученически анализ на "Хаджи Димитър")

· Реката извира от дупка и тече до билото на Черно море. (ученик)

· Наташа Ростова искала да каже нещо, но отварящата се врата й затворила устата. (ученик)

· Прабългарите са имали конска флота

· Славяните ловили риба и други горски животни

· Тогава кошутата погледнала с подмокрени очи. из свободно съчинение в седми клас

· Бай Марко бил генерален спонсор на Априлското въстание. Из ученическа тема.

· Славяните ловили риба и други горски животни

· И Райна Кабаиванска развяла знамето... (от кандидат-студентски изпит по история)

· Ахил е с големи и силни ръце, космати гърди и атлетично тяло. Хектор е обратен.... (из съчинение)

· Донки Ход...(Дон Кихот)

· На луната живеят лунатици. (из съчинение по литература в III клас)

· Монахът предложил на баба Илийца да пренощува в манастира, но тя си мислела за младия юнак, който я чака в храстите и отказала.

· Този държавник отива да инквизира житцето на бедния народ.

· Бай Ганьо говори аерогантно.

· Колко е голяма мъката на другоселеца и каква е любовта му към коня, продължител на живота му.

· Баба Тонка била майка на повече от хъшовете.

· Дядо Матейко след смъртта на своята бабичка, заживява с кротката си магаричка.

· Възприела неговите идеали, любимата нервира боеца и той я остави на заден план.

· В. Левски ходи из страната гол и бос, за да възбужда народа.

· Биха се до последния човек, а останалите продължиха боя.

· В Йовков всичко хубаво е положително.

· Днес учихме за едноклетъчни животни - за амебата и ЧАТАЛЧЕТО. (Ученик за урока по природознание)

· Семейството ми се състои от мама, татко и аз. Аз съм най-младият ... Трябва да обичаме родителите си и да им помагаме когато си изпълняват задълженията. Когато мама е болна, татко служи за жена на всички в къщи. Баба ми живее сама на село. Тя има едно куче и една кокошка. Качена върху някое столче, тя кудкудяка по цял ден.

· Ернест е левак с дясната ръка.

· Прабългарите нападали тутакси, а бягали изневиделица.

· Българската армия се е състояла предимно от коне.

· Сутрин татко изпълнява мъжките си задължения и после мама му дава кафе.

· Катедралата е величествена със своите аркади, огънати от вековете.

· Добрите бъгтерии се хранят с трупове, а лошите причиняват болести по хората. /контролно по биология/

· Едно време живеели големи животни, наречени динозаври, които поради смяна на сезона измрели.

· Катерина се хвърлила в реката по лична работа.

· Фамусов съдел за хората не по вътрешностите, а по външностите.

· На пода лежал и едва дишал труп, редом седяла жената на трупа, а братът на трупа лежал в другата стая в безсъзнание.

· Анна се хвърлила под влака и той дълго влачил жалкото й съществувание.

· Графинята пътувала в карета с надигната и сгъната на хармоника задна част.

· Рамбо Силек (второкласник)

17. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Един червей паднал в купа със спагети , едвам се изкачил догоре и промълвил - Ко**ле е*ати оргията

18. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Младеж, завършил институт и постъпил на работа във фирма. На втория ден началникът го извикал и попитал:
    - Ти силен програмист ли си?
    - Как да ви кажа?
    - Е силен ли си?
    - В общи линии, да.
    - Тогава ще се заемеш с преместването на компютрите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 37 от 55 ПърваПърва ... 27353637383947 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Вицове - част 2
    От stenly във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 867
    Последно: 07-01-25, 13:30
  2. Вицове
    От ql^2/8 във форум Логически задачи
    Отговори: 5
    Последно: 11-04-14, 16:09
  3. Тема за вицове!
    От ql^2/8 във форум Логически задачи
    Отговори: 4
    Последно: 01-12-13, 21:22
  4. Не точно вицове...
    От Slero във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 22
    Последно: 31-12-02, 19:09
  5. IT-PC-Gamers вицове :)
    От DPetrov във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 14
    Последно: 24-06-01, 14:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе